arhiva: 10/12/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
necuprins
de INSULA ALTUIA la: 10/12/2010 23:35:57
trotuarul inimii mele adulmecă / glumeţ / patimile mocnite / oase moarte ce nu pocnesc / în cimitirul amintirilor. / / arată-te în vis / palma ta întinsă spre mine / durerea ei este absenţa celeilate / care sfidează o direcţie anume / dîndu-mi formă de cruce / sau mucegai / în cămara albă din cer / cu toate păcatele / mai multe ca nisipul mării / soarele nu s-a stins / luna şi-a luat stelele în poala ei.
6 comentarii
modifica
bu(bu)lina mea
de om la: 10/12/2010 20:49:09
iubirile impartasite creeaza amintiri, dar cele neimpartasite creeaza ... arta :)
26 comentarii
modifica
Rețete
de Apoll la: 10/12/2010 18:23:02
apropierea sărbătorilor de iarnă, însoțită de febra cumpărăturilor, stârnește freamătul creativității culinare, fiecare căutând să aibă pe masă în acele zile bucate cât mai gustoase care să surprindă și prin noutate. cum o știu pe cumnată-mea o novatoare în arta culinară, mă hotărăsc să-i fac o vizită pentru a-mi împrospăta rețetele. ajuns la ea, am constatat că nu eram singurul oaspete, luîndu-mi-o înainte fiică-sa mona cu cele două mogâldețe, care picaseră admiterea la grădiniță din cauza mediei, de vârstă. debutul iernii, cu temperaturile scazute, poate si transpirația datorată mobilitătii perpetue le-au adus gâgâlicelor o viroză afuri  ...continuare .
21 comentarii
modifica
fiii apusului
de alexandervs la: 10/12/2010 10:59:40
pentru că nu a mai fost timp nici să ne legăm bocancii şireturile curgeau însângerate pe lângă glezne. luaserăm cu noi în buzunare doar flăcările lumânărilor de la părinţi./ când ieşeam din oraşe ne vedeam cel mai bine unul pe celălalt. atât de rari dar niciodată mai puţini cu hainele rupte în fâşii subţiri ca limbile de ceas./ viii cară morţii se auzea tot timpul în liniştea din jur precum un ecou împărţit aproape frăţeşte între soldaţi./ când se lăsa noaptea şi se făcea frig îmi trăgeam craniul comandantului ca pe o glugă.
9 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...