arhiva: 26/01/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Invitatie
de CreMyra la: 26/01/2010 22:47:58
http://alamoi.wordpress.com/ poate veti trece si pe la mine...prin frantura mea de viata ! / va astept !
21 comentarii
modifica
INCEPUT
de CreMyra la: 26/01/2010 22:44:21
tot ce-am avut/ demult s-a dus.../ a mai ramas/ un gust amar si rece.../ a amintirilor ce nu mai dor.../ te-ai dus, tacut, distant si rece..../ / ei si ce daca eu nu te mai vreau?/ curand vei intelege:/ te poti lupta cu lumea-ntreaga,/ dar in zadar,/ te lupti c-o amintire,/ atat de vaga si pustie.../ ei da !/ atat ai mai ramas si.../ poate e mai bine !/ curand si tu ne vei uita.../ asa se-ntampla mai mereu in viata.../ azi nu mai imi pasa,/ de lacrima ce-odata/ se pravalea din ochii tai,/ sperand sa-nduioseze,/ un suflet ars,/ un suflet gol,/ un suflet ce e satul sa sufere in van;/ uitare renascuta din iluzii.../ adio,deci si vezi de viata ta!/ incearca sa ma uiti!/ ar fi mai bine./ / sss  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Mai trage apa o data
de closet la: 26/01/2010 21:34:18
/ / aseară m-am trezit gol/ dar dimineața m-a umplut/ eram ca și de obicei, murdar/ capac de plastic tras/ mai fa si tu un zgomot/ esti tanar si precis/ eu o sa raman acelasi/ al tau vesnic folosit/ closet/
1 comentariu
modifica
incercarile mele
de gianiblue la: 26/01/2010 20:07:51
soapte/ las gandurile-n tihna amiezilor toride/ ce curg topite soapte in inimii caus/ cu grija-ti ating pielea ranita in coride/ in timp ce-ti umbla-n plete un soare jucaus./ si timpul sta cu noi, nu e grabit s-alerge/ alene-arunca-n casa miresme de otava/ cai-naripati i-aflam acolo, unde-om merge/ soaptele-ti urca-n mine dulce si grea otrava./ suflarea ta cea calda e una cu-adierea/ ce sterge orice urma-a vointei noastre aici/ ci lumea asta fada ne-a omorat si vrerea/ usor te-nalti din ea, cu soapte ma ridici./ plecam in nor de soapte, intr-un atemporal/ straini de proprii trupuri, de zgomot si lumini/ cu soapte neintelese ne ducem spre final/ din noi nu mai ramane decat un dor de in  ...continuare .
7 comentarii
modifica
luna coboara din mansarda
de INSULA ALTUIA la: 26/01/2010 19:34:23
cind lumea a adormit/ luna coboara din / mansarda/ vintul a sfisiat/ apele/ le cirpeste/ cu un fir de sticla/ pune petece roz/ peste acoprisuri/ sa nu inghete/ agata de salcii/ ciorapii aleilor/ apreteaza zapezile/ intinde marea sifonata/ pe crinolina./ se prabuseste linga usa/ obosita/ lasind tandarile si/ toarta./ <img src=http://i49.tinypic.com/1xxpiu.jpg>
2 comentarii
modifica
gluma sau rautate
de om la: 26/01/2010 19:13:42
ati bate joc de o persoana inferioara tie este gluma nevinovata sau rautate?/ partea i-a/ <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/r0qtibmnbma&hl=en_us&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/r0qtibmnbma&hl=en_us&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>/ partea a ii-a/ <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/e7-h29urz1g&hl=en_us&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></par  ...continuare .
26 comentarii
modifica
evadarea lui Dino de Laurentiis din coșmarul unui scriitor de duzină (2)
de batranutragator la: 26/01/2010 17:00:42
cînd m-am întors, individual era déjà lîngă betty – lucy. își comandase un whiskey dublu și își vărsa irișii spălăciți în decolteul puicuței mele. trebuia să intervin cumva, altfel pierdeam toată distracția. m-am băgat între el și fată, fără să-mi pese că discutau ceva. i-am aruncat-o direct, ignorînd situația pe care și-o crease și faptul că avea fruntea la o înălțime de un cap peste a mea./ - gagiule, știi cumva un film al lui wayne, the shootlist?/ - nu, nene, am altă treabă./ - adică să te dai la doamne respectabile în baruri de rahat. știi cum se termină filmul de care-ți spun?/ - nu./ - atunci ai grijă, ești déjà pe listă./ ochii  ...continuare .
22 comentarii
modifica
evadarea lui Dino de Laurentiis din coșmarul unui scriitor de duzină (1)
de batranutragator la: 26/01/2010 16:59:47
probabil că aș putea să beau cîte o bere pentru fiecare film pe care nu l-am văzut. oricum nu mă interesează filmele. mai bine spus, nu mă mai interesează. multe căcaturi făcute cu actori, de parcă n-ar fi suficiente căcaturile din realitate. dar nu asta e problema, ci faptul că puștoaica îmi vorbea despre ele de parcă ar fi jucat în toate. eu mă uitam la bucile ei și-mi închipuiam doar o dublă, trasă rapid în baie, buget de austeritate./ - zicică n-ai văzut nopțile cabiriei?/ - nu le țin minte nici pe-ale mele. știu că era la un cinematograf, cînd eram copil. aveam bani fix de un bilet, îmi plăcea o nimfă de 11 ani din blocul vecin. îmi promisese că-mi a  ...continuare .
comenteaza!
modifica
inima zavorita
de INSULA ALTUIA la: 26/01/2010 16:17:42
printre gratiile inimii/ mele/ treci tot mai rar/ ai zavorit usa/ incuiat tot/ citeodata / arunci cuvinte/ fara sa le iei/ spuma/ pe dusumeaua/ crapata.
18 comentarii
modifica
average
de om la: 26/01/2010 15:03:52
preferati sa fiti geniul dintre oamenii normali sau normalul dintre genii?
27 comentarii
modifica
scuzele
de om la: 26/01/2010 15:00:43
a cere scuze, arata slabiciune?
21 comentarii
modifica
De ziua Augustei
de Lady Allia la: 26/01/2010 13:56:16
de ziua augustei,/ atunci,/ în clipa în care am stat/ lângă dumnezeu/ de trei ori/ sau poate a stat dumnezeu lângă mine.../ nu ştiu/ de atunci însă, îmi simt umerii mai uşori,/ iar uneori/ pe dreptul îmi adie aşa, o bătaie ca din vârful/ unor gene de înger/ de ziua augustei,/ atunci,/ în clipa în care am înghiţit secundele atât de greu,/ iar părul mi-a crescut până în tălpi de aşteptare,/ soarele a hotărât să răsară prima dată dintr-un pântec de femeie/ raza lui ţipa asurzitor/ peste orizonturi largi numai ochi şi mirare/ iar căldura se revărsa peste tot/ din mânuţe şi viaţă proaspătă/ de copil/ de ziua augustei,/ atunci,/ am ştiut c  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Arsi au ingropati?...;)
de monte_oro la: 26/01/2010 10:47:45
bon, pe vremuri de criza si de ger- parager... se impune o intrebare..;) cum preferati... la o adica... atunci cand va fi sa ziceti ”pa”.... sa fiti arsi sau ingropati... sau aveti in vedere alte variante...de lucru?...:)rog dreptcredinciosii... practicanti... sa nu pedaleze prea mult si dintru inceput... pe chestia cu ”pacatul” neingropaciunii, urmata de imposibilitatea de a mai avea trupul disponibil pentru invierea de la finalul finalului...ok... am notat asta... iar chestiunea-i discutabila.... orisicat... altceva?
104 comentarii
modifica
Ciocu' mic, mah!
de GV is back la: 26/01/2010 10:36:11
fratilor, sau cum va vine voua mai comod sa va spun; nu mi-o luati in nume de rau daca va vorbesc stand in picioare facand abstractie de vechimea si rugina acumulate pe cafenea. / din intamplare, dupa ce am plecat cu un sut in fund de aici acum vreo cinci ani, au urmat ani in care am tot creat useri incercand sa vin inapoi si sa explic o situatie mai veche. n-am reusit pana azi. acum se poate sa fi reusit din cauza ca domnul daniel lipseste o vreme iar moderatorii n-au intrunit inca un consens. ideea este: iata-ma logat, cu cateva subiecte si comentarii care-au "trecut" si luptandu-ma cu o dilema noua: sa ma justific pentru trecut sau sa fac ceva nou de acum inainte? pentru ca nu stiu de ce d  ...continuare .
109 comentarii
modifica
LA MULTI ANI !
de munteanu rodica la: 26/01/2010 07:37:24
bittera/ nu ştiu precis de-i azi au mâine,nu ştiu doloc dacă fac bine,dar,ştiu sigur că-ţi doresc:/ zile senine pline de bucurii,nopţi / înfocate urmate de somnul lin fară de / vise aiurea(adecă urite),sănatate şi mai spune tu ce vrei căci am aranjat cu stăpânirea sa se împlinească./
66 comentarii
modifica
ai scris? scrie…C N S A S…
de cosmacpan la: 26/01/2010 05:19:54
corespondenta bbc pentru afaceri europene oana lungescu este romanca si a fugit din romania lui nicolae ceausescu in anii ’80. in toamna acestui an s-a aflat la bucuresti pentru un documentar care incearca sa explice ce s-a intamplat in ultimii 20 de ani cu mostenirea temutei securitati comuniste. cnsas – care in 2005/2006 a primit doua milioane de dosare spre investigatie – i-a rezevat nu numai material jurnalistic, ci si o mare surpriza…personala./ periplul printre imensele rafturi metalice incarcate de dosare de la popesti-leordeni, unde se afla arhiva/ cnsas, e un moment incarcat de tensiune. in aer pluteste un miros amar-dulceag de hartie veche, dosarele/ sunt gri, podeaua e gr  ...continuare .
12 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: