arhiva: 24/11/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Armageddon Emotional
de Raizen la: 24/11/2010 23:51:09
cazand prin paginile jurnalului/ cu caligrafie specifica irationalului/ simt cum ma trage inima originalului/ la sublimul impuls al semnalului/ dat de viitorul bine-mbracat/ intr-un strain cu sine impacat/ cu haina vopsita-n culoarea/ spatiului cosmic in favoarea/ unei realitati ce incet descopar/ unde nu mai am vise care sa le apar/ nu am un loc unde tinta sa-mi plasez si sa prepar/ asa ca sunt peste tot si permanent reapar/ frumusetea devine proiectia-n reflexie/ oglindind o afectionala galaxie/ caci dragostea e-un act de sange/ care toate relele le-nfrange/ fiindca sangerez o balta/ in forma unei inimi laolalta/ cu talentul de a sculpta c-o dalta/ iubirea ceasta-nalta
18 comentarii
modifica
Delir Oniric
de Raizen la: 24/11/2010 23:50:12
sub un revers de medalie/ cu lux de amanunte detalie/ experienta unui ratacit pilot/ in al lumii energetic pivot/ prezentand chinestezica chintesenta/ de nihilism absenta cu cadenta/ pasind saltul cuantic in confluenta/ c-o perspectiva scaldata-n disidenta/ cot la cot cu hybrisul/ penduland in irisul/ etericului arlechin/ caruia umil ma-nchin/ transcens din halucinatia auditorie cronica/ focalizand ochii pe soarta mea ironica/ stand in turla constiintei de veghe/ departe de ratiune la o mie de leghe/ regasind eminenta crisalida/ ce speranta mi-o consolida/ stergandu-mi expresia palida/ cu fericire solida
4 comentarii
modifica
Prin Tristete Fericire
de Raizen la: 24/11/2010 23:49:37
ma trezesc ingrozit/ c-un gand compozit/ plutind unduios in deriva/ cu ceata deopotriva/ printr-un ocean de lacrimi/ varsat dintr-o ploaie de crini/ ferit de acvatice cruzimi/ imbalsamat cu abisale beatitudini/ ale unor trairi nedemne de tainuit/ stand ascunse doar m-au chinuit/ in cele din urma prin durere au dainuit/ si prin splendide magice lacrimi s-au destainuit/ chiar de m-au invinuit si au pricinuit/ calomnii ce-au lasat de banuit/ acest proces neobisnuit de manuit/ netagaduit de nesabuit si nechibzuit/ prin care impreunarea polilor am planuit/ subconstient de sinapse am ciuruit/ dorinta si vointa le-am daruit/ am contribuit un efort de ne-nlocuit/ spre un depresiv vis dezlan  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Prin Muzica...
de Raizen la: 24/11/2010 23:48:56
...te apropii de dumnezeu/ ...vei descoperi tot/ ...vei intelege fiecare emotie/ ...vei accepta fiecare adevar/ ...te descoperi pe tine insuti/ ...te autoperfectionezi/ ...totul capata o culoare vie/ ...totul prinde un gust vibrant/ ...totul are un miros puternic/ ...totul se vede mai cristalizat/ ...totul suna perfect/ ...totul e frumos/ ...totul e complex/ ...totul devine simplu/ ...totul se deznoada/ ...totul se releva/ ...totul e o chestiune de atitudine/ ...timpul e doar o busola dereglata/ ...atingi imposibilul/ ...utopia e acum si aici/ ...absolutul e unealta ta de lucru/ ...infinitul e irisul ochilor tai milenari/ ...simfonicul, melodicul si epicul depasesc orice...
19 comentarii
modifica
Discutia Care Le-a Schimbat Viata
de Raizen la: 24/11/2010 23:48:19
ea: si totusi doar un moment/ m-ai privit ca pe un ornament/ drept al tau monument/ imi citesti fiecare gand permanent/ el: atat am nevoie sa ma cufund/ in a ta minte colorata in fond/ dar am nevoie de infinit mai mult/ sa intru in al tau suflet occult/ ea: adevar graiesti pseudoplatonicule/ in verbale si dantelate pelicule/ el: veci pururi va exista/ un algoritm ce va calcula pista/ unei personalitati sau judecati/ in detaliate si morale bucati/ acel algoritm magic/ nu-i nici formula nici lege/ e un traseu tragic/ care fiecare-l va-ntelege/ ea: si merita aventurarea/ pentru conturarea/ unui om in desfasurarea/ sinelui adevarat cu imprejurarea/ curiozitatii fara scuturarea de rigoar  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Prea mult loc...
