arhiva: 27/10/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Asteptand poetul
de lafemme la: 27/10/2010 23:51:47
ea avea diminețile însorite/ se trezea mereu pe partea dreptă/ și simțea cum pantofii roșii/ (imaginari desigur)/ îi cad din piciare atunci când se dă jos din pat/ acolo jos era lumea/ ea își făcea mereu cafea/ apoi își aprindea țigara/ de abia atunci lumea putea fi agățată la locul ei/ ca o șosetă colorată în cârlig / / si acum... continuati dara, cum va vine la indemana.
8 comentarii
modifica
altă poveste
de alex andra la: 27/10/2010 17:41:35
seară / mergeam pe stradă hai-hui/ lovindu-mă bezmetic de trecători/ dale gri cer gri rochie gri/ după ploaie/ într-un timp ce nu mai era al nostru/ după ultima țigară/ cu bruce springsteen în urechi și cu un gol mare în suflet (ce nemaipomenit de uzat sufletul ăsta golit de tine / ce clișeu supărător într-o poezie despre ce mai simțim/ despre cum ne mai târâim existența și cuvintele/ printre umbrelele deschise sub cerul gri/ pe dalele ude de ploaie/ cu rochia gri mulată pe trupul veșniciei suspendate)/ și cum mergeam pe stradă hai-hui/ te-am întâlnit nou-nouț/ strălucitor ca un bumb de argit/ la brațul primăverii cu ochi albastri/ într-o aură galbenă (cu  ...continuare .
64 comentarii
modifica
Miss si Mister Peperechi - inscrierea
de Honey in the Sunshine la: 27/10/2010 17:00:58
<img src='http://farm2.static.flickr.com/1234/5165152730_5bf28835be.jpg'>/ dragilor,/ confele au fost lansate./ timp de doua saptamani, pana joi, 25 noiembrie toti cafegiii pot pune intrebari pentru a testa capacitatile jucatorilor./ / va urma o saptamana de vot si premierea cu diplome, veselie si cadou de la sponsorul concursului, bucu./ pentru a gasi usor confele, tag-ul e <a href="http://www.cafeneaua.com/nodes/tag/missmister2010/1">missmister2010</a>
332 comentarii
modifica
Eu in oglinda
de uana la: 27/10/2010 15:43:27
ma uit zilnic in oglinda. poate chiar prea des. dar nu stau niciodata sa ma privesc. sa ma intreb cine sunt.. / cum sunt eu ?/ nu stiu .../ in majoritatea timpului dorm sau stau pur si simplu cu ochii inchisi.nu-mi plac actiunea, aglomeratia .. si nici lifturile !/ imi place scoala. este o cladire impresionanta, imensa, plina de istorie. si atat./ in oglinda din camera mea se deruleaza imagini cateodata prea contrastante: zambetul pana la urechi urmat de un plans isteric, privirea confuza urmata de pupilele dilatate de lacrimi, rasul in hohote urmat de rauri de melancolie./ imi place bacovia, ii inteleg nevroza./ mi-e greu sa renunt la lucrurile ce m-au facut fericita, mi-e gr  ...continuare .
29 comentarii
modifica
Mos Craciun secret - editia a doua
de irma la: 27/10/2010 14:11:24
daca esti o persoana serioasa, doritoare de surprize si cadouri, daca iubesti craciunul, hai sa re-editam "joaca" de-a mos craciun. vei face un cadou unui cafegiu si vei primi la randul tau unul, de la un alt cafegiu./ cum se va desfasura:/ pana la data de 10 noiembrie doritorii se vor anunta pe aceasta confa./ participantii vor fi impartiti in perechi trase la sorti, la fel ca si anul trecut (n-o sa stiti cu cine ati fost "cuplati"). apoi fiecare va primi pe mail un chestionar pe care trebuie sa mi-l trimita inapoi completat pana la 20 noiembrie. dupa care eu voi trimite chestionarul completat celui care-ti va fi mos craciun./ intrebarile din chestionar sunt legate de gustu  ...continuare .
102 comentarii
modifica
nici o sută nici o mie nici o sută de mii de singurătăţi
de batranutragator la: 27/10/2010 12:28:48
și eram atît de îngrijorat cînd am făcut iubire / ultima oară. ți-am zis: sunt un orb și tu ești întunericul meu,/ iar în lumea aceasta fericirea se desenează ca un cerc negru/ pe un fundal absolut negru./ apoi trupurile ni s-au unit: o măcinare înceată și tandră,/ cu grija infinită a spunerii unei rugăciuni la căpătîiul cuiva./ și-am înțeles, la plecare: durerea cea mai crudă este atunci cînd/ nevoit să alegi între durere și dragoste,/ alegi durerea.
14 comentarii
modifica
albe&reci
de Djamal Mahmoud la: 27/10/2010 00:13:31
albe&reci / lui nicolae tzone/ / / / mesele sunt rotunde domnilor/ mesele sunt rotunde/ străzile s-au plictisit de culoarea lor/ neagră / porţile încă-i mai latră pe trecători/ încă-i mai latră/ iar zidurile sunt atât de ocupate de umbrele lor încât/ sufletele şi-au pierdut răbdarea/ aşteptând în trupuri şi-n văzduh/ în caiete / am poeme şi cifre/ în trup sânge şi femei/ azi/ nu voi mai pomeni/ nici de patrie/ nici de dumnezeu/ nimic despre mine/ azi/ voi face dragoste cu alaska doar/ şi mă voi spăla cu zăpezile ei/ albe & reci/ ridicându-mă deasupra lumii/ / tu/ privirea ce mi-ai lepădat orbitele/ şi te-ai înălţat deasupra oceanului/ păstrează  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: