arhiva: 01/10/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
128
de adynet1 la: 01/10/2010 23:29:44
/ mi s-a prezentat cu o uşoară timiditate ce i se citea pe faţă şi în mişcările stinghere: / / - mă numesc iakobov...sunt client al băncii de cincisprezece ani. / - Îmi pare bine! cu ce te pot ajuta?/ - cu nimic momentan...poate mai târziu. am vrut doar să facem cunoştinţă. / / mă simţeam jenat că l-am dirijat direct la subiect. stătea în faţa mea, mărunţel, zâmbitor, îmbrăcat cu un pantalon uzat şi-o cămaşa cu emblemă de lacoste, cumpărată probabil în turcia. i-am arătat cu un gest scaunul din fata biroului. / / mi-a povestit că e un om avut, ca şi-a dobândit averea prin muncă multă, la început ca simplu constructor, apoi ca a  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Pe o banca
de JustFuguFish la: 01/10/2010 20:59:39
pe o banca/ / pe o banca in parc / eu te-am vazut./ pe o banca in parc/ eu te-am salutat/ de pe-o banca in parc/ tu mi-ai zambit/ de pe o banca in parc/ tu mi-ai vorbi/ a doua zi/ pe o banca in oras/ intalnire ti-am dat/ pe o banca-n oras/ in inima ta am intrat/ pe banca aceea/ tu mai vrajit/ pe aceea banca/ eu m-am indragostit/ seara acasa te-am insotit/ / pe o banca in gradina/ tu mai invitat, ca/ pe banca din gradina/ sa-ti dau un sarutat/ / pe drum/ / pe o banca m-am asezat/ crezand ca am visat, ca/ pe o banca/ tu mai sarutat/
10 comentarii
modifica
Hell p!
de Cri Cri la: 01/10/2010 20:54:34
deci avem asa:/ -o tipa:/ 1. se ocupa de negocieri contracte pt o companie oarecare/ 2. e buna (la negocieri)-nu stiu daca e relevant, da` am zis sa nu las numai pct. 1/ -un tip:/ 1. mai tanar cu 20 de ani decat tipa/ 2. sofer/ -s-au cunoscut cu un an-doi in urma, cand ea era secretara iar el era... mda, tot sofer/ - n-a fost nimic intre ei, au trancanit la telefon un timp, vreo 2-3 luni, sa zicem, apoi incet-incet au lasat-o moarta/ -se intampla, ca-n filme si ca-n viata, ea sa fie trimisa, in interes de serviciu, la o companie straina, compania sa trimita la aeroport exact masina condusa de el/ .../ la sfarsit (anume a doua zi), se casatoresc desi nu-nteleg de ce, clar nu-i pt ban  ...continuare .
57 comentarii
modifica
Despre abordarea fenomenului religios în învăţământ
de Motanul Biped la: 01/10/2010 17:53:06
Într-un stat laic modern există o separare clară între sfera publică şi sfera privată. această separare implică la rândul ei existenţa unei sepaări între noţiunea de cetăţenie (care ţine de sfera publică) pe de-o parte şi noţiunile de etnie şi de aprtenenţă confesională/atitudinea faţă de fenomenul religios (care ţin de sfera privată) pe de altă parte. punctul de vedere laic recunoşte faptul că cineva are aceeaşi valoare spirituală indiferent dacă este adept al religiei x, adept al religiei y, agnostic sau ateu. menţionez că din punct de vedere laic termenul de “spiritual” este definit într-un sens larg care include, printre altele , raţionalul, filos  ...continuare .
9 comentarii
modifica
*
de cori cori la: 01/10/2010 10:02:23
/ / te-am cautat in limpezi dimineti cu soare/ in zbor de pasare maiastra,/ in roua pura picurata pe petale/ si in al zarii infinit albastru/ te-am cautat si am intrebat de tine/ o ultima steluta ce a uitat sa moara/ atunci cand zorii noii zile/ au alungat pleiada stelelor de aseara/ mi-am intrebat si trupul,/ caci trupul este cel ce arde/ in pasiuni ce pot dura o viata...sau/ ..pot cuprinde o viata... desi-au durat o noapte../ apoi te-am cautat in suflet/ si el raspunsul mi l-a dat in soapte/ si te-am simtit efuziune de culoare si lumina/ erai chiar tu! neasteptat de-aproape.../ / cori cori
39 comentarii
modifica
Tudor
de GloriaVictis la: 01/10/2010 09:18:23
tudor a luat-o pe ana pentru ca gina il parasise. ana avea nevoie de viata lui, lui ii era indiferent./ ana ii spala, calca, gatea si avea grija de bani. ii zicea cu cine e bine si cu cine nu e bine sa se vada. cum nu era sigura ca tudor intelege, era foarte atenta si intervenea de fiecare data cand tudor iesea din vorba ei. / aveau de facut case si de adunat bani, nu era vreme de pierdut nici cu vise, nici cu carti, nici cu prieteni care nu erau de niciun folos./ dragoste faceau rar, anei nu-i placea. el isi dorea un copil. ea nu. dupa ce faceau sex, tudor statea cu ochii in tavan si asculta apa siroind in baie. ana se spala minute in sir. aveau de facut case si de adunat bani, nu era  ...continuare .
29 comentarii
modifica
O problemă bosno-irakiană
de Motanul Biped la: 01/10/2010 08:20:09
/ / Într-un stat laic modern există o separare riguroasă între sfera publică şi sfera privată. În cadrul unui astfel de stat noţiunea de cetăţenie aparţine sferei publice iar noţiuni cum ar fi etnia şi apartenenţa confesională aparţin sferei private. În consecinţă, o naţie modernă se defineşte nu în baza criteriului etnic sau în baza citeriului confesional ci în baza criteriului civic./ pentru ca modernitatea unei naţiuni să fie funcţională este nevoie atât de un cadru juridic adecvat cât şi de o masă critică de oameni cu mentalităţi corespunzătoare./ ca urmare a celor afirmate mai sus, într-un stat laic modern singurele argumente care contează din pu  ...continuare .
9 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...