arhiva: 16/10/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
tu poti sa stergi praful din viata ta ?
de impreuna2006 la: 16/10/2010 22:37:22
la propriu,stergand azi praful asternut pe cartile din biblioteca,gasesc o carte,ultima ce tocmai o cumparasem impreuna,era pusa stramb,o scot si ,inainte de a o repune ,o deschid…citesc uimita cateva cuvinte parca scrise in graba pe coperta din interior…citind,ma luminez si dintr-o data inima a inceput sa-mi bata mai tare :/ « singur fara tine n-am fost nicicand ! / sufletul meu nu este singur...am prieteni multi si-un frate/ nu sunt singur printre oameni.../ dar fara tine simt ca mor.../ la inceput n-am fost decat o umbra.../ am crezut ca sunt o frunza cazuta la pamant.. / eu,doar eu, singur printre oameni / nu am fost nicicand / nu te pierde'n noapte …/ vei afla lumina mai aproa  ...continuare .
32 comentarii
modifica
noapte de crini
de INSULA ALTUIA la: 16/10/2010 21:04:08
la margine de vis / veghează un făt-frumos / pe un cal de amintiri / privirea lui este la cinci gene lăsată / el coboară noaptea / trece prin lună / şi stele de timp. / / îmi pune în palmă visul / şi secundele / care alunecă adînc sub pleoapele / nedormite.
13 comentarii
modifica
Cinsprezece ani
de Baby Mititelu la: 16/10/2010 18:36:51
ma vad in tine, sarah, aplecata peste jurnal scriind febril.../ si azi l-am vazut, nici azi nu m-a privit. oare stie ca sunt indragostita de el? imi bate inima si acum, of ce inima am si eu, caci mintea mea stie ca un baiat ca el nu se va indragosti niciodata de o fata ca mine. sunt atat de stearsa, de mica, si-s slaba , cred ca sunt cea mai slaba de pe pamant. degeaba sabrina imi zice, si mama imi zice, ca sunt draguta iar tata mereu ma cheama printesa mea, eu ma uit in oglinda si ma vad urata, stangace si chiar prostuta. se va indragosti oare de mine cineva? / / amiaza calduroasa de sfarsit de vara...sarah isi pune costumasul de baie, o fusta si o bluza de mers la plaja, ciao,mamma, o iau  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Lansare de carte
de Lady Allia la: 16/10/2010 16:40:56
v-am povestit cândva despre călătoria sufletului meu pe meleagurile vrâncene, despre dragostea mea la primii paşi pe aceste locuri şi de aceste locuri, de prima staţie unde am coborât şi am făcut cunoştinţă întâia oară cu aerul moldovei, cu oamenii ei, cu străzile, cu aleile, cu parcurile, cu târgurile...şi cu o nouă viaţă./ v-am povestit despre un orăşel unde am învăţat din nou "să fac primii paşi în viaţă", în iubire, în "încrederea" în oameni, în prieteni, în dragoste..., un orăşel unde am cunoscut un soţ, o mamă, o bunică, o mătuşă care au ştiut mereu să îmi fie aproape, să îmi ia sufletul în palme şi să mă ajute să mă ridic iar  ...continuare .
42 comentarii
modifica
Concurs de proza ultrascurta
de alex andra la: 16/10/2010 08:19:57
aici se posteaza doar textele participante la concurs !/ pentru comentarii va rog sa apelati la confa de prezentare: (http://www.cafeneaua.com/nodes/show/26099/concurs-de-proza-ultrascurta-propunere-provocare/1)/
40 comentarii
modifica
Concurs de proza ultrascurta - propunere/provocare
de alex andra la: 16/10/2010 08:16:34
nu ne-am mai duelat de multa vreme. ni se tocesc armele, fratilor !/ va provoc, deci, la a va arata mestesugul in ale prozei in maximum 200 de caractere (cu spatii cu tot). concursul incepe astazi, 16 octombrie, ora 10 pm (ora romaniei). aveti la dispozitie doua saptamani sa postati textele in confa separata pe care am s-o fac right now. participa cine vrea si cine poate. textele vor aparea sub numele userilor care este:))/ termenul limita - 30 octombrie ora 10 pm, ora romaniei./ se voteaza intre 31 octombrie si 6 noiembrie (ora 10 pm, ora romaniei)./ rezultatele se fac publice cand o da domnul timp pentru numaratoare, daca nu se ofera voluntari:))/ diplome - n-avem. doar de nu se ofera...  ...continuare .
252 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...