arhiva: 13/11/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Conferinta lui Cosmacpan cu iele
de cosmacpan la: 13/11/2010 22:56:12
nu, io nu vreau ca sa iau locul hantai si nici sa stric joacele si noroacele da am zis sa-mi iau si io haremu - baremu cu mine ca sa deschid pravalie cu scara decenta.../ astazi trebea sa me duc la o mare evenimenta si din causa de sfarseala deochetoare nu m-am putut duce asa ca mortificand io deochiul (ca sa nu seh dejaba) am zis si facut....ce am zis nu mai stiu, ce am facut nici atat dar cu siguranta ca se lasa cu...chiuituri...ca iele musai vrea ca sa castige fiecare de la ailalta si io ma zbat ca sa le tiu la hegalitate...pa passport ca pa copiile originale.../ io de fapt nu aveam nimic de zis doar am trecut sa va dau buna seara si pana-si termina iele probili la coitoreasca si la manech  ...continuare .
23 comentarii
modifica
Arta poetica
de lamaia la: 13/11/2010 21:47:20
apollo se-ntoarce cu fața spre mine/ Și aurul dulce îi curge din ochi./ o patimă surdă încet mă cuprinde/ Și vreau să mă mistui, să cânt și să joc./ Și zeul îmi cerne prin păr suferința/ mi-e mâna cerneală și inima foc/ Și visul se-așterne aprins ca dorința/ să ard, să mă mistui, să cânt și să joc./
2 comentarii
modifica
La toilettes
de Murafa la: 13/11/2010 20:07:55
toată lumea stă cuminte la coadă. se frământă. unii, mai agitaţi, se lasă când pe un picior, când pe altul. / - fă, mă * pe mine. / - rabdă, bre! nu vezi că e închis? / femeia de service îşi poartă leneş cârpa şi podeaua străluceşte. dar oamenii nu sunt interesaţi de curăţenie. ei se grăbesc, pentru că...vorba ceea: când îţi vine ... să tune, să fulgere, trebuie să faci!/ o mână de oameni aşteptând zborul spre bucureşti. fără mari eforturi poţi găsi un grup de români în străinătate. câte doi-trei sigur păşesc împingându-şi pieptul cocoşeşte înainte. cu adidaşi albi şi obligatoriu să se vadă firma, că nu purtăm orice o fi...  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Delir în zi de 13
de Stefan Doru Dancus la: 13/11/2010 18:26:16
poate serpentina care duce-n cer/ frigul care turbă-n penitenciar/ poate continentul ăsta viager/ ne vor fi salvarea după-atâta jar/ mă sufocă febra şi cerneala parcă/ flăcări mă sfidează parcă din amvon/ groaza, plumbul, arta - trupul tău mă-ncearcă/ Încolţeşte-n taină un oximoron/ poate tu eşti ploaia care mă amână/ când se-ntind isterice să se usuce/ pânze de păianjen prin limba română/ Împreună poate că le vom distruge/ fluier fără găuri – sunt sătul de toate/ vorbele plesnesc dansându-mi în gură/ uit mereu că alţii mă ajung din spate/ protejând cu dreapta stânga care fură/ a fugit şi ziua. ochii tăi – altare/ e pustiu amvonul  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Unde e inspiratia?
de httbogdan la: 13/11/2010 15:54:20
meditez, ratacit in abisul necunoscut pe care vreau sa-l cercetez amanuntit asemeni unui explorator frenetic.este trecut de miezul noptii iar pagina alba, seducatoare prin virginitatea ei, curteaza ideile nescrijelite de pixul ieftin si unsuros. sufocat de inclestarea degetelor, pixul zambeste sarcastic fara sa puna nici un cuvant pe foaie. inspiratie...probabil ascunsa printr-un colt de camera sau pierduta de-a lungul anilor din lipsa de cuvinte, o tigara, doua...ma invalui in ceata si caut acel "ceva" in jur. cine spunea "noaptea e un sfetnic bun"?...nu imi aduc aminte, dar poate avea dreptate.
37 comentarii
modifica
Hallelujah
de modigliani la: 13/11/2010 15:47:27
<img src='http://img337.imageshack.us/img337/9399/iehova.jpg'>/ / <img src='http://img222.imageshack.us/img222/510/iehova3.jpg'>/ violatoru'/ / <img src='http://img258.imageshack.us/img258/7483/iehova2.jpg'>/ si, casa miracolelor/ <img src='http://img709.imageshack.us/img709/3685/iehova4.jpg'>/ / /
13 comentarii
modifica
Enigmă
de Valeriu Cercel la: 13/11/2010 13:50:38
nu îmi amintesc vreodat’,/ chiar şi când am fost cinstit, / de la cârciumă, din sat, / să nu plec dezamăgit ;/ stând în jur la un trăscău, / mai aud o veste rea,/ care…şi nu-i lucru rău,/ până-n zori să uit de ea,/ Însă ce mi-a zis asear’,/ Şi băurăm numai vin,/ popa ghiţă, om cu har,/ nu pot, nene, să-mi revin !?/ doar ieşind, cum vă spusei,/ către casă temerar,/ afumat, c-am obicei/ să fumez la un pahar,/ mă împiedic, pe sub pod/ cum urcam şanţu’ la deal/ suduind şi plin de glod, / de…prea sfântul, personal,/ “săru-mâna”- io pios,/ da’ el, dup-un lung oftat,/ cum privea la mine-n jos/ zise făr’ să-l fi-ntrebat : / “mă  ...continuare .
comenteaza!
modifica
tablou cu şi fără sturion
de thebrightside la: 13/11/2010 12:27:01
verandă cu balansoar. frunze galbene şi arămii încovoiate pe pânza neclintită a unui lac întunecat. pisică tărcată dormind în iarbă. luntre ciuruită de cari. cinteze sărutându-se pe coasta luntrii. cerul azuriu aşteptând nori. fântână de piatră cu ciutură de lemn. eşarfă roşie agăţată în lanţul umed al ciuturii. plic nedesfăcut. ochelari./ - când l-ai primit?/ - nu ştiu. l-am găsit acum câteva zile pe masa verandei. Îl mirosea pisica de parcă era ceva bun în el./ - nu înţeleg cum nu l-ai desfăcut până acum. mă laşi pe mine?/ - …/ - poate e un cântec frumos în el./ - poate e o boală./ - antrax? (râde) / - nu, altfel de boală./ - ce fel?/ - o  ...continuare .
20 comentarii
modifica
Profunzimea cunoasterii de sine
de Omerta la: 13/11/2010 00:54:24
intr-o seara, stand io asa blajin si bleg, supradozat cu metallica, sofia vicoveanca si ceva cafea incredibil de proasta, m-am gandit in cap ca ar fi tare sa intreb:/ care sunt cele mai tari 3 lucruri aruncate de la etaj?/ incep io:/ 1-televizorul/ 2-diacriticele/ 3-catedra (evident)/ p-astea le-am aruncat si va spun zau ca-i misto!/ reguli:/ - nu se admit directori, altfel decat colorati puternic cu albastru de metil/ - nu varsati cafeaua. frige/ asadar?
17 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: