arhiva: 12/10/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
si statuile pling citeodata
de INSULA ALTUIA la: 12/10/2010 17:18:22
bătrînul parc doarme / cu picioarele goale / un cîine îl încălzeşte cu blana lui / seamănă cu o vioară captivă de-o viaţă / împreună cu un fluture în plasa lui / a murit de multe ori cînd şi-a vîndut sufletul / ca un lăutar anonim fără bani / trunchiurile cu pielea subţire / se desfac la ultimul nasture / şi se îmbrăţişează . / / statuile nu dorm au viaţa lor / ele se plimbă şi poartă în piept / inimile unor vieţuitoare / care au trăit tot felul de relaţii / unele sunt pudice nu se uită la nuduri / bătrînul crede că ele nu au remuşcări / dureri sau suferinţe.
127 comentarii
modifica
vulturi in picaj
de proletaru la: 12/10/2010 16:23:06
probabil ati vazut ultima zvacnire a unui cuplu de actori celebri./ una din surse: http://www.puterea.ro/news10068/incredibil-la-81-de-ani-iurie-darie-vrea-sa-faca-filme-porno-cu-anca-pandrea-vezi-galerie-foto.htm/ plecand de la aceasta "iesire din scena" dezgustatoare, imi amintesc de un subiect postat cu ceva vreme in urma de gloria, cel cu vulturii si gainile. cred ca dimensiunea asta n-a fost luata in calcul: dupa ce si-au dat seama ca sunt vulturi, si-au intins aripile si s-au inaltat in vazduh, unele (noroc ca nu toate) nobile-inaripate au constatat ca nu le place noua postura si ca tot mai misto e mirosul de gainat din curtea gainilor. fara nici o ezitare si-au facut niste poze far  ...continuare .
73 comentarii
modifica
concurs capcana!
de cosmacpan la: 12/10/2010 16:04:11
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/opbh-sc11xa?fs=1&amp;hl=en_us"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/opbh-sc11xa?fs=1&amp;hl=en_us" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>/ de mult vreau să-ţi scriu o scrisoare, domnului pasăre-arc, dar nu-mi pot aminti numele tău adevărat, aşa că am tot amânat. oricât ar fi poştaşul de amabil, nu are cum să ducă la destinaţie o scrisoare pe care scrie domnului pasăre-arc, setagaya-ku ... 2-  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Apropos de (i)responsabilitate
de thebrightside la: 12/10/2010 09:42:55
atat in grupa de varsta 18-24 de ani, cat si intre 25 si 34 de ani, romania se pozitioneaza in primele 10 locuri in randul tarilor europene in care tinerii se bucura inca de mancarea mamei si banii tatalui. in multe cazuri, ei nu au bani ca sa se mute pe cont propriu. / asa se face ca la nivel european sunt in total 51 de milioane de tineri care locuiesc cu parintii. malta, slovacia, slovenia sau portugalia sunt printre tarile fruntase. / e saracia de vina, parinti-s prea protectivi sau comoditatea?/ articolul complet<a href='http://stirileprotv.ro/stiri/social/studiu-tinerii-romani-prefera-concubinajul-in-locul-casatoriei.html'> aici</a>
23 comentarii
modifica
revolutionarul 2
de sami_paris74 la: 12/10/2010 08:56:14
revolutia a venit la noi împreuna cu mos gerila, a venit mosul cu sacul si ne-a îmbracat pe toti în camasa alba a lui isus nazarineanul, sacul lui mos gerila era mare si plin cu jucarii pline de sânge./ În pietele din marile orase se instalasera deja spânzuratori confectionate din sforile libertatii./ nici macar n-am stiu cine ne-a spânzurat asa de bine, dar nu m-ar mira sa ni se spuna de vreun miliardar care a furat inima romàniei peste noapte,/ ca a fost vorba de un aranjament de decor pentru o piesa de teatru, în care actorii erau toti poeti si scriitori./ ca sinuciderea în masa a câtorva nefericiti urmasi ai lui decebal, au folosit cianura de potasiu ...exact ca sinuciderea  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Cu pumnul in gura!
de mariapopart la: 12/10/2010 00:15:19
“nu poate fi o nenorocire mai mare pentru oamenii liberi decat pierderea libertatii cuvantului.” – demostene/ / m-am nascut intr-o generatie care a prins cea mai neagra parte a comunismului. ultimii ani in care romanul de rand a trait cu frica-n san si a indurat cele mai grele conditii de trai si de exprimare. eram copil si totusi am vazut multe... am vazut cum parintii imi spuneau: “shttt! ...asta nu-i voie sa zici! ...despre asta nu-i voie sa vorbesti!”. am crescut cu “nu-i voie”. nu era voie sa zici ca nu ai ce manca. nu era permis sa spui ca ti-e frig sau ca n-ai lumina si-ti faci lectiile la flacara lumanarii sau a lampii pe gaz. nu era voie sa spui ca nu-ti place regimul  ...continuare .
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...