arhiva: 18/12/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
în mine dansa o prinţesă
de Lady Allia la: 18/12/2010 23:55:21
<br /> <object width="448" height="33"><param name="movie" value="http://embed.trilulilu.ro/audio/rborozan/c30ad5214d82b5.swf"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><param name="flashvars" value="username=rborozan&hash=c30ad5214d82b5&minimode=true"></param><embed src="http://embed.trilulilu.ro/audio/rborozan/c30ad5214d82b5.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" width="448" height="33" flashvars="username=rborozan&hash=c30ad5214d82b5&minimode=true" ></embed></object> <br /><a href="http://www.trilulilu.ro/audio/diverse" title="diverse"> </a>/ când mă atingeai, toată lumea începea să se învârtă/ doar tu, tu rămâneai acolo în  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Loc sub soare
de Murafa la: 18/12/2010 21:49:41
un tanar cu doua facultati se sinucide pentru ca nu isi gaseste de munca. o forma absurda de protest sau... / ma intrebam: oare intelectualii hamletieni nu isi mai gasesc loc in lumea vanduta pe margele de sticla?
25 comentarii
modifica
Poezie de Crăciun
de Valeriu Cercel la: 18/12/2010 15:13:55
poezioală de clăciun/ cilculă un zvon nebun/ cale mult m-a întlistat,/ cum că, bunul moş clăciun/ nu-i…şi nici n-a ezigstat ;/ Însă ce e mai bengos,/ zvonul nu-i de la zevzeci,/ oli de la vl’un ofticos/ din neam de celcopiteci,/ ci-i de la oameni matuli,/ educaţi, cu-n doctolat,/ că-i ştim după-njulătuli/ când cu pumnii-n pept se bat,/ ei au scos volba nasoală / ce-mi ploduce azi fioli,/ fi’n’că au, măi nene, şcoală / de vechi dezinfolmatoli,/ Şi mai fac şi băşcălie,/ cum că nu poate un moş,/ chiar la bloc sobe să fie,/ să coboale el pe coş…/ n-ale balbă, sănioală,/ nasu’ loş, nici giucălii,/ e doal o povestioală/ pentlu adolmit  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Imnul Vietii
de Raizen la: 18/12/2010 15:11:33
blocat in astral/ torturat de mistral/ crutat de un arpegiu chinestezic/ imbalsamat cu sublimul metafizic/ trezit din coma ca un amnezic/ reamintit de omnicinetic/ scaldat in eternul estetic/ hipnotizat, devenit autocritic/ traind un univers acustic/ viata cel mai insemnat eretic/ al inertului sec si caustic/ anihilat de polarul mimetic/ ignorant, teribilist, mistic,/ invariabil, blasfemic, static.
6 comentarii
modifica
Déjà vu
de Raizen la: 18/12/2010 15:10:15
/ eu te-am mai vazut pe tine/ intrucat am uitat de mine/ in schimb imi aduc ceva aminte/ si totusi chiar nu mai tin minte/ de unde,cum,de ce, si cand/ nu m-a lamurit vre-un gand/ dar presimt ca nu va fi curand/ nervii ii simt capul mancand/ sunt si mai confuz decat inainte/ ratiunea pe fata ma minte/ intuitia mi-e parinte/ sfatuitor, de-mi arata morminte/ ale memoriilor astrale/ generate de infinite/ produse total imorale/ creatoare de curiozitate/ lipitori de concentrare/ au leacuri dar foarte rare/ si sunt gasite doar in adevaratul/ focar de pur mental credul/
8 comentarii
modifica
Apropo, tu ce mai visezi?
de Cri Cri la: 18/12/2010 13:57:03
spunea guinevere intr-un comentariu ca se viseaza obiect, sau cel putin are senzatia ca ar privi lumea din aceasta perspectiva (in vis)./ / eu, de exemplu, de ceva vreme, visez ziua anterioara./ deci, da, nu va intreb ce visati cu ochii deschisi sau ce planuri "cincinale" ati pus la punct ci, exact: ce ati visat as'noapte?/ deschis sa scrieti oricand, orice va amintiti :)
23 comentarii
modifica
Despre Paunescu - un articol lucid
de monte_oro la: 18/12/2010 09:56:17
cu riscul de a-i irita pe cei care deja umbla cu etichetele la ei... si doar le lipesc pe fruntea unui personaj... mi s-a parut interesant.. de fapt, chiar excelent scris si argumentat acest articol din observatorul cultural... despre... e, da... paunescu.. pun linkul... articolul fiind prea lung pentru o singura confa. dar ii asigur pe curiosi, ca merita timpul ”pierdut”./ http://www.observatorcultural.ro/adrian-paunescu-sub-semnul-intrebarii-%28i%29*articleid_24704-articles_details.html
27 comentarii
modifica
Iubire interzisa
de deeutza la: 18/12/2010 01:12:50
marea iubire te transforma si in acelasi timp iti arata cum esti, cine esti, ce vei fi daca ai curajul sa primesti aceasta iubire, daca ai curajul sa traiesti viata ta si nu pe a celor din jurul tau. suntem prea multi cei care fugim de propria fericire pentru a avea grija de fericirea altora.dar ce poti sa faci cand aceasta este o iubire interzisa?/ iubirea interzisa este un sentiment puternic care te distruge pe dinauntru, te arde si te omoara incet, incet...interzisa poate fi de multe circumstante, persoane, imprejurari, insa cel mai tragic si mai dureros este atunci cand este interzisa din partea unuia dintre protagonisti...cat de dramatic poate deveni atunci cand unul din parteneri interz  ...continuare .
41 comentarii
modifica
Bătrâne
de Guinevere la: 18/12/2010 00:02:21
click-clack , click-clack alunecau pilulele verzi în borcanul de plastic când în sus, când în jos. când în stânga, când în dreapta. ruxi se juca./ lumina cădea un pic pieziş prin transparenţa verde duşmănoasă. un joc, o pantă înclinată. icnea uşor a râs şi îl stingea-ntr-o scrumieră, ars. vraf învechit de scrum cu iz de acru. niciun gând nu-şi mai plimba picioruşele prin scrumul acela, nicio urmă nu se mai vedea./ ieri, un bărbat în negru, o umbră risipită în coji de ziduri şi pe trepte de metrou. stă-n faţa ei, cu ochii negri imobili şi-un ziar mototolit în mână. merge spre cote-de-neige, pe "linia albastră". se răsuceşte, e nervos, în colţul g  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...