de Murafa la: 24/11/2010 21:35:37
atât de pustiu e zborul/ acestei păsări!/ În pustietatea aceasta,/ doar tu, doamne, mai încapi/ fără să laşi loc pentru gândire./ atât de tăcut e cântecul/ acestui zbor!/ În sunetul lui poate/ să încapă / marea cea mare, norii,/ arborii cu rădăcina lor/ şi încă…o singurătate./ atât de adâncă e singurătatea / acestui nor/ în care pasărea îşi ţese cuibul,/ încât / ar putea să încapă/ toate dimineţile…/ doamne, de ce ai lăsat nepăscute fâneţile?/
7 comentarii
modifica
Prima mea încercare
de Nemesis94 la: 24/11/2010 20:39:37
În primul rând, permiteţi-mi să mă prezint. numele meu este marius, şi sunt pasionat de citit, dar în special de scris. am descoperit această "vocaţie" în urmă cu 6 luni, în timp ce îmi pierdeam timpul pe un forum oarecare. am găsit o rubrică interesantă, unde lumea putea să scrie poveşti după bunul lor plac. a fost "dragoste la prima vedere", iar de atunci pur şi simplu nu m-am mai putut opri din scris. Încurajat şi de un număr destul de mare de comentarii pozitive, m-am hotărât într-un final să încerc să scriu o carte, dorinţă confirmată în sfărşit în momentul în care am găsit acest site. / totuşi, pentru asta îmi trebuie un stil care să surpri  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Romantismul - la cufarul bunicii cu el sau...
de Murafa la: 24/11/2010 15:12:17
mai are loc in literatura noastra (in viata noasta) ideea de romantism sau e timpul prozaicului (in definirea de plat, comun)?
30 comentarii
modifica
Fericire? Nem, psychological disorder!
de 1brasovean la: 24/11/2010 13:01:54
/ <img src=' http://blogs.discovermagazine.com/discoblog/files/2010/11/pig-300x200.jpg'>/ englejii au facut-o si p`asta:/ “din punct de vedere statistic, fericirea este anormala. ea consta dintr-un grup de simptome si este asociata cu o serie de anormalitati cognitive si probabil reflecta o functionare anormala a sistemului nervos central./ o obiectie in acest sens ar fi aceea ca fericirea nu este considerata un lucru negativ. totusi, o asemenea obiectie este respinsa ca fiind irelevanta din punct de vedere stiintific.”/ -ce ne propun ei noua, ntz, ntz, ntz…; englejii astia, mama lor de capitalisti si imperialisti!/ da` acuma, tot statitstic vorbind, as putea sa intr  ...continuare .
16 comentarii
modifica
Aproape un manifest
de GloriaVictis la: 24/11/2010 12:54:55
azi, in romania, 6 femei vor muri de cancer de col uterin. probabil ca o parte dintre ele sunt la ora asta deja vegheate de familii... in lume, la fiecare 6 minute o femeie moare din acest motiv.../ azi, in romania, medicul m-a imbratisat si ne-am felicitat reciproc ca am invins cancerul... o intrebam ce sa fac de-acum inainte. mi-a zis sa-mi traiesc viata si sa vorbesc. poate ca asa putem face ca statisticile sa arata macar cu o fractiune de procent mai bine.../ deci vorbesc :) si poate ca asa incerc sa va fac sa vorbiti la randul vostru.
56 comentarii
modifica
Alchimie
de monte_oro la: 24/11/2010 07:28:48
alchimie/ e viata-ntreaga vie, albastra asteptare,/ in cercuri tot mai largi ecouri adunam,/ cand mistuiti de dorul ce-n sange da in floare/ petale de magnolii-n parfumuri cautam... / incaleca pe-o sa si spune-mi o poveste/ e timp in lume doar sa ascultam tacerea,/ cand firu-i se destrama, ma scoala, da-mi de veste/ din auru-amintirii sa ii sorbim, bland, mierea.
51 comentarii
modifica
TRANCANEALA NEARISTOCRATA - repriza a6a
de anisia la: 24/11/2010 01:07:44
... cu dedicatie speciala pentru lelita si nenea latu :)
194 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: