arhiva: 29/11/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Aventura Industriala si Cosmica a lui Jack & Bob
de Raizen la: 29/11/2010 21:48:07
sunt sir jackson fleming sherzad von duttenheimer raatikainen bloomberg alexander kalamar eliazar der salam al 69-lea. prietenii imi spun jack. am 137 de ani, hobby-ul meu principal si preferat este vanatoarea industriala de ursi cu branhii, culoarea mea preferata e sunca, mancarea mea preferata sunt cartofii murati. / sunt un alcoolic notoriu industrial, am ajuns sa beau benzina, etanol si alti solventi chimici de mare concentratie, ocazional si acid sulfuric toate astea dupa ce desigur am bagat in faliment polar, saniuta, monopol, stalinskaya, finlandia, absolut si multe altele. sunt un super centenar super consacrat care super imbatraneste super plictisindu-se in super fotoliul super cit  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Sarbatori Narcotice (seria Fara Sens)
de Lyrik la: 29/11/2010 17:48:17
sarbatori narcotice, din seria "fara sens", volumul al iii-lea:/ ceasul suna vreo zece si un metru de dimineata. mi-am deschis ochii, am administrat o corectie corporala alarmei, dupa care l-am aruncat in gramada cu restul prietenilor ei. stateam sub plapuma, pardon, sub multitudinea de ele dar tot imi era frig. era clar ca venise iarna, si pe langa acesta, veneau sarbatorile, deci si prin urmare: musafiri. m-am ridicat din pat, m-am dus in bucatarie, am aprins aragazul sa ma incalzesc, apoi am sustras din frigider o bucata de clisa, niste carnati si oua. am umplut un ibric cu apa, am aruncat ibricu pe foc si ouale peste, dupa care m-am dus la brutarie pentru a intra in posesia painii proas  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Clăpăugii, varianta în versuri - part II
de Lady Allia la: 29/11/2010 14:45:57
clăpăuga-i povesti / despre clăpăugul ei/ cum că el de la o vreme/ de nimic nu se mai teme/ că e leneş şi trândav,/ că de ea nu îi mai pasă/ numai să-i pună pe masă,/ iară ea s-a tot gândit/ şi-o idee i-a venit/ despre cum pe el să-l facă/ să fie ce-a fost odată/ un soţ bun şi iubitor,/ harnic şi-npăciuitor/ rio râse sub mustaţă:/ "- eşti şi bună şi isteaţă!/ hai să văd atunci de pot/ să-l găsesc pe tigrişor"/ şi se puse pe lătrat,/ pe urlat şi scheunat./ Şi atunci, de prin cămară/ tigrişor ieşi afară/ la rio el alergă/ miorlăit îl întrebă:/ "- ce te-ai pus iar la urlat?/ de durere-ai căpiat/ sau poate că ai turbat?"/ "- tigrişo  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Clăpăugii, varianta în versuri - part I
de Lady Allia la: 29/11/2010 14:45:25
mihai constantinescu-o lume minunata/ &nbsp; <object height="33" width="400"><param name="movie" value="http://embed.trilulilu.ro/audio/deutzaa/f6df1449df62a6.swf">/ </param>/ <param name="allowscriptaccess" value="always">/ </param>/ <param name="flashvars" value="username=deutzaa&amp;hash=f6df1449df62a6&amp;minimode=true">/ </param>/ <embed src="http://embed.trilulilu.ro/audio/deutzaa/f6df1449df62a6.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" width="448" height="33" flashvars="username=deutzaa&amp;hash=f6df1449df62a6&amp;minimode=true" ></embed></object>/ cât spui tu "coadă de peşte"/ eu îţi scriu iar o poveste/ o poveste de copii/ să-ţi doreşti din  ...continuare .
4 comentarii
modifica
aproape curaţi
de alexandervs la: 29/11/2010 13:39:57
inima îmi bătea deghizată în arlechin/ îţi spuneam/ opreşte apa opreşte gazele/ stinge lumina / hai să facem dragoste/ bucătăria devenea/ o natură moartă cu un cuţit în chiuvetă/ am stat şi în anglia o vreme/ ne iubeam şi trăiam / cu două ore în urma prietenilor de acasă/
12 comentarii
modifica
mov
de alexandervs la: 29/11/2010 10:58:39
/ mergeam deseori pe linia de tren/ plină de mărăcini/ în căutare de şopârle/ eram trei/ o sfântă treime a copilăriei/ cu pantalonii rupţi/ când ajungeam acasă/ acelaşi chip de mamă mă întâmpina/ ieşind parcă direct prin uşă/ acelaşi miros de mâncare/ proaspăt pregătită ca pentru un zeu/ mă sprijineam cu mâna stângă de peretele din hol/ pentru a mă descălţa/ mama îmi pipăia noua vânătaie/ inflorită pe genunchi/ şi rămâneam aşa/ cu un picior în aer/ aşteptând cu înfrigurare/ sărutul pe pata mov/
17 comentarii
modifica
Pe şevalet
de trestiafatala la: 29/11/2010 03:22:38
drumul se scaldă fragil-împrăştiat/ în amestec de pastă şi ulei. urc./ firul ariadnei -far în ceaţă- o încordare din pânză,/ intuită de roua-piciorului gol, picură pe degetele clandestine./ / mina-cărbune surpă mâini, se consumă domol/ pe încheieturi ce se zbat între puncte-vitralii./ doar suflul încheagă din note de gât şters,/ nehotărâre pe covor.
20 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...