Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 24/01/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
noua piramida
de om la: 24/01/2010 23:29:08
http://www.hsph.harvard.edu/nutritionsource/files/healthy-eating-pyramid-handout.pdf
19 comentarii
modifica
luna fara manusi
de INSULA ALTUIA la: 24/01/2010 15:44:54
agrafele cerului/ stralucesc/ ca niste pietre magnetice/ distilare a noptii/ cu buze blajine/ atinge miinile reci/ ale lunii/ a uitat sa-si ia manusi/ vintul cu ochi sciinteietori/ trage ghemul negru/ pe bolta adormita./ orasul e strivit/ noaptea il apasa pe/ spinare/ casele au coapsele/ lungi/ se apleaca obosite/ geamurile bat din aripi/ usile se deschid/ oamnenii incovoiati/ se muta/ pe o planeta nestiuta/ de nimeni.
4 comentarii
modifica
despre vraji...
de cosmacpan la: 24/01/2010 05:48:53
herta muller – inca de pe atunci vulpea era vanatorul (ed univers – 1995)/ chip fara chip/ frunte de nisip/ glas fara glas/ ce mi-a mai ramas/ timp fara timp/ ce-as putea, sa schimb/ unul dintre frati/ pentru un carpati/ am un singur gand/ ce-as putea sa vand/ haina-mi tulbure/ sau un nasture/ / in closet e vata imbibata cu apa, apa e ruginie, a supt sangele din vata. pe jgeabul closetului s-au lipit samburii de pepene. / cand femeile poarta vata intre picioare, au sangele pepenilor in burta. in fiecare luna zilele pepenilor si greutatea pepenilor doare. / orice femeie poate sa lege orice barbat cu sangele pepenilor, spune clara. la fabrica de sarma femeile isi povestesc cum le am  ...continuare .
17 comentarii
modifica
mai esti turc?
de cosmacpan la: 24/01/2010 02:10:45
mongolezii vor «să importe» 20.000 de turci pentru femeile lor/ pentru că au un “surplus” de femei, mongolezii s-au gândit la o soluţie inedită de a majora numărul bărbaţilor din această ţară. astfel, guvernul de la ulan bator a decis, recent, “să importe” 20.000 de turci, ca să echilibreze numărul bărbaţilor cu cel al femeilor. mongolezii se simt oarecum apropiaţi de turci, de aceea au şi fost aceştia aleşi pentru neobişnuitul proiect. potrivit ziarului turc referans, primele discuţii între cele două ţări au avut deja loc, însă nu s-a stabilit încă o procedură prin care vor fi selectaţi turcii care urmează să fie strămutaţi în ţara în care s  ...continuare .
25 comentarii
modifica
Filozofie Contemporana
de GV is back la: 24/01/2010 00:34:35
unii filosofi mai noi fac afirmaţii care frizează un real poate din mintea lor, pentru că până la a mea si-a multora, ar avea nevoie de ceva pe care în cărţile pe care le rod dumnealor din bibliotecă, nu au cum să-l afle: e vorba de viata cu v mare! eu nu ma refer la toti filosofii batrani sau morti si de bun simţ pe care ştiinţa asta i-a şi marginalizat dealtfel, ca pe paria, fiindcă în loc să sfâşie, se mulţumeau doar să oblojească. vorbesc de fanatici şi acel stil care unuia ca mine nu place, ca orice extremă. la stilul fad, care nu-i decât o înşiruire de vorbe de la filosofi grei către ei înşişi./ cum ai vrea să-l înghit io pe kant care cu bucile-ntre per  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...