arhiva: 03/11/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ai nimanui
de Murafa la: 03/11/2010 22:59:04
„nelu, iar visezi. Învaţă, baiete, că azi şi dacă ai carte nu ştii unde ajungi, d-apoi fără... mai ales voi, copiii ăştia ai nimănui.” tresar. vocea doamnei maria. mereu cu gura pe noi. Şi noi, cei zece din apartament, ne facem a nu o auzi... noi, copiii ăştia ai nimănui... noi, copiii fără casă... noi ştim că nu avem nimic personal. ideea de posesie ne e străină. faci parte din grup, te trezeşti când se trezeşte grupul, te culci când se dă stingerea. nimic eu, doar noi. nu casa ne lipseşte, însă. nu lucrurile personale. nu identitatea. Ştim toţi fără să ne spunem că ne e dor de mirosul acela pe care îl păstrăm doar în suflet. nici nu ştiu să  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Doliu
de gabyp la: 03/11/2010 22:08:23
pendula arată ceas târziu de noapte/ luna doarme cuibărită-n poale,/ Şi-n depărtare-n nesfârşite şoapte,/ un saxofon se tânguie cu jale./ călătorim prin viaţă cu teamă şi uimire,/ ni-i teamă de urmarea netrebnicilor ani,/ nu ne gândim nicicând să dăruim iubire,/ Şi-mbătrânim cu gândul la aur şi la bani./ mi-aprind ţigara a nu ştiu câta oară/ privind la noaptea udă ce picură din ceas./ colindători prin viaţă, ce aşteptăm să moară/ an după an, doar asta suntem, atât ne-a mai rămas.
comenteaza!
modifica
O romanie mai curata
de gabyp la: 03/11/2010 20:35:35
am devenit cu totii niste ipocriti (ipocrÍt s., adj. 1. s. fățarnic, mincinos, perfid, prefăcut, șiret, viclean).dex-ul o spune, nu eu./ dam mereu vina pe altul pentru mizeria din romania. angajatii primariei nu fac curatenie, firma care schimba tomberoanele vine prea rar si atunci cand o face, nu curata indeajuns de bine in jurul tomberoanelor, tanti care impinge tomberonul cu roti nu matura bine, am vazut eu, parol!, maturile sunt prea tocite, guvernul si primariile nu aloca bani pentru curatenie, ,,noi pastram curatenia, dar cosurile de gunoi sunt prea rare si, doamne fereste, nu pot umbla 10 metri cu un ambalaj de biscuiti in mana, vai draga, nu e fancy”, femeia de serviciu a pleca  ...continuare .
28 comentarii
modifica
Câteva impresii şi imagini de la lansare
de Lady Allia la: 03/11/2010 14:57:56
pe data de 31 octombrie ar fi trebuit să mă trezesc, să merg în bucătărie să îmi pregătesc cafeaua...să ies pe terasă să ascult cintezele şi piţigoii care încă mai ciripesc, să mă joc cu augusta prin curte, să scriu câte ceva dacă aveam inspiraţie şi...să visez cu ochii deschişi la multe, multe vise încă nevisate sau încă nepermise./ totuşi, pe data de 31 octombrie, m-am trezit la mama în casă în adjud, mi-am savurat cafeaua cu mare emoţii, m-am bucurat de telefonul dat de crenguţa, draga mea care a venit tocmai din bucureşti pentru a-mi fi alături..., m-am bucurat de familie, de augusta mea, m-am pregătit şi cu paşi tremurători şi puţin împiedica  ...continuare .
29 comentarii
modifica
Nasa:Asteroidul vesta va ajunge in iulie 2011
de gabyp la: 03/11/2010 13:47:09
telescopul spatial hubble a capturat noi imagini inedite ale asteroidului vesta, situat intre planetele marte si jupiter, pe care/ expertii nasa le vor folosi pentru a pregati in detaliu intalnirea acestuia cu o sonda spatiala./ noile imagini vor fi folosite de misiunea spatiala dawn, care se va intalni cu asteroidul in iulie 2011, potrivit nasa.
10 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: