arhiva: 03/10/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
imi e dor de mine 6
de imiedoardemine la: 03/10/2010 23:07:26
“inceputul” – meu in exprimarea gandurilor fata de ea si fata de unii prietenii, si in mod special fata de mine j./ / chiar daca esti fara frica, teme’te. chiar daca esti fara noroc, bucurate. chiar daca afara ploua, tu simte doar caldura razelor de soare. chiar daca nimanui nu ii pasa, tie sa iti pese de toti. chiar daca esti folosit prefate ca nu vezi. chiar daca toti vorbesc, tu sa taci si sa asculti. chiar daca toti te cred urat, tu fi frumos in suflet. chiar daca toti spun ca este gresit, ai incredere in tine. nu trai in trecut sau viitor, nici macar in present, traieste doar momentul care conteaza. invata sa te cunosti pe tine, cine esti, pentru ce esti, ce poti face. nu incer  ...continuare .
2 comentarii
modifica
RASCUMPAREA MEMORIEI
de Roman Haduch la: 03/10/2010 21:55:35
a aparut o carte numita rascumparea memoriei ( mi-am amintit dupa ce insula altuia a scris ca se scutura carti din biblioteca din cer), scrisa de un pastor penticostal, din medgidia, cu numele de vasilica croitor. / din respectiva carte am inteles ca miscarea penticostala s-a nascut in anul 1921 impreuna cu pcr. nu bat campii, totul este in cartea rm. sunt inca plin de vanataile produse de paginile cartii care mi-au strivit intelegerea prin dezvaluirile cu privire la faptul ca toti liderii miscarii penticostale aveau angajament de colaborare cu securitatea. dureros . apoi , pastorii din usa erau plantati de aceeasi securitate pentru a propaga o imagine ok a romaniei din iepoca ceusescu.  ...continuare .
49 comentarii
modifica
despre cai
de Bucu la: 03/10/2010 21:51:28
<img src='http://img291.imageshack.us/img291/3301/cal2i.jpg'>
34 comentarii
modifica
128...cap.4
de adynet1 la: 03/10/2010 21:15:45
cap.1+2/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/25985/128-cap1-2/1/ cap.3/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/25998/128-cap-3/1/ / / cap. 4/ / se-ncheia o lună, iar jakobov nu venea cu banii. mă întrebam dacă e o farsă menită să câştige timp, însă într-una din vizite îmi prezentă un act legalizat ce susţinea veridicul poveştii sale. ancheta se prelungea, dar lui puţin îi mai păsa. jubila la gândul că în curând se va umple de bani. / / - cum a reacţionat văduva? l-am întrebat, privindu-l în ochi. / / - cum să reacţioneze? ce alternativă avea? am ajutat-o să-i facă o înmormântare onorabilă. suntem oameni, nu? văduvă cu trei copii nu-i  ...continuare .
9 comentarii
modifica
biblioteca cerului
de INSULA ALTUIA la: 03/10/2010 18:47:58
din biblioteca cerului / cărţile se scutură peste lume / se deschid şi închid / evantai / deasupra locuinţei celui mai înalt gînd. / / literele cad pe străzi / noaptea le înghesuie / sub pietrele caselor adormite / fără să le sugrume. / / unele sunt luate de păsări rare / le aşază pe frunze / păzite de poarta viselor / ochii ei nu se închid niciodată / chiar de lacrimile trag / pleoapele în jos / sunt aplecate peste mormîntul / proaspăt al rătăcirii ştiinţei.
9 comentarii
modifica
Romanta pentru el
de cori cori la: 03/10/2010 18:15:48
/ / in noaptea asta am nostalgii de toamna!/ cu frunze rasfirate pe alei,/ cu ploi rebele ropotind pe strada/ ce-au alungat si ultimul amorezat/ cand sub balcon canta o serenada.../ am nostalgii...de toamna,/ se souvenire incrustate-n rime/ cu tot alaiul de sperante suspendate/ intre un cert azi si-un incert maine/ deci te astept!/ ...in pragul acestei nostalgii autumnale/ tu vei veni?..eu te-am chemat!/ sa stam pe-un pat imaginar, de frunze moarte/ citind povesti cu un final neasteptat/ si dansul pufului de papadie,/ ne va ploua de sus din cer/ ai sa ma-ntrebi mirat/ ..ce sunt iubito??/ am sa-ti raspund..romante/ .. pentru ea si el.../ intr-un tarziu ai sa m-adormi in brate,/ iar e  ...continuare .
10 comentarii
modifica
La cald despre profesori, la rece despre învăţământ...
de Astoniu la: 03/10/2010 17:42:25
se pare că unii profesori nu-şi înţeleg statutul profesional şi deontologic, din moment ce luptă pentru schimbarea unor norme sociale în educaţie, fără a cunoaşte adevărata amploare a fenomenului educaţional./ a scoate religia din şcoli sau a prezenta ["la liber (nimic special)"] diverse doctrine filozofice, politice, socio-culturale, cu scopul aparent de a da posibilitatea copiilor să aleagă "în cunoştinţă de cauză", fără "imixtiunea" părinţilor, denotă o neînţelegere a psihologiei copilului, a familiei şi nu în ultimul rând, a psihologiei sociale. dacă ar fi să judecăm copilul, apoi puberul, adolescentul şi tânărul, după capacităţile lor de a a  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Note personale cu vedere spre umbră
de modigliani la: 03/10/2010 10:23:16
/ după aceea m-am gîndit ca voi muri într-o zi, că paşii mei o să tocească lemnul altei lumi, şi poate sînt deja umbra femeii nebune care mă priveşte prin gard./ m-am născut într-o zi cu ploaie şi mama a ţipat ca orice femeie. ca orice bărbat, tatăl meu privea mirat uşa închisă care-l trimitea, cum primul ţipăt, în cercul aprig şi fără lumină al mirajelor. a rămas acolo pînă în ultima clipă dar femeia nu dă viaţa decît o singură dată./ apoi multe lucruri s-au întîmplat şi multe încă se vor întîmpla. sticla apei în care ne jucam s-a spart şi vietăţile miraculoase au dispărut prea repede din anotimpul numit primăvară. un imperiu haotic a  ...continuare .
4 comentarii
modifica
128...cap.3
de adynet1 la: 03/10/2010 01:11:34
capitolele 1+2:/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/25985/128-cap1-2/1/ cap.3/ urmăream vigilent ce se petrecea în conturile lui. volumul afacerilor rămăsese ridicat, însă în mare parte fictiv, influenţat fiind de depunerea cecurilor fără acoperire primite de la clienţi. se straduia să mă convingă că e doar o situaţie de moment şi îşi va recupera banii prin metodele lui, diferite de ale băncilor... / / Încerca să acopere pierderile prin împrumuturi ce acorda unor noi clienti. / / - sunt mai precaut acum şi când nu sunt prea sigur de client , iau amanet tot felul de chestii. pe jakobov nu-l înşeli aşa de uşor... / / Îl simţeam tensionat cu to  ...continuare .
10 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: