arhiva: 29/01/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
... credeti in...
de l1cur1c1 la: 29/01/2010 22:34:08
credeti in dragoste la prima vedere?? credeti... in dragoste care sa o purtati in suflet pentru totdeauna?
15 comentarii
modifica
Va rog mult, ajutati-ma! Sunt disperat.
de GV is back la: 29/01/2010 19:55:01
:) eh, poate am exagerat un pic cu titlul, dar altfel cum era sa va aduc aici, cand oferta cafenelei este atat de bogata? monte_oro imi spunea deunazi ca felul in care studiam oamenii cativa ani mai devreme, pretinzand a fi altceva era... cum era, in fine astazi imi place sa cred ca sunt matur chiar daca asta inseamna sa recunosc ca acum 5 ani eram inca... un copil batran cum ar spune honey. vreau sa fiu eu si asta va doresc si voua. vreau sa veniti aici sa-mi dati exemple de o comedie spumoasa cum a fost de pilda "mary cea cu vino-ncoa", de o drama deosebita precum "la vita e bella", de o carte de iubire ca "ascensiunea si declinul lui silas lapham" ori "trei camarazi". despre un alt loc pre  ...continuare .
37 comentarii
modifica
Poveste vinetie
de anadaria la: 29/01/2010 18:53:38
din gradina cu meri infloriti aud un glas ca un cantec al ierbii :/ -sa nu cazi, puiu’ mamii!/ puiul era cocotat in varful marului cu frunze verzi si flori un pic prea albe./ / bunica avea saptezeci de ani si eu aveam sapte. si mai aveam un leagan prins cu sfoara de grinzi innegrite, o rochita albastra cu care mergeam la biserica si multe bomboane intr-o cana din dulapul din bucatarioara./ am vazut-o plangand o singura data. / erau putine lucruri in bucatarioara: doua paturi, un dulap, o soba, masa si scaunele./ cand a murit, n-am varsat o lacrima. aveam saptesprezece ani, bunica nu mai avea ochi albastri si puiul nu mai era cocotat in mar./ puiul cui? / “miorita laie, laie  ...continuare .
26 comentarii
modifica
un colt de realitate mai putin vizibil la tv
de proletaru la: 29/01/2010 16:18:54
probabil ca aceste date pot sa ne miste mai mult decat a facut-o campania de media in legatura cu supraevaluarea pericolului gripei porcine. / conform raportului usaid de la sfarsitul lui decembrie 2009, in prezent.../ 428,000,000 copii traiesc in saracie extrema; / 150,000,000 fetite au fost abuzate sexual; / 163,000,000 copii si-au pierdut unul din parinti; / 18,300,000 copii si-au pierdut ambii parinti; / 2,000,000 copii se gasesc in institutii sociale; / 218,000,000 muncesc sub diferite forme; si / 1,800,000 copii sunt implicati in prostitutie si pornografie. / ... fiecare e o poveste trista./ http://www.usaid.gov/press/releases/2009/pr091223.html/
5 comentarii
modifica
fălci
de batranutragator la: 29/01/2010 15:41:22
destinul meu este să interpretez rolul durerii. în orice operă/ de artă, dar mai ales în realitate./ cu artiștii am probleme. se cred zei, dar nu-s decît un fel de vase / incomunicante. puțini cei ce reușesc să mă înțeleagă./ oamenii însă, oamenii sînt muritori. renunță la orice, dar nu la mine./ își lipesc fruntea de pieptul meu așa cum ar apăsa cu ea în pămînt./ întotdeauna sapă un tunel pe care nu-l termină./ îmi place groaza. un sentiment înălțător mă cuprinde/ cînd văd jumătate de om despărțindu-se de cealaltă jumătate./ îmi place să știu că oamenii pot duce bătrînii/ pe munte lăsîndu-i să moară de foame/ pentru a se apăra de foame.  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Bad (Romance) Journey
de Bitterdream la: 29/01/2010 14:17:18
drumul./ 10:28, joi dimineata. gara iasi. frig patrunzator, dar nu ger. acceleratul iasi-brasov tras la linia 4. o traversare peste sine, cu borduri foarte inalte la peroane, cu bagaje tarate prin zapada murdara. miroase a fier si a frig. e ceva mai bine decat vara cand miroase./ trenul are doar trei vagoane. doua mai noi, iar intre ele unul de clasa a-i-a, foarte vechi. e primul moment in care regret ca am ales clasa i. primul, pentru ca urmeaza si altele./ ne instalam. incepe sa fie cald. mai cald. foarte cald. extrem de cald./ noroc cu usa compartimentului care se inchide aproximativ./ uitam de toate astea cand ajungem in padurea barnova, langa iasi./ peisajul este pictat cu promoroa  ...continuare .
52 comentarii
modifica
Noian de vise
de RIbanna la: 29/01/2010 10:18:27
noian de vise/ / inchisa intre cer si pamant/ cu teama asupra-mi apasand/ imi simt sufletul falnic curgand/ inspre noianul de vise plapand./ / cu frica imi apar finta nebuna/ de spasmele lor,de minciuna,/ altare-mi cladesc din cuvinte/ desi cele ramase sunt numai morminte./ / tacuta cu ochii-mpietriti si atei/ ma zbat in oceanul de vise/ strigand printre demoni si zei/ astept sfarsitul cu bratele deschise./
3 comentarii
modifica
Burqa
de Intruder la: 29/01/2010 09:05:50
franta - este o tara unde 4% din totalul populatiei s-a declarat musulmana si unde se estimeaza ca 1900 de femei musulmane poarta burqa. / o comisie parlamentara a solicitat dezbaterea unei legi in care sa se interzica purtarea acestui vestmant pe teritoriul frantei, in locuri publice. (spitale, banci, aeroporturi, scoli, s.a.) / intr-un raport parlamentar francez se spune ca "purtarea valului pe teritoriul frantei, constituie o provocare la adresa republicii" (citat aproximativ) / bineinteles, parerile sunt impartite si constituie prilej de dezbatere. presedintele sarkozy sprijina adoptarea inderdictiei. / raportorul comisiei franceze (imi scapa numele, nu-i important pentru noi) declara ca  ...continuare .
379 comentarii
modifica
Toxic
de EmaAugusta la: 29/01/2010 01:36:02
m-am oprit un timp, intr-o vreme, sa-ti inteleg privirea. prin umbre de gene curgea lasciv licoarea pagana a ochiului de sarpe, elixir secret, captiv, ascuns, in misticul glob ancestral de cristal. in el ti-am citit pentru prima data viitorul otravit de lacrima luminii apuse. pictase timpul culoarea de albastru cer pe-o mare cu alge verzi. tabloul lui imi ravasise sangele.nu stiam atunci ca-ti cautai cu disperare antidotul...aveam privirea oarba.
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...