arhiva: 29/10/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Halloween
de Valeriu Cercel la: 29/10/2010 22:11:39
nu e o exagerare,/ dar să ştiţi, n-am apucat,/ de când eu am emigrat/ În canada asta mare,/ să fiu, nene, speriat ;/ cât ar vrea ei, zi de zi,/ ca să bage groaza-n mine,/ cu prostii de-astea nu ţine…/ prin ziare, la tv,/ nu mă dau măcar pe vine…/ nici de-aş auzi vreodat’/ că un terorist, o mie,/ Într-o clipă de mânie/ ar fi volatilizat…/ păru-mi stă lins pe chelie,/ ori, de pică vreo cometă/ pe-undeva prin caucaz,/ sau vreo babă (ştiu un caz,/ Însă după bicicletă)/ zău că…mi-ar produce haz… / chiar mai şi sărbătorim/ halloweenul, cu bomboane (!) / Îi servesc, fără tromboane,/ să mă simt ca-n ţintirim,/ dar nu-mi  ...continuare .
2 comentarii
modifica
bucati de suflet 3
de tazu la: 29/10/2010 13:56:50
sfarsitul mi-a venit fara de veste si amintirea noptilor imi este acum neclara, structura vietii are alta nuanta si totul se ingreuneaza si se incetoseaza, orb e sufletul meu printre toate suparile ce-l obliga sa apuna, las in urma mea o mare de regrete... ca n-ai putut sa ma iubesti cum sunt si nu m-ai inteles cand eu cerseam intelegere, au trecut veacuri iar eu ma usuc aici unde prea devreme am ajuns. si n-ai sa-mi mai stai alaturi niciodata si n-ai sa mai privesti in ochi-mi veseli-tristi nici macar o farama de timp, nici printre randurile astea n-ai sa citesti nimic, ca sunt doar un demon pe care tu, tata, ai reusit sa-l usuci./ te urasc cu o pasiune greu de inchipuit, ca mi-ai dat viata  ...continuare .
10 comentarii
modifica
bucati de suflet2
de tazu la: 29/10/2010 13:34:49
iti vad zambetul ce da tarcoale culturilor a zecilor de de mii de fete capricioase, si am vrut sa pleci sa intelegi ca nu ma intelegi, ca ar trebui sa pleci si ma intreci in regrete, sa ma intreci in vaste si mii si sute de milioane de chipuri de baieti si fete, si ma cauti si eu sa ma ascund, si eu te vad si tu nu ma auzi, si eu te vreau. tu ma respingi si iesi din anotipuri triste si cu lacrimi ce-ti bantuie ochi aia frumosi si falsi si lasi, ca plang dupa mine cand eu singur m-am indepartat de fostul eu si eu sunt speranta ochilor tai in ziua de apoi, apoi va veni o zi in care ne vom intalni si ne vom iubi si ne vom saruta si ma vei saruta si nu voi mai avea curajul sa clipesc pentru ca da  ...continuare .
4 comentarii
modifica
io una m-am saturat sa beau nechezol...
de juli la: 29/10/2010 12:43:01
nu stiu altii cum sunt, cum se vede dinspre voi... da' io am ciudata senzatie ca as bea "nechezol", (surogatu' ala de cafea contrafacuta de pe vremea impuscatului, care-mi provoca greata)... cam asta gasesc in ultima vreme in cafenea.:(/ stati asa, nu aruncati cu rosii in mine.../ revin mereu cu speranta ca voi regasi "aroma cafelei" care m-a atras in acest loc si m-a facut sa raman atata timp. da', na, se pare ca-i criza de timp, de chef, de alea, alea... din ce in ce mai rar i se simte aroma./ / / / / /
101 comentarii
modifica
bucati de suflet1
de tazu la: 29/10/2010 10:33:29
am asteptat indelungat,un timp scurs de viata si rotund ca o gaura de covrig sau de,de colac incolacit si invartindu'ma in pat,invartindu-ma in tot ce mai numesc eu minte,cap?cuvintele'mi sunt doar argati mei de fier cu care eu progresez si ma mint singur ca mai buna va fi si ziua de apoi,ziua de maine diferita asta e clar,dar sunt un netod si stau pe varfu foi mele de pe tristul meu birou,este absurda toata clipa asta in care te gandesti,ca eu scriu si tu ma citesti,stiu e o vasta pierdere de timp sa scrii tot ce ai pe suflet si sa nu simti aplauzele nimanui,aplauze le simti in ureche si fior nu are,sa fie oare frica sau doar un gand ascuns in praful din inima mea,ca ai iubit si ai pierdut s  ...continuare .
40 comentarii
modifica
Soluţie firească
de Valeriu Cercel la: 29/10/2010 01:51:01
de două luni, de când madam bibescu/ luă apartamentul de la şapte,/ aud, că n-am dormit măcar o noapte,/ deasupra ciocănind de mă trezesc cu/ teribile dureri de cap şi deşte/ urcând la ea tiptil, desculţ, pe scară, / s-ajung în mod vădit, seară de seară, / convins că sus-numita ciocăneşte, / dar cum le ştiu, chiar bine, pe femei, / am adoptat soluţia firească,/ i-am luat un celular, cu cîţiva lei,/ fi’nd mult mai potrivit să-l folosească/ decât să-mi bată-n cap când dumneaei/ Îi vine-aşa, în seri, să ciocănească. / valeriu cercel/
8 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...