arhiva: 05/11/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
emisiune de divertisment
de zaraza la: 05/11/2010 20:40:38
din evenimentul de astazi: / reality-show cu ucigașul mihaelei runceanu/ bărbatul care, în 1989, a ucis-o pe mihaela runceanu, şi-a ispăşit pedeapsa legală - 17 ani de detenţie din cei 25 la care a fost condamnat - însă pedeapsa morală nu şi-o va ispăşi niciodată - spun rudele cântăreţei ucise, care au aflat, ieri, cu indignare, că daniel cosmin Ştefănescu a fost cooptat într-un show, "Închisoarea păcătoşilor", pe care postul de televiziune kanal d îl va transmite din 15 noiembrie. / (...)/ "Închisoarea păcătoşilor" este un reality-show în care daniel cosmin Ştefănescu va încerca să se "reabiliteze", sub îndrumarea psihologului cristian an  ...continuare .
37 comentarii
modifica
Adevărul ştiinţific despre dragoste
de Arghirescu la: 05/11/2010 20:26:09
[1] teoria generală:/ omul a evoluat din un animal (maimuţa lui darwin). toate caracteristicile animalului se regăsesc în noi. prin anii – 1,5 milioane, în era neozoică, perioada cuatenară, seria pleistocen sau halocen unele din animale au transformat semnalele de comunicare din turmă în vorbire. apoi vorbirea cu sine însuşi a devenit gândire. Încercând să modeleze lumea înconjurătoare gândirea a descoperit logica. din acel moment animalul şi-a pierdut fericirea. acel nefericit animal este omul, suntem noi./ omul a devenit altceva decât animalul, nu mai este animal sau ar trebui să lupte cu natura sa pentru a nu mai fi animal. să ne comportăm deci ca oameni logici, ra  ...continuare .
26 comentarii
modifica
calatorie pagana
de Homo Stultus la: 05/11/2010 19:26:39
de vrei a grăi ce e de negrăit ascultă chemarea uitatei lorelei. / fără speranţă pe drumul ce începe unde abaris descalecă, păşeşte./ ceea ce cauţi găseşti acolo unde atlas nu-i. / În peştera umbrelor coboară, atlantida e indiciul./ de regii lui edom să nu te temi, lilith de mână te va ţine. / În transă dervişul va striga: a fi se poate doar când sunt./ omoară-ţi auzul şi inima s-o zăvorăşti./ când tigrul şi eufratul se varsă în styx departe nu eşti./ un ultim pas mai este: din trupu-ţi hrană pentru sophia fă./ un logos pe care pnevma îl rosteşte./ <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/hypcc_mdw  ...continuare .
14 comentarii
modifica
vise
de cosmacpan la: 05/11/2010 18:57:57
astazi am decis ca trebuie sa schimb ceva...chestie de look asa ca dupa indelungi scormoniri am decis (nu nu otrava pentru fungi) ca e timpul sa ma tunez/ asa ca mam tunat ca o masina bengoasa:/ am pus 10 kg pe fata ca sa nu am probleme cu derapajul la o franarea brusca)...am defrisat toate bunburutzele de pe caucioace sa fie line si lunecoase ca o privire de fatoaica strigoaica (ca tot nu m-o catat nici o sperioetoarte de hallowin), am bagat niste vanatai pe sub ochi si niste bungi in gusa (ce-i in gusa si-n capusa) si cu barele de la ocheleata nicheleata arat ca un printz de-al cartierului...ca daca mai trag si-o manea in rezervor si g-trei creioane nazale sigur dobor toate mustele sau gast  ...continuare .
3 comentarii
modifica
LA REVEDERE , NE VOM VEDEA
de Roman Haduch la: 05/11/2010 15:35:48
doamne iti multumim pentru harul de a - l fi cunoscut pe poetul adrian paunescu.iti multumim pentru poezia cuprinsa in cartile lui indoliate ./ te rog tata sfant, mangaie sufletele indurerate. intotdeauna despartirea de ceea ce iti este drag , e suferinta. mangaierea noastra este ca acolo sus ne vom revedea. cred ca acum ap este in prezenta creatorului , caruia ii vorbeste despre noi, despre romania, despre conditia umana./ "lumina , vagabonzilor, lumina!/ noi , "actorii" far de vina, noi va cerem azi lumina/ sa v-o dam inapoi...voi o stingeti miseleste,/ voua noaptea va prieste/ vai ce eroi!...iar daca apare cazul si / va disparea si gazul .........vom arde noi./ doamne ajuta-ne sa nu gre  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Io, iar ma intreb
de munteanu rodica la: 05/11/2010 13:57:05
pentru aducere aminte:/ "- poti publica doar continut creat de tine (cu exceptia de la punctul urmator);/ - continutul care nu iti apartine (creat de altii) se poate publica sub forma de citat, cu mentionarea obligatorie a sursei originale; pe langa materialul citat, e necesar sa iti aduci o minima contributie in legatura cu materialul pe care il citezi;"/ sau pentru cine nu citeste regulamentul./ deci, apar mereu nickuri care considera ca noi nu citim nici ziare, nici in zare la tembelizor nu privim,pe ghidoo sau / bloguri nu mai vorbim :(/ dar ,sunt si nickuri moderatori care considera (sau desconsidera???)ca orice / are dreptul la moderare./ si io ca omu' simplu imi pun intrebarea:/ ce  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Elevii vor primi note si absente in cataloage online
de l1cur1c1 la: 05/11/2010 10:25:32
/ "cataloagele electronice sunt noua moda in scolile din romania. in era internetului si a vitezei, scolile din tara s-au adaptat la acest curent. astfel, in curand, cataloagele si carnetele de note fizice vor deveni amintiri. "/ / http://stiri.acasa.ro/social/elevii-vor-primi-note-si-absente-in-cataloage-online-141665.html
18 comentarii
modifica
A murit Adrian Paunescu
de gabyp la: 05/11/2010 10:09:36
adrian paunescu a murit vineri dimineata, la ora 07:15, a anuntat doctorul serban bradisteanu, seful clinicii de cardiologie a spitalului de urgenta floreasca. medicii il resuscitasera de mai multe ori joi noaptea. paunescu avea 67 de ani. dumnezeu sa-l odihneasca./ ultima poezie a lui adrian paunescu:/ “de-aicea, de pe patul de spital / pe care ma gasesc de vreme lunga,/ consider ca e-un gest profund moral / cuvantul meu la voi sa mai ajunga./ ma monitorizeaza paznici minimi / din maxima profesorului grija,/ in jurul obositei mele inimi / sa nu ma mai ajunga nicio schija./ aud o ambulanta revenind / cu cine stie ce bolnav aicea,/ alarma mi se pare un colind / cu care se trat  ...continuare .
29 comentarii
modifica
S-a dus omul...Va ramane Poetul
de monte_oro la: 05/11/2010 09:49:55
s-a dus, spre bucuria ori nepasarea unora. dar, in ciuda, lor, de-abia de-acum incolo se vor separa apele de pamanturi si, candva, o sa ramana doar adevarul despre ce a dorit, sperat, visat paunescu "dulcei romanii". si poeziile.../ ii rog pe inamici sa se abtina... macar acum.../ <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rzc1tksc0ym?fs=1&amp;hl=en_us"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rzc1tksc0ym?fs=1&amp;hl=en_us" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed  ...continuare .
34 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...