arhiva: 28/01/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
De ce eu?
de RIbanna la: 28/01/2010 20:04:51
de ce eu?/ de ce tu?/ de ce-s ploi pe pamant?/ de ce-s arme,razboi?/ de ce tocmai noi doi?/ de ce plang ?/ de ce ma-apasa un gand?/ de ce tocmai acela?/ de ce nu pot uita?/ de ce mi-ai sfasiat inima?/ de ce taci?/ de ce nu urli?/ de ce doar eu?/ de ce ma chinui?/ de ce ..de ce???
11 comentarii
modifica
J.D.Salinger a murit...
de adynet1 la: 28/01/2010 19:37:04
cine ramane de veghe in lanul de secara?...
14 comentarii
modifica
Vizita
de eidos la: 28/01/2010 18:02:18
care zi ar fi mai potrivită pentru a ne reîntâlni prietenul din copilărie sau fratele mai mic, de care nu am mai auzit de mult timp?/ -păi trebuie să sunăm mai întâi sau să-i trimitem o scrisoare, clasică ori electronică, ar spune unii…/ -fiecare cu treburile lui, ar spune alții./ -să treacă el pe la noi, dacă le e dor, dar să sune, ar mai zice câțiva./ -să mai stea pe-acasă…/ -e dus demult !/ -e prea târziu !/ -o fi murit saracu’, dumnezeu să-l ierte!, zice unul conciliant./ pe el l-a iertat demult, dar cine-i iartă pe cei care nu au iertat?/ - mă duc mâine, dacă am timp, ori săptămâna viitoare, peste o lună, ori joi, că am pauză până la 2, să nu uit  ...continuare .
10 comentarii
modifica
pietre
de alex andra la: 28/01/2010 18:02:00
sufletul a făcut infarct/ a murit la opt și un sfert pm în ambulanța care-l transporta la clinică / asistența se uita neputincioasă/ aparatele de reanimare au dat chix/ (nu era prima dată / mereu dau chix când e vorba de iubire)/ proful mare specialist s-a spalat pe mâini ca alt pillat/ (nici pontul nu mai e același)/ îi spusese doar să se ferească de răceală/ de priviri piezișe/ trecătoare prin dermă și sentimente/ în dimineața aia cu frunze mov și/ pânze de păianjen ca o memorie dezlânată/ ceva plutea în aer/ parfum de scorțișoară de la kenzo/ o părere/ un gest vag/ o lume/ femei rătăcitoare printre șiruri/ de morți / busuioc / capre negre / etc e  ...continuare .
52 comentarii
modifica
Si ce daca?
de RIbanna la: 28/01/2010 13:03:54
si ce daca?nu-mi pasa ca tu mai ai putin si devii mireasa.eu nu ma gandesc de pe acum la maritis,ma gandesc doar la hasis...tu incerci sa ma convingi ca viata-i scurta,eu incerc sa te conving ca nu-i doar c-o insulta...si ce daca?nu-mi pasa de zestrea ta,luate-ar gaia cu tot cu ea!
6 comentarii
modifica
Tristete
de RIbanna la: 28/01/2010 12:51:47
tristete/ / am murit de mult,/ nu mai simt nimic/ tot ce am avut,/ totul a pierit.../ / nu mai sunt aceeasi/ m-am schimbat toatl,/ nu mai am nici vise/ n-am nici ideal.../ / tu esti tot acelasi,/ iubitor si bland,/ numai eu sunt rece,/ o piatra de mormant.../ / si de-as vrea acum / sa mai schimb ceva/ as incerca-n zadar,/ nu pot invia.../
8 comentarii
modifica
Marea. Vedere de pe celălalt mal
de Honey in the Sunshine la: 28/01/2010 12:32:23
mathilde e din germania. la sfârşitul lui septembrie nu mai sunt terase înşirate pe coastă. s-au închis prăvăliile pentru turişti care vând prosoape de plajă şi delfini plutitori pentru copii. copiii au început şcoala, delfinii cumpăraţi în august au fost urcaţi în pod unde adună praf. uneori e încă destul de cald, aproape ca în zilele de vară, dar litera s din septembrie ne ţine departe de mare. / mathilde are părul vopsit, pleoapele fardate şi locuieşte pe coastă de zece ani, de când a ieşit la pensie. singurele baruri încă deschise sunt cele din centru, doar de pe terasa unuia se vede marea. / mathilde e prietena ei. vorbeşte bine italiană pentru c  ...continuare .
33 comentarii
modifica
Pygmalion
de GloriaVictis la: 28/01/2010 12:31:26
pygmalion pentru ca le-a vazut ducand o existenta marcata de faradelegi, plin de oroare pentru viciile pe care natura le-a daruit cu darnicie femeii, traia fara sotie, celibatar, si a petrecut mult timp fara o partenera cu care sa imparta patul. totusi cu un talent minunat si plin de succes, el a sculptat in fildesul alb ca zapada, un corp caruia el ii da o frumusete pe care nici o femeie nu o poate avea de la natura. el se indragosti de opera sa./ ovidiu, "metamorfoze", cartea a x-a./ e o teorie psihanalitica intreaga legata de idealizarea obiectului si cauzele ei.../ pare frecventa tentatia barbatului de a fi "pygmalionic", alegand o fata tanara pe care o poate modela dupa cum cr  ...continuare .
41 comentarii
modifica
Sex in the city - varianta masculina
de Intruder la: 28/01/2010 08:53:57
un sondaj realizat pe baza răspunsurilor a 50.000 de internauţi relevă obiceiurile şi preferinţele bărbatului modern. / dezvăluind chestiuni legate de viaţa de cuplu la obişnuinţele din timpul orelor de program şi deprinderile din zona cumpărăturilor, vizitatorii site-ului askmen.com au alcătuit portretul masculin al anului 2009./ 1. / 73% dintre bărbaţi declară că au mare grijă să nu dea ocazii de a fi acuzaţi de hărţuire sexuală, la locul de muncă. / 23 de procente spun că n-au fost acuzaţi, dar recunosc că ar fi putut fi, iar 3% pretind că au fost acuzaţi pe nedrept. / trei sferturi dintre respondenţi definesc căsnicia drept "o instituţie necesară", iar  ...continuare .
20 comentarii
modifica
mă doresc toate femeile din spital
de batranutragator la: 28/01/2010 08:34:29
sînt un bărbat normal, înalt și sănătos. cu aspect interesant/ dar asta nu contează prea tare. mama mea e fericită/ și femeile mele sînt fericite. iar în spital oamenii întorc capul/ și le simt privirile moi și calde lipindu-se de mine. e un fel de bine,/ ca la o înmormîntare care se termină cu bine. și repede./ merg pe culoarele spitalului, prin secția arși./ sute de flori își deschid boboci roșii prin pansamente. bărbații icnesc/ la vederea mea, femeile își întind spre mine mîinile cioplite. este iod,/ cu siguranță iod este mirosul acela, un fel de parfum al vieții / încercînd să învingă celălat parfum./ la pediatrie copiii sînt absorbiți de o ciud  ...continuare .
6 comentarii
modifica
CAVALERII MESEI ROTUNDE
de Tot Areal la: 28/01/2010 04:47:33
om mi-a dat ideea de a gasi o masa rotunda in cafenea si de aduna 12 cavaleri, nu cu spada, cu lasere moderne!/ ce vor face acesti cavaleri?/ simplu: vor invia regulile cavalerismului si vor apara regatul de invazia dusmanilor!/ sa vedem inscrierile!/ si spun ca doamnele si domnisoarele noastre sa faca propunerile, deorece ne cunosc mai bine si asa este si elegant!
47 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...