arhiva: 28/10/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
forme de gandire
de tazu la: 28/10/2010 20:36:51
ce abis ciudat/ nu sunt forme nu am nici pat/ ce abis nebun/ flori si petale de sapun/ ce eternitate cruda/ vested nuc, vesteda gradina/ ce eternitate nebuna/ ma lasa sa-mi frang gandurile/ peste timpul cea trecut/ am lasat perdeau veche de demult/ peste geamu prafuit/ am tras stolurile sa numai vad/ in locul meu a ramas cenusa/ umbre,vant si o usa deschisa/ in locul in care eram eu/ a ramas uun rece bibelow..
16 comentarii
modifica
Cine esti?cine sunt
de tazu la: 28/10/2010 15:36:10
cine sunt, sunt un alt obiect, plin de vicii si nimic ce sa nu fie trecut; sunt o coala simpla de hartie care ma citesc mult, dar putini vor sa ma stie, zic out, sa batem de la marginea terenului meu, joaca sa vedem care e in spatele atacului...si nu, nu stiu daca te-am atins vreodata acolo unde nu esti tu pe bune o mica parte din mine, din mine cel ce a fost, zambitorul milioanelor de pereti goi si reci ce mi-i inveseleam a nebun, cu simpla mea privire de nebun, nebunul zilei mele, ma recunosc, acum stau abstinent intre 4 pereti reci si plini de voci ce-mi spun sa ies si sa sun pe cineva sa-mi aduca aminte de dorul cel aveam si dupa primu ton de apel..inchid, sunt prea slabit, sunt monstrul  ...continuare .
10 comentarii
modifica
cine să judece dragostea
de batranutragator la: 28/10/2010 13:18:06
cine să judece doi fulgi de zăpadă care se muşcă fără milă de gîţi,/ doi fulgi care se topesc unul în celălalt şi entropia lor se pierde/ într-o banală picătură de apă? aşa am pierdut: căprioara încolţită,/ însetată, obosită şi noi, fiarele care-i sar la gît şi-i sfîrtecă beregata./ ochii ei sticloşi, uscaţi ca o vară secetoasă privesc picătura şi mor./ cine să judece dragostea: două singurătăţi într-un singur pat/ şi o hîrtie care se plimbă aiurea într-o clădire de birouri. doar două/ cuvinte pe foaie şi nimeni nu pune ştampila. doar urlet: o fugă / fără sens pe la toate ghişeele şi nimeni cu parafa pentru aprobat./ iar în miezul ini  ...continuare .
24 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...