arhiva: 11/01/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Mihăiță
de Intruder la: 11/01/2010 23:06:45
ieri am implinit sase ani si mamaie mi-a impletit un pulover rosu. / a stat tarziu cateva nopti, sa-l termine; cand m-am trezit ieri dimineata, mamaie mi-a intins un pachet invelit cu hartie sifonata si stiam ca acolo e puloverul pentru ca-mi zicea mereu, in timp ce ma masura la maneci si la spate "asta ti-l fac de ziua ta, mihaita!" / m-a pupat pe amandoi obrajii, pe frunte si-apoi a inceput sa planga pentru ca ea plange mereu, din orice. / eu nu plang, nu-mi vine sa plang oricand si acum sunt mare, nu mai merge sa ma smiorcai. / ...doar ca uneori mi se pun niste ghemulete in gat care vor sa iasa afara dar eu n-am cum sa le ajut si ele se zbat ca niste soricei. pai de asta se zice "dai apa l  ...continuare .
62 comentarii
modifica
Omografe
de Apoll la: 11/01/2010 21:06:20
omografe/ iarăși mă înțeapă-acéle,/ ca pernița ácele,/ doruri de prin cafenéle/ să le scot capácele./ apar zilnic news modéle/ ce răsfață mòdele/ prin oglinzi mereu fidéle/ perfectând metòdele./ libertatea-i în cerc tìpic/ alte lumi cu alt tipìc/ anunțând concursul hìpic/ iși pun scările de- aspìc./ cavalerii servesc tòrturi/ din cuvinte cu tortùri,/ satisfac savante mòfturi/ și-ard în foc fără căldùri./ o parte se dau în lãturi/ nu vor să intre-n lătùri/ pregătind prin spate mãturi/ să șteargă de praf armùri/ numeroase paraléle/ adună parálele,</i  ...continuare .
34 comentarii
modifica
Vanatoarea Porcilor
de BlueCAT la: 11/01/2010 18:05:53
una din obișnuințele domnului Țiriac la început de an nou, este să-și etaleze calitățile de mare vânător în fața unei audiențe distinse (ciugulitori din palmă cu nume sonore) precum și în fața amărăștenilor ce le aruncă din când în când câte o ciozvârtă boierească. veniți de peste mări și țari, vânătorii de ocazie ai miliardarului, se strâng în jurul unui țarc plin de mistreți derutați, și încep să tragă…/ mai departe:/ http://bluecat.dap.ro/?p=120
38 comentarii
modifica
Vacanta de vara
de Honey in the Sunshine la: 11/01/2010 17:54:53
cand i-am cunoscut pe smaranda si ducu stateau intr-o casa taraneasca dintr-un sat pe langa severin. eu imi petreceam iulie si august ca musafir acasa la ion, prieten bun si coleg. ma invitase cateva saptamani in casa unde isi petrecea verile, unde ne puteam economisi in tihna salariile de profesori./ ion le zicea sirenii si ii considera singura atractie a acelui ciot uscat de tara. m-a instruit chiar din prima zi cu un rezumat a ceea ce stia despre ei. de fapt sireanu era doar el, ducu, pentru ca nu erau casatoriti si - banuia ion – nici macar amanti. ba chiar smaranda avea barbat, unul despre care nu se stia nimic. probabil, plictisit si indiferent, o astepta undeva la turci. traiau ama  ...continuare .
13 comentarii
modifica
concurenti si concurente
de cosmacpan la: 11/01/2010 17:53:25
festivalul naţional de umor/ “zâmbete în prier”/ consiliul local, primăria oraşului viseu de sus – maramureş, biblioteca orăşenească, casa de cultură vişeu de sus, împreună cu cenaclul de satiră şi umor “pupăza” al instituţiei organizează, în perioada 24-25 aprilie 2010, a viii-a ediţie a festivalului naţional de umor “zâmbete în prier”./ În cadrul acestui eveniment, vor avea loc următoarele concursuri:/ i. concurs de epigrame cu temele:/ · dascălul… 3 epigrame. cuvântul dascăl va apărea obligatoriu în catrene/ · ”o nouă primăvară pe vechile dureri”… 3 epigrame/ lucrările vor fi trimise în trei exemplare cu motto şi plic în  ...continuare .
2 comentarii
modifica
dipomatie vs meltenism
de om la: 11/01/2010 16:25:12
diplomatie vs meltenism, / adevaruri vs minciuni,/ dovezi vs interpretri/insinuari/ etc/ liber la opinii :))/ ps la, dupa cate te stiu...eram sigur ca nu ai nimic impotriva ...eu doar am anticipat acceptul tau :) ar fi fost pacat sa-i trollam confa batranului !
18 comentarii
modifica
ADMIN
de munteanu rodica la: 11/01/2010 13:18:12
am ales modalitatea de a face o conferinta pentru a nu da posibilitatea / nimanui sa spuna că uzez de mp pentru a-mi rezolva problemele,dar,mai ales pentru a afla parerea deschisa a celor care doresc s-o expuna vizavi de spusele mele. / 1)vreau sa te intreb in primul rind daca / la adresa cafegiilor sunt admise / exprimari de genul celor spuse de om:/ conferinta goa / "cred ca o sa iau o pauza - de batranutragator la: 09/01/2010 16:08:52 - de om la: 09/01/2010 19:49:47 modificat la: 09/01/2010 19:51:28 / nu te victimiza! nu uita o gandire a la noica: lumea te iarta daca ucizi, dar nu te iarta daca esti fericit. / la radio si in anturajul tau nu esti atins de niste nickuri anonime de aici,  ...continuare .
103 comentarii
modifica
Picături de ploaie
de Lady Allia la: 11/01/2010 13:10:49
iubite, priveşte cum cad pe la ferestre anotimpurile/ picături de ploaie/ priveşte şi ţine-mă de mână. poate vom deveni o crisalidă/ frumoasă - eu trup, tu suflet, eu suflet, tu trup, amândoi aripi/ într-un târziu/ verile noastre vor fi din ce în ce mai noptatece,/ pitulicile se vor ascunde mai timpuriu în cuiburi de nori,/ cireşele vor fi prea înalte să le putem culege copiilor ce ne vor/ zburda încă prin suflete,/ iar ploile vor fi din ce în ce mai lungi şi mai cuminţi, precum/ doi adolescenţi cărunţi adormiţi pe spatele unui ultim şoim/ iernile ne vor trece din ce în ce mai repede,/ oamenii de zăpadă se vor naşte din ce în ce mai puţini,/ săniile se  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Cutremurat de nelinişte, Poetul reacţionează la tentativa unui confrate, mai bătrîn şi mai talentat, de a-i şuti locul în Parnas şi celebritatea, pe drept cuvenite
de modigliani la: 11/01/2010 10:33:12
este momentul,/ tremură lîngă piedestal poetul/ nu-i nimeni pe fază şi-i pustiu/ au murit cu toţii, numai eu îs viu./ stăpîne, tăceau servitorii/ o să te-mproaşte/ toţi invidioşii, delatorii/ taceţi, sînt decît broaşte/ Şi nu, nu li se aude/ În ceruri, tîmp, cuvîntul/ ci arta mea pe unde/ o poartă-n veşnicie vîntul./ / /
66 comentarii
modifica
vreau să te distrug mamă
de batranutragator la: 11/01/2010 06:29:53
mai ții minte cînd m-am îmbătat prima oară/ nu m-ai primit în casă am dormit la ușă / pe preș în propria vomă afară era soare încă / în mine răsăreau stele un întreg/ univers se rotea și mă prăbușeam în el/ cînd îmi cumpărai țigări ca să nu ies din casă/ numai să învăț să pot pleca în lume / în viață și apoi banii pe care mi-i trimiteai lunar/ nu mi-am cumpărat mîncare și nici cărți/ am vrut din nou stelele mamă/ mîndru ca un luceafăr mi-am luat noi granițe/ foarte îndepărtate nu-mi ajungeau toate păcatele lumii/ pînă acolo trăgeam puternic țineam în piept/ cît mai adînc eram fericit pielea îmi lumina/ pe întuneric eram plin ca  ...continuare .
63 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: