arhiva: 09/10/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
"Stau si ma intreb pentru ce"
de munteanu rodica la: 09/10/2010 16:39:54
ca un fel de prelungire a conferintei lui nyx catre admin.si... pentru ca nu inteleg cu toate ca io voi sa inteleg./ deci,avem un sit cu 288.. de utilizatori inscrisi.remarcabil.utilizatori activi parca adminul spunea in urma cu fo trei ani ca sunt maxim 5%.maxim.hai sa spunem 10% pentru ca suntem ...cum suntem.buni sau mai putin,rai sau mai putin,suntem.acuma,stau ...si gindesc/ daca acesti utilizatori care totusi duc / situl inainte nu pot avea o parere sau daca au si o exprima in mod deschis(vezi/ solicitarea comuna din confa lui nyx)/ nu merita putin mai multa atentie.ba nu atentie, cuvintul este respect./ da,pedepsim cind este cazul, dar trebuie tinut cont si de imprejurarile care au dus  ...continuare .
63 comentarii
modifica
Stabilire in Franta
de miticip la: 09/10/2010 08:13:32
va salut ./ am o mica problema , pe care nu o pot rezolva ,as dori sa cumpar o casa in franta si sa ma stabilesc acolo definitiv.fata mea se afla la studii acolo pentru urmatorii 2 ani. motive nu ar mai avea sa se intoarca in romania,asa ca nu imi ramine decit sa plec ,cu sotia, dupa ea./ stie cineva ce acte imi trabuie pt rezidenta ,sau daca se acorda rezidenta in situatia mea,repet imi cumpar locuinta acolo. vamultumesc anticipat
37 comentarii
modifica
spuse de copil
de insane la: 09/10/2010 07:21:40
1. "nu va suparati, stiti cumva la ce ora vine ploaia?" (cam 10 ani; si acum vad ochii aceia albastri si inocenti)/ 2. "cand o sa fiu mare, vreau sa ma fac cer sa ma pot invarti" (auzita la radio; nu pot da o varsta nici macar cu aproximatie);/ 3. "mama, mamaia si tataia - ei sunt pentru mine sfanta treime" (verisoara mea la varsta de 12-13 ani, nu-mi aduc aminte exact)/ / cine a mai avut privilegiul sa auda expresii de genul asta spuse de copii este rugat sa le impartaseasca :)
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: