arhiva: 30/10/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Dance in fairy zone...
de adynet1 la: 30/10/2010 22:40:53
/ <img src=http://lh3.ggpht.com/_byxsm5f65f4/tmx8vq0ak8i/aaaaaaaajju/lb9t6ljmxh8/s800/dsc_0057.jpg'>/ / / <embed allowscriptaccess="always" src="http://www.themusichutch.com/mp3player.swf" width="320" height="85" border="0" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" flashvars="file=http://www.themusichutch.com/play.xml.php%3fsongid%3d89459&showdigits=true&autostart=true&showeq=true&displayheight=40&callback=statistics.php&linkfromdisplay=true&backcolor=0xffffcc" />
19 comentarii
modifica
Concurs de proza ultrascurta. Votul
de alex andra la: 30/10/2010 18:52:01
incepand de astazi, 30 octombrie, ora 22, ora romaniei, timp de o saptamana (pana pe 6 noiembrie ora 10 pm, ora romaniei), tot neamul cafegist este invitat la vot./ va propun urmatoarea formula: fiecare votant noteaza maximum trei texte, acordand locului iii 1 punct, locului ii 2 puncte si locului i 3 puncte./ va invit pe confa de lansare a concursului sa va spuneti parerea in privinta participarii sau nu in concurs a textelor care depasesc limita a... hai nu 200, ci 300 de caractere. (puteti da cu rosii, oua clocite, castraveti murati sau... praline, pentru slabirea brusca a exigentei regulamentului ! dar numai pana la ora 22 !!!)/ pe aceasta confa se exprima doar votul. orice com  ...continuare .
35 comentarii
modifica
Sport sau religie?
de zaraza sc la: 30/10/2010 17:37:06
deoarece s-a ivit un sambure de discutie, am gasit un teren unde putem sa il semanam. :)/ aici e samburele/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/26229/de-ce-se-fac-orele-de-educatie-fizica/1
12 comentarii
modifica
Indigestie
de Homo Stultus la: 30/10/2010 17:30:43
se încheie una din acele zile când parcă cerului i s-a înmuiat bolta. fiind poate ostenit, a găsit de cuviinţă că se poate odihni pe creştetu-mi. / spre toate zările se oferă, ca o târfă expirată, pustiul. Şi poate că ar trebui să învăţ să mă lepăd cumva de dispreţul pe care l-am simţit mereu faţă de florile perene. / prin ochii sărmanului dionis, luceafărul e doar un grăunte de nisip, iar omul mult mai puţin de atât. Şi totuşi, după cum raţionam deunăzi, nimic nu te împiedică să aştepţi plin de speranţă clipa în care iov îi va sparge capul lui iov. / e uşor să îţi imaginezi cum un pumn de lut tânjeste a fi. Şi acest a fi se exprimă  ...continuare .
4 comentarii
modifica
De ce se fac orele de educatie fizica?
de zaraza sc la: 30/10/2010 16:07:54
ministerul vrea să introducă 3 ore de educaţie fizică pe săptămână, cu scopul ca elevii să facă mai multă mişcare. / dar mişcarea cu forţa n-o să-i obişnuiască pe copii să facă mişcare şi după ce termină şcoala. din experienţa mea personală, căci fiica mea a avut în liceu scutire de la educaţie fizică, principalul motiv pentru care unii elevi se îndepărtează de acest obiect de studiu, este că probele care se dau la educaţie fizică sunt de fapt o cale prin care aceşti elevi constată că nu sunt buni la educaţie fizică. ei iau note mici, la probele de alergare rămân mereu codaşi şi astfel nu sunt atraşi de sport. / propunerea mea este ca la educa  ...continuare .
33 comentarii
modifica
noi nu lăsăm umbre pe ziduri
de batranutragator la: 30/10/2010 15:26:42
conversațiile n-au fost niciodată prea lungi/ dar era suficient să îți răspîndești parfumul/ și amazonul cobora din matca sa/ să-mi ia mințile/ nu ai investit niciodată în cuvinte/ iar eu m-am simțit escavat de ale mele/ dar de ce să fi avut nevoie/ cînd îmi ajungea o singură mirare/ cît de intim e fututul cu tine/ azi fac pauză/ nu mai vreau să te iubesc/ azi vreau să merg prin oraș să-mi întîlnesc ochii/ în ochii altor fete/ să mă simt cum aș avea o seringă uriașă cu o doză/ extrem de concentrată de nebunie narcotică/ pe care s-o înfig în vena orașului/ și lumea s-o ia razna cu mine/ doar ca să uit că pe tine te-au ales miss cancer/ și îți  ...continuare .
