arhiva: 15/10/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
la ceas de noapte
de alex andra la: 15/10/2010 23:31:36
asta-i un loc de pus gâduri dupa miezul nopţii. cele dinainte de ora 24 nu se iau în considerare... sau se iau.ce mai contează? totul e să gândiţi în scris:)
209 comentarii
modifica
uitarea, constanta balansului
de Sancho Panza la: 15/10/2010 22:55:57
/ privită pieziş, / încremenirea aceasta la mijloc de drum/ are ceva/ din siguranţa dansatorului pe sârmă./ în timp, totul devine firesc. / faci dragoste, cânţi, te străduieşti să nu uiţi/ că există uitarea./ înveţi să pătrunzi în cele mai strâmte poveşti. / adormi / cu un viespar / lipit de diafragmă. / afli că sunt lucruri despre care se tace/ aşa cum respiri,/ / că umerii tăi/ pot face unghi drept/ cu firul de plumb./ te clatini puţin/ doar când celălalt vine spre inima ta/ ca săgeata spre arc,/ măsurând din priviri ce lung va fi zborul / de după/ / dar chiar şi atunci…/
7 comentarii
modifica
diverse...averse...
de cosmacpan la: 15/10/2010 22:23:47
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xjtrxqru9k8?fs=1&amp;hl=en_us"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xjtrxqru9k8?fs=1&amp;hl=en_us" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>/ povestitorul:/ ma roade infidia si crez c-am sa muor/ cand verbul meu geme si-ngheata-n pridvor/ ma uit cum pe munte lumina valvori/ sa sparge-n cascade cu mii de culori…/ eroul:/ imi salt piatra-n spate si lantul pe gat/ pe aripi de vultur imi fac legamant:/ sa caz  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Sau să-ţi spun că te iubesc
de modigliani la: 15/10/2010 21:56:13
/ după ce te-am plimbat întreaga noapte cu merţanu’/ mi-ai spus că-s urît ca o maimuţă/ scund rău şi obsedat sexual/ moartea se mutase din gravurile lui bruegel cel bătrîn / în altă bătrîneţe/ şi cu siguranţă nu ţi-am scris erotica poezie pe care am plăsmuit-o/ aşa la plesneală pe cînd citeai din cartea cu poveşti iar pulpele tale dezgolite/ îndemnau la reflecţie/ eram totuşi doar noi doi / cărţile au muţit merţanu’ ştii bine este doar un accesoriu rudimentar/ al nesiguranţei/ şi nu ştiam dacă/ să termin de scris acest tragic poem al contrastelor/ sau să-ţi spun că te iubesc/ / /
16 comentarii
modifica
iubirile punctului
de cosmacpan la: 15/10/2010 19:07:54
<img src='http://imgsrc.hubblesite.org/hu/db/images/hs-1992-27-a-web.jpg' alt='dust disk fuels black hole in giant elliptical galaxy ngc 4261' /><br /><span style='font-size:10px;color:#686868;font-style: italic;'>source: <a style='color:#686868;font-style: italic;' href='http://hubblesite.org'>hubblesite.org</a></span>/ momentul 0/ trăiam în lumea mea/ la depărtări de ani lumină de orice alt punct/ şi erau momente (încă nu pot ca să vorbesc de noţiunea timpului în cadru larg acceptat)/ da, erau momente când îmi doream să migrez pe o linie sau pe un plan/ ca să nu spun că-n cele mai incredibile vise/ mă vedeam o intersecţie/ din care plecau / şi-n care intrau toate: cuv  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Veneţia (d-ale carnavalului)
de Bucu la: 15/10/2010 13:54:33
<img src='http://img89.imageshack.us/img89/7827/venetia.jpg'>
58 comentarii
modifica
Semiluna si-a luat zborul...
de adynet1 la: 15/10/2010 13:43:56
/ <img src='http://lh6.ggpht.com/_byxsm5f65f4/tlg9qol_dbi/aaaaaaaajdc/xamg_msmgas/s800/dsc_2197.jpg'>
11 comentarii
modifica
o scroafa insarcinata si cinci tovarasi
de lory78 la: 15/10/2010 09:35:06
o scroafa insarcinata si cinci tovarasi - poveste aproape adevarata de prin anii '80/ eram insarcinata in luna a cincea. fratele tau abia se misca in burta aia a mea mare si umflata cat un butoi./ nu-l simteam, pur si simplu nu-l simteam si ma rugam la dumnezeu sa nu i se intample ceva. auzisem eu niste chesti… ma rog… mi-era frica sa nu pierd o viata nenascuta inca. gandul asta ma ingrozea. prea multe chestii ma ingrozeau pe vremea aia./ eram la etajul intai, la florica. ea se despartise si de al doi-lea barbat. era bauta si se simtea asa de singura… mi-era frica sa nu faca vreo prostie, cu copii in casa./ m-a chemat sus, pe la sapte. era ora cinei. am gatit eu, ea era vai si amar.  ...continuare .
27 comentarii
modifica
Generalul Sami****
de sami_paris74 la: 15/10/2010 07:37:41
-foc!/ am comandat in secunda urmatoare./ patru canoane de tun au urlat in acelasi timp.primul tanc comandat de locotenentul maj. cioroiu. a demarat cu un zgomot de tunet, a oprit la 20 de cm de mine : urca repede generale!/ cu un salt de maimuta ,m-am catzàrat linga locotenet si in acelasi timp, exact acolo unde statusem inainte a explodat o bomba cu napalm// daptubule benga! (futu-te drace) era cit pe-aci sa mor!./ am preluat eu comanda tancului./ am ordonat ca tragatorii de la mitralierele din fata sa deschida focul spre cele doua cladiri ./ in tanc era o caldura insuportabila,am sters rapid transpiratia cu dosul palmei, mi-am dat cascheta jos,eram destul de jenat de privirile soldatil  ...continuare .
7 comentarii
modifica
rateu
de decebal2dac la: 15/10/2010 00:25:57
nu demult am aderat la galaxia ta,/ m-ai socotit nedemn de stele ce straluceau in ea/ si am ramas plutind in haurile negre ale ignorantei,/ stapan peste nimicul absolut nu te mai ascult,/ dar sunt stapan./ mai departe de atat, eram colegi de banca,/ pierduti in filele tinere ale vietii,/ imi manjeam, iti manjeam zilele cu cerneala,/ cu saruturi dulci, pline de indiscretii,/ ne topeam ca doua jeleuri unul in palmele altuia./ a fost odata cand noi eram mici,/ dar nu te cunosteam, eram singuri printre furnici,/ noptile adormeam linistit, cu un sarut de-al mamei,/ zilele erau mai scurte decat o clipa,/ inca nu te cunosteam./ intrebarilor noastre nu poate raspunde decat natura,/ zoita cu plo  ...continuare .
9 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: