arhiva: 03/01/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Precocitate
de Apoll la: 03/01/2010 21:22:55
trei adolescenți pe plajă/ relaxați ,cuprinși de vrajă,/ binecuvântați de soare/ de la cap pân’la picioare/ abordau în tihnă tema/ care ridica problema/ cine-avu precocitate/ de mai bună calitate./ unul dintre ei le spuse/ că el când nu se născuse/ și era încă-n placentă/ în fază incipientă/ se gândea ce o să poarte/ la botez,cât mai aparte!/ al doilea ,cu siguranța/ care-i întregea prestanța,/ spuse că el fu precoce/ și mai și...pe mezza-voce./ in faza incipientă/ ajuns proaspăt în placentă/ deja își punea-ntrebarea/ cam care i-ar fi culoarea/ pentru scutec potrivită/ să ducă fete-n ispită./ al treilea,cu-n ton retoric/ a fost foarte categoric:/ -ast  ...continuare .
10 comentarii
modifica
4 pentru 10 ani
de 1brasovean la: 03/01/2010 20:20:35
pentru urmatorul deceniu cred ca multe din influentele pentru o mare majoritate a vietuitoarelor cu and ceva mai complex – cum ar fi genomul uman – vor veni/ vor fi generate prin/ de:/ (in ordine alfabetica)/ / biserica:/ <img src='http://www.revista22.ro/userfiles/image/desenvasile.jpg'>/ -biserica in sensul larg: credinte, culte/ religii, increderea ca transcendentul religios exista si chiar de nu-i facil, e mantuitor;/ ---//---/ internetul:/ <img src='http://jiunimea.gds.ro/wp-content/uploads/2009/01/internet-marketing.jpg'>/ -sub toate formele cunoscute acum dar si in cele viitoare, ce se vor dezvolta in urmatorii ani;/ ---//---/ literatura:/ <img src='h  ...continuare .
comenteaza!
modifica
2010
de munteanu rodica la: 03/01/2010 17:49:17
am ajuns si eu cu greu acasa./ <img src="http://img260.imageshack.us/img260/398/dsc01703w.jpg">/ cafegiilor, nu pot sa le doresc decit un an bun,voiosie si tot ca anul care a trecut alea, alea:)
7 comentarii
modifica
revii...
de juli la: 03/01/2010 15:43:01
când nu mai ştiu de-ţi ninge, de îţi plouă/ nici ochii cum îţi sunt când ceru’-l priveşti/ revii.../ o gară, un tren, un ger, ca în poveşti/ purtat-am în noi, decenii, sunt două/ peste ani aceeaşi văpaie.../ prin viscol, prin soare ori nori grei de ploi/ legaţi, suntem, rămas-am/ de firul trăznetului ce-a trecut prin noi./ de-aş vrea acum să plec/ mă cheamă gândul tău/ şi nu mă lasă să închid fereastra/ revii şi pleci, renaşti cu fiecare iarnă/ hrăneşti himera... / o clipă paşi în doi... cât să / aprinzi cenusa veche.../ tu, / tu crezi că timpul s-a oprit uitând de noi!?/ / rolia
7 comentarii
modifica
Carota literara
de Yuki la: 03/01/2010 14:08:47
/ *premiul 1: un morcov, virtual sau real, depinde cum prefera castigatorul. va fi declarata castigatoare creatia care va aduna cele mai multe nominalizari. daca ies mai multe pe primul loc, nu-i problema, trimit mai multi morocvi./ *premiile 2 si 3 nu se acorda./ *votul: secret, pe adresa : yukiameameyuki@yahoo.com/ *nominalizari: poezie si proza, epigrame si eseuri, de toate la un loc, trimise pe adresa de mai sus, cu link; numele autorului nu conteaza deoarece premiul este pentru ' produsul' literar si nu pentru creator./ /
70 comentarii
modifica
Cea mai inalta cladire din lume – Burj Dubai
de danblogro la: 03/01/2010 11:50:27
luni va fi inaugurata cea mai inalta cladire din lume, burj dubai. constructia impunatoare este amplasata in emiratul dubai, cel mai mare centru comercial din emiratele arabe unite. cladirea are o inaltime de peste 800 de metri, fiind la ora actuala cea mai inalta cladire din lume. inaugurarea va avea loc luni in cadrul unei petreceri extravagante.
14 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...