16 comentarii
modifica
cuib din zodii si pene roşii
de INSULA ALTUIA la: 30/10/2010 13:38:51
la capătul unei îmbrăţişări în zadar... / îşi face cuib o pasăre / din iarbă uscată de la mine pînă la tine / şi zodiile noastre pe brumă de deochi / sprijinit de stîlpi din lut. / / să intrăm sub cer / cît mai bine / într-o frunză de vînt / fugim de rănile spirală din inimi / ne pune între degete sub formă de linişte / aruncat într-un vis / cu marginile-n nori.
10 comentarii
modifica
cuib din zodii
de INSULA ALTUIA la: 30/10/2010 13:37:49
la capătul unei îmbrăţişări în zadar... / îşi face cuib o pasăre / din iarbă uscată de la mine pînă la tine / şi zodiile noastre pe brumă de deochi / sprijinit de stîlpi din lut. / / să intrăm sub cer / cît mai bine / într-o frunză de vînt / fugim de rănile spirală din inimi / ne pune între degete sub formă de linişte / aruncat într-un vis / cu marginile-n nori.
comenteaza!
modifica
vis
de Roman Haduch la: 30/10/2010 13:32:44
confa nascuta din nasterea unui copil, o nastere usoara , fara cezariana, consumata in vis, spre diminiata./ o confa dintr.un spatiu virtual crata intr-un timp de har in urma unui vis de diminiata./ de ce oare cand visezi copil mic , nou nascut, cartile de vise si "printzesa -omida "spun ca -i semn rau. lumina cugetelor noastre sa destrame superstitiile si sa ne bucuram cand visam o nastere intrucat este implinirea unui act de daruire reciproca , incunarea unor declaratii de dragoste intre doua persoane unite in taina casatoriei. declaratia de dragoste induce conduita responsabila. de prea multe ori intristam tocmai pe cei pe care declaram ca -i iubim. sa fim coerenti./
5 comentarii
modifica
Realitate şi aparenţă într-o relaţie de iubire
de ePufu la: 30/10/2010 09:41:14
bărbaţii spun că femeile sunt misterioase, că niciodată nu ajungi să le cunoşti pentru a le înţelege./ femeile spun la rândul lor că bărbaţii sunt superficiali şi uneori incapabili de trăiri intense; sunt nişte maturi cu suflet de copil şi toată viaţă au nevoie de aceea "căldură maternă"./ o femeie încetează de a mai fi misterioasă atunci când iubeşte profund. este singura dată când este deschisă şi poate fi ea însăşi în toată splendoarea ei. Şi bărbaţii pot fi misterioşi; doar că misterul lor dispare în momentul în care imaginea dorită se formează pe retină după mai multe priviri fulgerătoare. pot fi capabili de trăiri intense dar nu pot fi  ...continuare .
23 comentarii
modifica
Aprecierea oamenilor de lângă noi
de ePufu la: 30/10/2010 09:38:14
stau şi mă întreb adesea cât de sinceri pot fi în aprecieri oamenii de lângă noi; dar mai ales stau şi mă întreb cât de sinceri ne sunt prietenii sau cei foarte apropiaţi nouă; asta pentru că de cele mai multe ori aprecierile sincere pot schimba vieţi omeneşti./ care este diferenţa însă, dintre apreciere şi linguşeală - prima e sinceră, a doua e falsă; aprecierea vine din suflet, linguşeala din vârful buzelor; una e altruistă, cea din urmă e blamată de oricine. măgulirea nu prinde la persoanele cu capul pe umeri sau la oamenii inteligenţi. are un iz egoist , mincinos şi e sortită eşecului. totuşi, procentul persoanelor care sunt flămânde şi însetate du  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Se trece la ora de iarna!
de amari la: 30/10/2010 07:10:01
atentie! pentru o parte dintre locuitorii pamantului,adica-n 70 de tari, se va trece la ora oficiala de iarna./ in noaptea de sambata spre duminica(30/31-octombrie) ceasurile vor fi date cu o ora inapoi,astfel ora 4 va deveni ora 3./ poate multi stiti sau nu stati prin aceste tari dar eu am patit-o cu schimbarea asta si de aceea ii atentionez si altii. :)
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: