arhiva: 09/01/2010


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Provocare: cafegii in hypercube
de Honey in the Sunshine la: 09/01/2010 23:22:34
va propun un joc cu urmatoarea descriere:/ cafegiii (toti, sau cei care vreti voi) sunt prinsi intr-un cub plin de capcane mortale in stilul trilogiei de care pomeneam in titlu./ poate exista un singur supravietuitor si acela e cel care se adapteaza cel mai bine in stil pseudo-darwinian./ nu e musai sa fie cel mai puternic din punct de vedere fizic, nici cel mai inteligent, nici cel mai smecher, nici cel mai bun manipulator ori jucator de sah./ doar cel care din punctul vostru de vedere e "mai supravietuitor" decat ceilalti pe baza caracteristicilor pe care le considerati relevante./ construiti scenarii, alegeti un last man standing si mai ales motivati-va alegerea!/ daca va face placer  ...continuare .
50 comentarii
modifica
frunzele fricii
de INSULA ALTUIA la: 09/01/2010 19:43:44
un intuneric mut/ fara miros/ mi-e teama ca atingerea/ liliecilor noaptea/ frunzele toamnelor/ rosii/ cad peste umeri/ frunte/ si pamintul/ inimii mele./ jarul s-a stins/ o pata rosie/ lumina candelii/ un pendul bate/ dintr-un oras/ subpamintean./ pleaca noaptea/ cu colb pe calea lactee/ ducind aroma tămîiei/ pe acoperisul / cerului./ <img src=http://i50.tinypic.com/34xqjbr.jpg>
7 comentarii
modifica
am ales să tac
de alex andra la: 09/01/2010 18:39:06
când suflă vântul în miezul cuvântului/ lăsându-l surd şi orb/ mă plec în voia poemului nespus/ dulce adiere/ albă linişte/ /
56 comentarii
modifica
urâtă şi liberă. cursa de şoareci
de Sancho Panza la: 09/01/2010 16:47:14
în oglindă un chip care-şi schimbă culoarea/ cu fiecare fum tras în piept / cu fiecare ceas de nesomn/ la picioarele patului meu/ un cotor de măr/ o carte/ şi-un câine covrig/ sunt urâtă şi liberă./ nici moartea nu mă recunoaşte acum/ îi pun piedică / şi nici nu clipeşte. / / bărbaţii sunt proşti. o urâtă / e un talisman norocos/ căruia nu-i vor şti niciodată puterile./ o piatră pe care îşi pot ascuţi armele/ înaintea marii vânători./ cuierul în care îşi pot atârna / haina cu furtună cu tot. o epifanie din cioburi şi petice. / e glonţul ce ricoşează totdeauna / în inimă./ / / întind libertate pe pâine./ încet./ ca şi cum aş pune otr  ...continuare .
19 comentarii
modifica
cântec mut
de Lady Allia la: 09/01/2010 14:36:10
ploaia, stătea aşa, ca şi-o încovoiere în jurul umerilor tăi/ făcându-ţi loc să zbori preţ de un gând albastru către mine/ ai făcut un pas de rouă şi încă un pas de rouă şi încă un pas/ şi te-ai oprit pe malul mâinii mele stângi sub privirea mea cochilie/ la umbră de tot ce ar putea sparge cântecul mut dintre noi
7 comentarii
modifica
Confuzia
de juli la: 09/01/2010 14:11:54
doamna cocoşel în ultima vreme poate din plictiseală, poate de teama că nu-şi va vedea feciorul aşezat, cu nevasta şi copii, vâna, vâna o nevastă pentru fiul ei costică ce se încăpăţâna să rămână holtei în ciuda anilor pe care-i numara si a faptului că toţi cei de-o seamă cu el au copii mari de-acum. Îi era bine, nu se gândea, nu-l preocupa asta, aşa cum nu-l preocupa nici meteahna şi demersurile maică-si./ cum dracu’ să gândeşti pozitiv la o oră atât de matinală şi cine-o fi peţitoarea?... îi fac hatârul mamei, stau cinci, zece minute şi plec, gândi costică în timp ce intră în sufragerie fără prea mult entuziasm. Îşi luă un aer preocu  ...continuare .
13 comentarii
modifica
goa
de batranutragator la: 09/01/2010 13:33:35
zăpada cade la fel ca într-un film porno/ corpuri disperări/ nisip fin/ aer/ lipsa de greutate/ fulguire/ un operator surd al filmului mut/ care greșește cadența/ de trei ori tăcere/ de mai multe ori țipăt/ ne/ siguranța.............................. ploaia e șubredă/ mi-e teamă că-mi înțeleg mîinile și ochii/ palmele proptite peste orbite/ asemănarea cu niște bețivi dormind în șanț/ dar e bine/ a sosit momentul am primit autorizație pentru armă/ pentru propria viață/ de azi înainte voi fi fericit / cînd va veni un cerb/ să mă vîneze/ nu ruginim din iubire/ avem în noi rîuri de oțel inoxidabil/ și ne plac îmbrățișările/ în doze mortale/ fii  ...continuare .
112 comentarii
modifica
Resturi de ciocolata
de pika la: 09/01/2010 12:12:30
iti stiu toate timpurile, toate mişcarile, toate parfumurile,toate camasile / si umbra ta, si tacerile tale, si sanul tau si pletele tale ce iti cad pe ochi atunci cand canti . ce cutremur au si ce culoare anume, si mersul tau, si melancolia ta si buza ta si sprancenele tale , si inelul tau, si secunda si nu mai am rabdare si genunchiul mi-l pun in pietre si ma rog de tine, naste-ma ! stiu tot ce e mai departe de tine, / atat de departe, incat nu mai exista aproape dupa-amiaza./ nu te cunosteam , erai prea preocupat de lumea ta ... pana intr-o zi ,cand ai uitat ca nu esti singur. ai uitat ca eu te priveam din coltul meu, tacuta ,de unde iti analizam fiecare miscare. erai asemenea unei buc  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Simpatie pentru zdrențe
de modigliani la: 09/01/2010 12:04:49
/ uneori/ momentul zilei este mereu cel potrivit/ că luna îndură un alt răsărit că soarele zîmbește zglobiu în alt mit al hannei montanah/ îmi plac zdrențele/ se poate să fie / frunza încătușată-ntr-o mută prelungă isterică agonie/ blugii vechi cum uzat este tot ce am atins ori ne-a văzut pipăitul/ sau curva bătrînă incertă între ultima altă iluzie a fericirii și asaltul victorios al regimentul de gardă scriindu-și istoria în atomul de viață dintre coapsele ei/ se poate să fie / ce a mai rămas / după ce dante și-a zdrobit falangele prea obosit să repete o altă cădere a primului adam/ după ce keats și-a plîns privighetoarea / aceeași privighetoare f  ...continuare .
8 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: