arhiva: 19/12/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Magnus Magnificentia
de Raizen la: 19/12/2010 18:34:07
pe un piedestal uscat si pustiu/ bagheta magica a dirijorului cu par cenusiu/ cu varful de filigran suplu si aramiu/ hiberna nestingherita asezata grijuliu/ indata un vant ce purta/ cenusa diafana-nghetata/ rod al flacarilor divine/ urnite de scantei line/ urca de la inima la ceruri/ inconjurat de mii de grauri/ si de complexe de onomatopee intrumentale/ toate cuantificari tangibile mentale/ ale unor acorduri fluidice splendide/ care se contopesc instantaneu in a mea minte/ intr-o epica, melodica si divina fuziune/ sacrilegiul tuturor actiunilor morbide/ in aceasta cascada robusta si eterica fara fund/ se varsa din a mea fiinta amorfa fara fond/ un val colossal de armonii de note/ car  ...continuare .
24 comentarii
modifica
***
de Raizen la: 19/12/2010 18:33:04
visul…/ in minte o eclipsa/ viata…/ in infinit o elipsa/ moartea…/ in viata o lipsa/ candva am fost lucid/ am vrut somnul sa ucid/ intr-un moment translucid/ am vrut sa ma sinucid/ involburat de o ceata anarhica/ condus de o ameteala fantomatica/ intr-o autodistrugere ierarhica/ condamat cu o acuratete matematica/ visul un baldachin de casmir/ viata un continuu delir/ moartea al eliberarii elixir/ toate-mi par la fel, un chilipir
17 comentarii
modifica
Inelul Luminii
de Raizen la: 19/12/2010 18:31:15
pe un pisc uitat de lume/ constiinta la absoluta culme/ excitata de o miscare neasteptata/ un fascicul fast de lumina dreapta/ zbugheste vertiginos printre nori/ impodobit cu mii de flori/ pornin ale cerului mori/ caleidoscopul de culori/ o mie de serafimi/ cantand in inelul luminii/ din ametitoare inaltimi/ aruncand melodice linii/ o contopire de rang divin/ unde acum toti vin/ sa scape de chin/ si sa simta totul fin
1 comentariu
modifica
Problema cu chiriile
de mfmmc la: 19/12/2010 17:08:21
am si eu o problema.am muncit la un restaurant fara contract dar patronul de acolo vroia sa treaca restaurantul pe numele meu ca sa am firma in loc de contract ca sa fiu in regula.ca sa imi treaca restaurantul pe numele meu trebuia mai intai sa imi treaca apartamenul care il avea in chirie pe numele lui pe numele meu.bani nu aveam sa iau cateva luni pentru ca mia zis ca il costa actele multi bani si trebuie sa platesca si daca imi mai da si salariu nu are de unde sa platesca si nu are sa-mi dea.el mia zis ca sunt niste riscuri care le face cu banii ca este interesul lui sa imi treaca restauarantul pe numele meu si ca sa nu cumva sa ii trag vreo teapa ca ma lasa blta cu totul ca nu ma mai aju  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Nu privi înapoi (II)
de botteugen74 la: 19/12/2010 15:51:22
***/ / spectacolul se apropia de sfârşit. / izbindu-se de umbra mea în cădere,/ câţiva aştri sonori explodase/ astă seară în mine,/ pe urmă s-au stins unul câte unul/ în venele mele albastre./ liniştea îmi lua cu asalt sângele/ devastat de focurile de artificii./ În pauza dintre penultimul cântec/ şi cel din urmă,/ ghilotina fumului de ţigară/ îşi decapitase-n tăcere artistul./ nu mai desluşeam din fundul sălii/ decât o siluetă fragilă/ agitându-se neliniştită pe scenă,/ în timp ce ţeasta vedetei plutea / nepăsătoare printre nouri de ceaţă,/ precum luna plină pe bolta-nstelată,/ fixându-l din zborul său halucinant cu privirea/ pe nefericitul acest  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Nu privi înapoi
de botteugen74 la: 19/12/2010 13:04:29
cade noaptea,/ clandestinul corb care mă plouă/ pe umbra inimii vânând/ cu arma sa de foc/ sfera vânătă a lunii.../ / * * */ / În dreptul părţii mele stângi şi mute/ te văd din nou cum frica ţi-o petreci/ la războiul meu cu tine,/ cu stolul tău de întunecate feţe/ şi-aud sub paşii ei coborâtori/ din palmele tale albastre şi reci/ cum sufletele celor duşi suspină/ după adânca mea tristeţe./ o, stradă pavată cu inimi de piatră/ de vagabonzii memoriei violente.../ stradă pe care se aud, nopţi la rând,/ îngerii şi gunoierii conversând/ despre naivitatea primelor iubiri/ ce şi-au frânt coastele fragile-n accidente:/ " ce năstruşnică metamorfoză!  ...continuare .
20 comentarii
modifica
Poveste de craciun
de gabyp la: 19/12/2010 12:46:27
e o poveste destul de…aprinsa. inaintea craciunului, ai mei impodobeau bradul. globulete, bomboane poleite, beteala, ciocolatele, lumanari cu cleme metalice, si pentru un efect cat mai realistic mama insira vata pe crengile bradului. faptul ca nu treceau cateva zile si dulciurile incepeau sa dispara, ca in zona crepusculara, e alta poveste./ imi aduc si acum aminte mirosul de portocale din preajma sarbatorilor. atunci, in anii `80, mirosul de portocale era asociat, fara exceptii, sarbatorilor./ aveam vreo 8-9 ani. am vrut doar sa aprind lumanarile. mi-a scapat chibritul aprins din mana si a luat foc vata din brad. si a pornit un incendiu in toata regula. noroc cu prezenta de sprit a bun  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Festivalul George Enescu 2011
de zaraza sc la: 19/12/2010 09:29:29
ascultand o emisiune la radio actualitati cu un invitat din domeniul muzicii clasice, am aflat ca festivalului george enescu i se face o publicitate redusa, comparativ cu festivaluri comparabile, din alte tari. spre deosebire de anii anteriori, avem deja programul festivalului, asa ca m-am gandit ca poate n-ar fi rau sa multiplic posibilitatea fanilor de a afla programul acestui festival. / http://www.iconcert.ro/festivalul-international-george-enescu-2011.html
comenteaza!
modifica
''RELE'' care fac o gramada de bine... "
de donquijote la: 19/12/2010 09:10:57
e un 'top' mai vechi, de care am dat recent./ desi unele elemente ale topului au mai fost discutate, totusi il public pentru ca apar primele 10 impreuna si clasificate./ http://www.livescience.com/health/top_10_badthings_good-1.html/ si traducerea:/ / ''rele'' care fac o gramada de bine... "/ orice lucru bun in viata e imoral , ilegal , ori ingrasa !"/ asa se spunea pana acum./ oamenii de stiinta vin si adauga: tot raul spre bine./ daca mananci ciocolata, iei cateva kilograme, insa poti evita aparitia/ cancerului.../ daca bei vin si iei marijuana, ai sanse sa scapi de alzheimer./ site-ul livescience.com (http://livescience.com/) a realizat un top al/ "relelor" care fac bine!/ pe  ...continuare .
28 comentarii
modifica
Sărbătorind un an de existenţă
de Stefan Doru Dancus la: 19/12/2010 09:01:37
sărbătorind un an de existenţă: revista ''faleze de piatră'' numerele 12 - 13 ( decembrie şi ianuarie)/ ''sunt cititor de proză de peste o jumătate de secol...tatăl meu citeşte de 80, bunicul s-a stins citind ziarul la 96, iar străbunica a murit la 104 având cartea în mână... la mulţi ani !''/ / sub semnul acestei mărturisiri închinăm eforturile nostre veşnicului cititor de prozĂ. la mulţi ani!/ http://falezedepiatra.net// / e-manuel/ http://cititordeproza.ning.com// portalul republica artelor - http://www.netvibes.com/cititor-de-proza
comenteaza!
modifica
Sigmund
de adina.petre la: 19/12/2010 07:50:49
1. prima zi:/ <img src='http://lh4.ggpht.com/_8i87q1cyufo/tq1rrxbhezi/aaaaaaaaano/_mwqsirlc1s/s640/first%20day%20in.jpg'>/ 2. descoperind toamna: / <img src='http://lh4.ggpht.com/_8i87q1cyufo/tq1semzgswi/aaaaaaaaaoe/eaqltvtdadc/s640/what%20is%20that...mm.jpg'>/ 3. sa ne uitam pe cafeneaua.com:/ <img src='http://lh3.ggpht.com/_8i87q1cyufo/tq1sf67-czi/aaaaaaaaaoq/gh6p6bpcqru/s640/sitting%20on%20adina%2c%20while%20she%27s%20working%20on%20her%20laptop.jpg'>/ 4. pozand pentru cafenea:/ <img src='http://lh4.ggpht.com/_8i87q1cyufo/tq1t3sal0li/aaaaaaaaaok/229qmdyfwog/s640/take%20my%20picture%21.jpg'>/ 5. nu pot sa dezleg asta../ <img src='http://lh4.ggpht.com/_8i87q1cyufo/tq1t3nca9  ...continuare .
43 comentarii
modifica
Alter-Ego
de Raizen la: 19/12/2010 03:23:11
mi-am luat sfantul angajament/ si asumat longevivul amuzament/ imbracand intregul social armament/ parasit emotional de oricare atasament/ sunt pregatit sa devin un bombardament/ de alterat excentric si paradoxal comportament/ fata de absurd si abstract plin de devotament/ nu ma ascund dupa nici un fofilator filament/ traiesc dupa un impulsiv fundament/ diagnosticat cu-n compulsiv medicament/ considerat un sociopatic ornament/ opusul polar al oricarui rafinament
7 comentarii
modifica
Oglinda Transcenderii
de Raizen la: 19/12/2010 03:22:53
salutare oglinda, imi pare asa de bine/ prietene ca te vad in fine/ caut dar unde sa incep sa iau atitudine?/ mi-e teama de durere si altitudine!/ infrunta-te omule! pregateste/ mintea si urmareste-ti iadul/ ce eroarea ti-o alcatuieste/ nu mai fi atat de credul/ ai fost orbit de lumina/ greselii ce in ochi iti culmina/ si fara actiune-ti va determina/ soarta si pe veci te va domina/ vreau sa-ti simt corpul prabusind/ si constiinta elevare cersind/ blocaje pas cu pas depasind/ sufletul murind desavarsind/ haide catre mine prietene,asculta/ te ajut sa opresti aceasta tortura oculta/ lasa-ti ego-ul sa plece, vei gasi pace/ nu te mai poti ascunde-ncolo-ncoace/ fii deschis si onest/ si d  ...continuare .
14 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: