arhiva: 05/10/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ce atatea poze
de thebrightside la: 05/10/2010 16:01:45
am pus intamplator mana pe catalogul licitatiei de vara artmark. asa am aflat ca romanii mai si picteaza. inca. si-o fac superb.../ dragos burlacu, chastity/ http://www.dragosburlacu.ro/work/17-moments_.html/1/10366-.html/ teodora axente, fara titlu/ http://www.artnet.com/artists/lotdetailpage.aspx?lot_id=35a6965f8c7d551d656fe1a05ba3793c/ imi pare rau ca nu pot pune mai multe - nu se gasesc pe net./
13 comentarii
modifica
La verde `nainte!
de 1brasovean la: 05/10/2010 13:33:13
<img src='http://www.dreamstime.com/tree-figure-eco-concept-thumb14080104.jpg'>/ << ... portretul militantului verde. conform studiului, nu este cea mai altruista persoana cu putinta. astfel, ramane valabila morala lasata de evul mediu potrivit careia virtuozitatea afisata vehement conduce la atitudini antisociale. >>/ studiul:/ << autorii sai, psihologii canadieni nina mazar si chen-bo zhong, sustin ca persoanele care poarta ceea ce ei numesc “aureola de consumator verde” sunt mai putin dispuse spre altruism, fiind predispuse sa triseze si sa fure./ “virtuozitatile conduc la comportamente antisociale si lipsite de etica”, au scris acestia in studiu publicat de revista americana  ...continuare .
3 comentarii
modifica
În librărie
de danielt la: 05/10/2010 10:40:31
<p>se uită cu atenție în jur și cu o mișcare rapidă băgă cartea în interiorul sacoului. apoi luă o altă carte de pe raft și începu a o frunzării.</p>/ <p>În librărie nu se auzeau decât obișnuitele șoapte pe fondul unei muzici de atmosferă. când și când pe străduță trecea câte un tramvai.</p>/ <p>privi șirul ordonat de cărți. la un pas de el doi tineri discutau răsfoind o carte. nu le observase venirea. Își simți palmele ude de transpirație. puse cartea din mână înapoi pe raft și își șterse discret mâinile pe sacou.</p>/ <p>- pardon!</p>/ <p>tresări, călcase pe cineva pe picior.</p>/ <p>- scuze.</p>/ <p>scoase batista și își tamponă sudoarea. Î  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Antologiile Revistei SINGUR (8)
de Stefan Doru Dancus la: 05/10/2010 08:16:27
vom reveni la sfârşitul fiecărei săptămâni cu alte ştiri privind derularea acestui proiect./ 1.grupul consultativ care va selecta şi va aproba materialele pentru tipărire are următoarea componenţă:/ ioan groşan – prozator/ ioan es pop – poet/ felix nicolau – critic literar/ 2.până la această oră, s-au realizat parteneriate media cu:/ lithera.ro (site), fdl.ro-fabrica de literatură (site), romanianvip (site), bocancul literar (site), proiectul cititor de proză (site), necenzurat (site), Ştiri mm (site), institutul blecher (site), ziarul „glasul maramureşului” (maramureş), revista „caiete silvane” (sălaj), revista „cenaclul de la păltiniş” (sibiu)  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Urmasul lui Stefan...
de GloriaVictis la: 05/10/2010 07:58:45
ati vazut reclama cu urmasul lui stefan care vrea sa revendice moldova?/ pe scurt, un nene usor(?) retard ne povesteste ca el, urmasul lui stefan a depus o cerere de revendicare a moldovei la tribunal si i s-a zis sa aduca taxa de timbru... bani de care incearca sa faca rost jucand la nush' ce joc de bingo... la care, nu-i asa, suntem si noi indemnati sa participam.../ un link catre spot cred ca gasiti aici:/ http://www.blogdeprost.ro/2010/10/concursul-city-bingo-urmasul-lui-stefan-cel-mare// (la mine nu se deschide, dar poate voi aveti mai multa bafta)./ daca vreun strain ar fi produs asa ceva, probabil ca as fi sarit ca arsa ca-si bate joc de noi. dar poate ca n-am eu simtul umorului  ...continuare .
40 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: