arhiva: 02/11/2010


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Încă fără titlu
de Murafa la: 02/11/2010 22:07:02
draperia cădea greu, lăsând să se vadă o frântură de geam. lumina lunii străbătea prin sticla aburită. umbre palide jucau pe pereţii care în întunericul din cameră îşi pierduseră culoarea. alături dormea, sforâind uşor, străinul. brazdele de pe faţă, semne ale timpului petrecut în nesonm şi desfâu, i se adânceau mai mult în somn. Şi totuşi... câtă putere, câtă vigoare. nu ştiu dacă să îl urăsc sau să în admir pentru asta. / ating uşor, cu vârful degetelor, colţul gurii. palma dată cu atâta sete va lăsa cu siguranţă urmă. am simţit gustul sălciu al sângelui. aş fi putut să-l omor. atunci poate că aş fi făcut-o. la furie omul face multe.  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Gânduri
de Murafa la: 02/11/2010 21:35:31
există persoane care se consideră atotştiutori. eul se confundă cu axa lumii şi de ici încolo...dăi, nene, cu subsemnatul. tovarăşi, îmi vine să le spun, adevar absolut nu există.(că şi socialismul a dat faliment) lumea e făcută în culori. Şi sunt unii care preferă culoarea mov. Şi care-i baiul? să rămână ei cu mov, că eu, dacă am greaţă, merg să îmi iau o lămâie şi mă îmbrac în verde...nebun de verde câteodată...c-aşa-mi place mie...
30 comentarii
modifica
are you there?
de tazu la: 02/11/2010 20:50:06
inchid ochii si de deget o strang usor,o aripa mi se deschide ,incep sa planez exact ca un usor nor,inchid ochii si las mintea sa zburde,o imagine cu vastul tau chip in fata mi se intrepatrunde,de ce oare mereu gandul imi zboara la o fiinta ce nu'mi mai alina surasul,de ce oare nu am destule cuvinte si idei sa ma exprim cand vine vorba de ochii ei ...ochii ei atat de adanci pentru ca ochii ei au urme de abis,atat de fulgeratori si calmi,sunt ochii ei negri de cristal,plin de diamante stralucitoare,ai grija ca'ci privirea ii este fatala!privire ce'mi strivesti aripile mult prea mici si asa mi'e zboru greu si am napaste si nu trec,si am nevoie,nevoie de mine si de noi... si am nevoie de un sufl  ...continuare .
1 comentariu
modifica
imi era dor de tine...
de cosmacpan la: 02/11/2010 18:48:01
ma gandeam s-o iau in brate si sa-i murmur cuvinte de demult/ dar nici urechea nu mai are aceeasi conformatie/ si nici gura nu mai amplifica sunetele gandite in tacere.../ ma regandesc si ma redescoper/ suntem tot mai straini, tot mai indepartati/ si tot mai singuri/ cuvintele se leagana pe-o geana desprinsa/ si este tot mai rece / rece ca-ntr-o fantana fara lant/ spanzurand uitarea/ savarinele se usuca printre randuri/ concursurile se plimba disperate pe alei/ e toamna, ploua cu clisee, cu ciuda/ iar comentariile se chircesc macinandu-se/ universul este intr-o continua expansiune/ ne dor bratele de la eschivari si monturile albe/ cuvintele isi vad de drum fara sa doboare recordul lum  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Toamna 2010
de magda_5564 la: 02/11/2010 06:33:39
asteptare../ simt soapta toamnei in ureche, / cuvinte suierate printre dinti, / m-apuca-un dor fara pereche, / de soare, de vacanta, de parinti.. / si-as alunga-o far'resentimente, / dar o accept cuminte si docil, / stiu c-o sa vina iarasi iarna, / si-o sa devin din nou copil..
38 comentarii
modifica
adio octombrie
de fijahul la: 02/11/2010 06:11:49
e frig, / e mai frig decât știu să fi fost în octombrie/ gândurile zboară prin locuri străine/ privesc în nicăieri….încerc să dau de tine/ e mai frig decât știu să fi fost în octombrie/ / e greu,/ e greu să trăiești în eternul octombrie/ pășesc soldățește prin locuri amare/ în nas parcă simt ceva nou, dar îmi pare…/ e greu să trăiești în eternul octombire / e adânc,/ e adânc sentimentul ce-apare-n octombrie/ îmi uit visele-n fiece noapte/ amestec mizer de iluzii deșarte / e adânc sentimentul ce-apare-n octombrie/ / e frig, sunt străin,privesc către tin. / e greu și pășesc dar țelul meu moare./ e adânc…eu visez, o cumplită dogoare./  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: