arhiva: 22/01/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Dead End Flash
de Guinevere la: 22/01/2010 22:33:56
fiecare om îl dai la parte cu grija aceea/ de a nu-ţi intra în carne/ la un moment dat/ te-ajunge apa mării/ începi să pluteşti în formă de cruce/ / eşti ca un oraş împuşcat printr-un fluture imens/ nu se-aude nimic/ atunci când încep să se stingă luminile/ */ pe scaunul vechi de răchită/ sacoşa de plastic din care s-a rostogolit ultima portocală/ începe s-arate/ timpul exact/ */ ninge/ lumină de neon intermitentă/ închizi ochii şi din nou eşti ceva/ un cuţit/ cu lama întoarsă spre tine/
53 comentarii
modifica
La o plimbare...
de Pisiktza la: 22/01/2010 22:32:58
iti amintesti anotimpul meu preferat?l’ai descoperit intamplator cand ma intrebai curios de stilul de viata.nu ca ti’ar fi pasat,dar plictiseala si faptul ca amandoi ne asteptam prietenii ne’au impins la discutii./ toamna,cel mai frumos.ai vrut sa sti de ce te’am invitat la plimbare in parc.nu era tarziu,deci culorile frunzelor puteau fi observate.ca raspuns ti-am aratat frumoasele nuante…locul meu secret de langa lac,dar a venit intrebarea ta rece , care pentru mine insemna un motiv destul de bun sa te las acolo si sa pun cainii pe tine :”asa si?”.doua cuvinte.nici un raspuns.am mers alene,in liniste.ti’ai dat seama ca m-am suparat.ai inceput sa povestesti despre nebuniile ta  ...continuare .
4 comentarii
modifica
am si eu una bucata nelamurire
de lafemme la: 22/01/2010 19:45:38
unde e maan? adica... nu mi-am dat seama ca o sa-mi lipseasca pana a facut asta./ so... care stie lume, lume! care-i zice ca mi-e dor de e.a. / p.s. - si cand dispareati.... anuntati fratilor! neh acu pe bune! se impacienteaza lumea
14 comentarii
modifica
ailleurs
de om la: 22/01/2010 17:49:43
implor acum ciuma să-mi cadă carnalul / în paşi de hrist sfâşiat spre golgota / sufletul meu dezgolit să-ţi adie / îmbălsămând corpu-ţi cu două iubiri / timpul şi spaţiul le stau neatinse / iubito sunt... / schizofrenicul... / netratabil... / din tine..
35 comentarii
modifica
.
de verra la: 22/01/2010 15:48:57 modifica
Muste si magie
de happyshadow la: 22/01/2010 15:23:52
privind pierdut spre ceruri,contempla la intrebarea ciudata pe care i-o pusese fratele sau."exista magie?!...sau pur si simplu idealurile atinse sunt doar iluzii sau ironii ale sortii, coincidente?"surase timid.."nu o sa fie nici un om care sa afle toate misterele unei singure stele din nemarginirea in care ne scaldam , asemeni unei singur pete desenate din greseala cu condeiul pe o coala aparent plina de alte pete identice ca marime , privind din dreptul petei desenate accidental.dar nu e asa...nu e decat o coala...e un caiet intreg...ba nu ...mai multe caiete...nenumarate..caiete...imi doresc strasnic sa poata sa-mi raspunda cineva(sau ceva) macar la una din dilemele mele." / fascinat de  ...continuare .
1 comentariu
modifica
spirală
de Sancho Panza la: 22/01/2010 14:29:39
într-o zi va obosi şi cuvântul / tot cărând în spinare/ stolul ăsta de coţofene / care-i scurmă prin piele/ în căutarea unui ciob colorat/ / poate se va scutura cu blândeţe/ lepădându-ne / în blidul nostru de zgomote/ şi poate atunci…/
22 comentarii
modifica
Poporul suveran
de vasile anton la: 22/01/2010 14:20:28
aici poporu-i suveran,/ clameaz-alesul vorba calpă;/ e adevărat, el nu vorbeşte în van,/ e suveran... sub a lui talpă. /
4 comentarii
modifica
Copii batrani
de Honey in the Sunshine la: 22/01/2010 13:40:12
la ce credeti ca se refera expresia "copil batran"?/ e bine, e rau, e indiferent?/ de ceva zile ma macina intrebarea daca am fost/sunt un copil batran :)
43 comentarii
modifica
un babel puturos
de cami la: 22/01/2010 12:12:30
lumea asta si-a asumat o libertate cu capul in jos, in care peregrinarea omului din tara in tara (concept din ce in ce mai perimat)este stingherita decit de examenul irisului in pasaport si inlocuirea numelui personalcu un numar. este o lume in care deseurile subculturale circula nestingherite dintr-un loc in altul, contaminand orice urma de bun simt pastrata in culturile traditionale. o lume in care un occident corupt si ateu isi da mana cu un orient marxist si tot ateu.
12 comentarii
modifica
dumiriri
de cami la: 22/01/2010 12:05:50
lumea e mai safe fara "ajutorul" tau (adica oameni ca tine care paraziteaza viata altora, pretinzand sa-i apere de la un rau care este numai in mintea lor/ sau dimpotriva facind raul in mod voit si cu buna stiinta, dumnezeu stie ce o mai fi si in mintea ta)...adicalea (tradu motan mo te rog) tu insuti nu esti safe, ca nu sti cu adevarat daca de la a pina la z nu o sa cazi pe la a 1/2, si pretinzi sa-i salvezi pe altii, tragandu-i dupa tine? asta faci, oki????deci lasa mascarada asta ca nu are sens. mult noroc iti doresc, si inspiratie in a face ceva constructiv in primul rand pentru sufletul tau...lasa-i pe altii pe calea lor virtuala, cu divertismentul lor, cu comunicarea/postarea lor , car  ...continuare .
38 comentarii
modifica
Vrei sa te joci cu mine?!
de Alina Buleanu la: 22/01/2010 11:17:22
crede ca sunt acolo unde m-a asezat, unde mi-a aratat, unde am ramas. nu vede ca m-am ridicat demult si astept, in spatele lui lipita de perete, astept. nu-mi simte pasii, nu-mi vede respiratia, nu ma aude clipind./ / / e jocul pe care l-a invatat demult iar timpul l-a facut campion. a aruncat zarurile ce s-au izbit zgomotos de peretii cutiei mele. am tresarit si am stiu: a fost o dubla, mereu e o dubla iar el e in extaz. e profesionist la jocul amatorilor./ / / acum a strans tabla, a adunat zarurile, s-a plictisit. va mai juca maine si-n fiecare zi. e tarziu iar inainte de culcare trebuie sa duca globul de sticla intr-un loc sigur, unde nimic nu-l poate atinge. e globul nostru, l-am  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Lumina cea de toate zilele
de anca_o la: 22/01/2010 09:13:01
asculţi…/ / neauzit foşneşte lumina/ / în umbra-ţi albă- / / substrai neatins / / aninat la marginea tăcerii/ / / / tulburi cu piciorul desculţ/ / apele cuvântului/ / în cercuri de neliniste oarbă/ / aduni lumina din cenuşa neplecării/ / rămânându-i in urmă , / / talpă nerostită de drum/ / / iubitule,/ / mâine imi cioplesc un felinar de piatră/ / să pot auzi , deodată cu tine,/ / ne-întoarsă vreodată/ / în aceeaşi privire,/ / lumina…/ / read more...
11 comentarii
modifica
Leadership
de GloriaVictis la: 22/01/2010 08:40:42
abilitati de leadership, cursuri, seminarii, evaluari, leader bun, leader slab... cred ca indiferent pe unde traim sau muncim, ajungem la un moment dat sa auzim despre asta... / la prima strigare, cred ca multi dintre noi l-ar mentiona pe martin luther king ca exemplu de leader puternic: cu faimosul sau "i have a dream", el e modelul leaderului care are o viziune clara, puternica, stie calea catre ea si aduna in jur oameni care sa mearga cu convingere in acea directie, reusind astfel sa se apropie cat mai mult de acea viziune si astfel avand ceea ce numim succes./ simplu, clar, reteta incontestabila care dealtfel a facut voga multa vreme si continua sa faca in multe scoli de management./  ...continuare .
50 comentarii
modifica
Amintiri si povesti mai deocheate
de cosmacpan la: 22/01/2010 05:20:49
domnul neagu djuvara ne aduna la gura sobei.../ căsătorii între ardeleni şi boieroaice regăţene şi viţă vercea/ după marea unire şi sosirea masivă în vechiul regat a multor politicieni şi intelectuali ardeleni, a apărut, destul de curînd, printre burghezii ardeleni cei mai moţaţi, unii chiar cu pretenţii de nobleţe, o dorinţă de a căuta uniuni mixte cu boierimea din muntenia şi din moldova. am dovezi de asemenea sentimente la însuşi „venerabilul” iuliu maniu, el, care pînă şi pe lonel brătianu îl privea ca pe un produs fanariot. (dacă e să-l credem pe pamfil Şeicaru, i-ar fi mărturisit acestuia că se simţea mai în largul lui în negocieri cu conte  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...