arhiva: 12/11/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
cantecul soarelui
de Homo Stultus la: 12/11/2010 20:37:44
Întunericul promitea să moară. pe cer, spre orizont, ca o cupolă de biserică fără cruce, soarele renăştea. răsăritul este un prilej de veşnicie dacă îl priveşti de unde trebuie. Îmi pare rău că nu vă pot promite eternitatea. Începutul ne găseşte sub timp./ pe vremea când întrupam libertatea am fost invitat să mă odihnesc o vreme pe mantia zânei zorilor. vă mărturisesc cu oarecare reţinere că dânsa nu miroase a femeie. miroase doar a rouă. Şi a flori de liliac. / vă întrebaţi probabil de ce fac asta. de ce vă mănânc clipele - umilă umbră a vestitului mâncător de zei – cronos? aş putea oare să recunosc că sunt doar un spirit călător care fu  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Infirmii nu merg în paradis
de Murafa la: 12/11/2010 15:45:32
Ştiam că e ultima dată când o mai am alături. gol şi neputinţă. neputinţă în primul rând. iluzii deşarte. Şi ea încă alături... / din nou rateu... o doream atât de mult! Îmi doream să o iubesc tandru şi nestăpânit uneori, aşa cum ne plăcea amândurora. dar nu mai puteam. Îmi priveam cu dispreţ podoaba blegită. venise timpul să recunosc: eram impotent. Şi oricât de mult mi-aş fi dorit să o arunc în breţele extazului ...eram impotent. boala îmi afectase şi calitatea de a fi bărbat. / ana stătea adunată în cearşaf. tăcea. nu reproşa. poate că nu ştia ce să spună. aprind ţigara. nu o fac de obicei... nu cu ana în pat. acum...acum o pierd... e  ...continuare .
9 comentarii
modifica
***
de inshade07 la: 12/11/2010 12:51:53
/ / tu spui:/ / uite,/ se ia toamna asta/ din camasa de nopate cadrilata/ si se arunca in cutia cu lei./ / (eu te ascult,/ ma gandesc ca sunt foarte indragostit/ de o femeie foarte frumoasa,/ zambesc)/ / / (noi doi/ unul langa altul,/ foarte de dimineata)/ / tu iti prinzi parul/ cu cate culoare noua,/ cu tot cerul asta "oranj" si textil/ si imi spui o poezie/ despre o poezie/ sau o fotografie,/ stai pe marginea patului/ intre ghioceii albastrii./ / tu/ esti plamanul meu exterior/ si inima mea urmatoare/ si cand nu am cuvintele foarte bine desenate/ tu imi dai intotdeuana o stare de/ umar/ si imping atunci inspre aer/ toate lucrurile pe care nu le-am facut/ sotronul,/ creta albastra,/  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Suflet de animal
de gabyp la: 12/11/2010 12:07:17
il cheama bobita. de fapt asa il strig eu. adevaratul sau nume s-a pierdut odata cu cei care l-au parasit./ a aparut in fata unei cladiri din targoviste acum vreo 3 saptamani. speriat, cu coada intre picioare si alergand dupa toate masinile care treceau pe drum in speranta ca ai lui au venit sa il ia acasa. asa dezamagire, in momentul cand vedea ca nu opreste nici o masina, poti vedea doar pe chipul unui om./ am biroul unde lucrez in apropiere, si nu am putut sa nu observ modul in care sa comporta, atipic unui caine crescut pe strada, ca o persoana care nu mai gaseste drumul spre casa. spre seara m-am dus la el, i-am pus o cutie de carton sub un planseu de beton din apropiere, i-am dat sa  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Protest via traffic
de 1brasovean la: 12/11/2010 11:53:19
<a href='http://www.inpolitics.ro/basescu-si-presedintele-siriei-huiduiti-de-bucuresteni-cu-claxoanele-art63354.aspx'> sunt de acord cu bucurestenii cand cu trecerea coloanei oficiale a timonierului sef! </a> / extras: "...șoferii bucureșteni au fost nevoiți să facă loc urgent coloanei oficiale, conform uzanțelor, astfel că nervozitatea i-a împins spre un gest extrem de protest: au apăsat pe claxoane, îndîrjiți. În cîteva clipe, toată zona s-a transformat într-un vacarm sonor de nedescris, care nu s-a potolit decît minute bune după ce băsescu și oaspetele său străin s-au îndepărtat."/ <img src='http://media.realitatea.ro/multimedia/image/201009/w460/  ...continuare .
1 comentariu
modifica
cronica unei zile de vară
de paparuz adrian la: 12/11/2010 11:01:23
/ / te-ai sinucis / singură/ într-o duminică/ goală fără intenţie/ fără să ştii / că dragostea / pe care ai vrut/ să o îngrămădeşti/ în inima ta clonată/ era mult prea ascuţită/ la capătul ales / ai rămas brusc uimită/ cu câtă uşurinţă alunecai/ în asfaltul fierbinte/ înaintea credincioşilor/ izgoniţi din biserică/ nu ai spus nimic/ te-ai stins fericită/ plină de dragoste/ puţin teatral/ şi puţin patetic/ păcat/ vor spune cei mai mulţi/ ai fi putut măcar să îţi alegi/ o zi ploioasă/ asfaltul ar fi rămas curat/ /
1 comentariu
modifica
Manusile roz
de INSULA ALTUIA la: 12/11/2010 10:58:34
http://www.youtube.com/watch?v=oedvfyt-mlw/ / primit pe mail.
2 comentarii
modifica
***
de inshade07 la: 12/11/2010 09:50:53
intre noi un cub viu,/ un cub gol,/ un cub albastru,/ o umbrela pe jumatate deschisa./ eu cu un castan verde,/ tu cu un mar galben,/ eu cu o gura,/ tu cu deget aratator,/ eu cu restul cuvintelor ramase nespuse,/ tu cu restul cuvintelor ramase nesarutate, / dincolo de idei / alte idei / despre alte idei:/ cum ar fi ideea despre vant, / cum ar fi ideea despre viitorul simplu cum ar fi ideea despre perfectul compus sau ideea despre noi./ asezati in ordine cronologica/ anii mei,/ anii tai,/ o jumatate de lup,/ o jumatate de cerb,/ un sezon ploios si/ doua bilete de tren./ se pleca la ore fixe/ din noi,/ fiecare din fiecare/ pentru cate o ora,/ sau/ pentru cat tine un numarat/ de la unu la p  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Toate drepturile pacientilor sunt incalcate in Romania
de l1cur1c1 la: 12/11/2010 09:45:26
/ / " toate cele 14 drepturi ale pacientilor stabilite prin carta europeana sunt incalcate in romania!"/ http://stiri.acasa.ro/social/toate-drepturile-pacientilor-sunt-incalcate-in-romania-spun-medicii-143825.html
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...