arhiva: 02/12/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Despre nemurire
de Sângie la: 02/12/2010 22:53:46
e viscol, iar plopilor le cade/ pământul de sub ramuri./ mere s-au copt şi au murit,/ Şi totul miroase acum / a tăcere./ sunt visătorul ce ţi s-a lipit de prag./ de ce să bat când e atâta linişte încât / nici măcar nu ştii că exişti?/
10 comentarii
modifica
Plăsmuire
de Sângie la: 02/12/2010 21:48:42
mi te-ai lipit de suflet - / cu visul şi deznădejdea/ din care îţi creşti păduri măiastre./ acolo, cetăţi din frunze uscate se iubesc/ cu amintiri./ noi ne ascundem înăuntrul lor, / mă apuci de cuget,/ mă săruţi şi îmi şopteşti eternitate./ valsăm uitaţi de secundă în amalgamul de lumină / ce sfinţeşte cărarea către cer.../ iubite, eşti o nălucă,/ iar zâmbetul copilului din mine/ atârnă înnoptat.
25 comentarii
modifica
Arhaisme
de gabyp la: 02/12/2010 20:45:06
recunoasteti?/ uniforma scolara, tovarasul diriginte, emblema prinsa cu capse, internate, dirigentie, tabara, munca patriotica, practica la cules de prumb, economie politica, bentita, maculatura, caietele de teza, cico, prajitura buturuga, inghetata polar, cartela de alimente, zumf, lamaita, batoane cu mac, spirale, gumela, tocana de legume, coada la carne, coada de la ora 4 dimineata la lapte, alimentara, aprozar, franzela de 2,20 si intermediara de 3,60, nici o masa fara peste, bt, weekend, apolonia, carpati fara filtru, ateneu, week, alberia, kent cu castel, ds, ligheros, upman, tovarase, tovarasi ascultatori, cantarea romaniei, ceausescu, am cravata mea, sunt pionier, soimii patriei,  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Fulguleţ
de Lady Allia la: 02/12/2010 19:24:15
<object height="33" width="448"><param name="movie" value="http://embed.trilulilu.ro/audio/muxxy_05/07791776be0434.swf" />/ <param name="allowscriptaccess" value="always" />/ <param name="flashvars" value="username=muxxy_05&amp;hash=07791776be0434&amp;minimode=true" />/ <embed allowscriptaccess="always" flashvars="username=muxxy_05&amp;hash=07791776be0434&amp;minimode=true" height="33" src="http://embed.trilulilu.ro/audio/muxxy_05/07791776be0434.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="448"></embed>&lt;</object>/ fulguşor era mezinul mamei zăpadă. bineânţeles că era cel mai năzdrăvan şi cel mai curios, dar şi cel mai alintat dintre toţi fulguleţii./ - mamă? Şi eu va tr  ...continuare .
8 comentarii
modifica
când mă uit în oglindă
de cosmacpan la: 02/12/2010 18:19:56
frumos mai sunt. şi deştept. de modest nu mai vorbesc...si de multe ori chiar stau şi mă mir cuim de mai poate să mă ţie pielea asta...o fi groasă? creţcă...altfel se crăpa, se spărgea se descoama..."cu coamele-n vânt nu dau de pământ"/ no, amu după ce mi-am pregătuit trapezul şi plasa de siguranţă (că doar nu o să sar aşa în gol nemâncat, nemestecat) iata ce m-a dat pe spate mai ceva ca podu' lu' apolodor.../ <strong>europa citeşte (?)</strong>/ marius chivu - 19 noiembrie 2010/ la întîlnirea eunic din 8 noiembrie 2010, care a avut loc la fundaţia gulbenkian din lisabona, şapte institute culturale europene, printre care şi institutul cultural român, au inv  ...continuare .
6 comentarii
modifica
A crea. Hrană - 3
de adina.petre la: 02/12/2010 17:46:55
melci lipicioşi-delicioşi/ când începe să ningă, ce poate fi mai minunat decât geamuri aburite, cuptorul încins, şi mirosul de aluat proaspăt, scorţişoară, vanilie, înfiltrându-se prin toate crăpăturile casei? pentru cine se bucură când familia muşcă lacom din ceva-uri delicioase, făcute în casă, am adus de la bunici, melcii lipicioşi-delicioşi. reţeta se face în trei paşi simpli, după cum urmează:/ 1. pentru încropirea cochiliilor melcilor, ai nevoie de următoarele: 720 de grame de făină, 14 grame (2 pliculeţe) de drojdie uscată, 80 de grame de zahăr tos, 14 grame (2 pliculeţe) de zahăr vanilat, 2 ouă mari – la temperatura camerei, 80 de grame d  ...continuare .
15 comentarii
modifica
circula-ti! pagina analfabetilor!
de nyx la: 02/12/2010 15:17:36
deci mam gandit io sa scriu o pagina speciala ptr. noi./ sa avem icisha macar umpic de liniste./ go!
93 comentarii
modifica
distruge. distruge tot
de Homo Stultus la: 02/12/2010 15:13:47
cuvântul vine, cuvântul vine, cuvântul vine! tăceri spulberate, întuneric sfâşiat de pâlpâirea lăuntrică. nu mai rămâne nimic rezonabil. doar viaţa care zvâcneşte, din ce în ce mai tare. / eroarea de întrebuinţare este doar pentru oamenii cuminţi care se culcă la zece şi se trezesc la şase. o inimă care hohoteşte în faţa prejudecăţii. am trăit cu impresia că ăsta e lirismul. cretină impresie./ viaţa izvor, viaţa şuvoi, viaţa care rupe zăgazurile. nu există convenienţă, nici comoditate. mi-am descoperit calitatea de virus. / celorlalţi le spun că persoana este exemplificarea particulară a naturii umane, definită de calitatea relaţiilor p  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Alexandru Petria şi Renata sa
de Stefan Doru Dancus la: 02/12/2010 12:20:57
cartea despre care voi face vorbire aici nu este un nou motiv de cufundare în dulcea lenevie balcanică în care s-au cufundat românii (şi europenii) timpurilor noastre şi cărora sociologii şi marii experţi în “mase populare” nu le pot da soluţii. cine nu acordă importanţă acestei scrieri e mai bine să n-o citească, pentru că a râde ori a o citi ca pe un volum de sandra brown sau pavel coruţ este egal cu a deveni de zeci de ori mai prost decât ai fost anterior. sunt în acord cu alexandru petria care foloseşte în ceea ce scrie (motivat!) o sinceritate literară dezarmantă, proprie mai mult cărţilor de factură jurnalieră, - nu formule dure de tipul observatorului  ...continuare .
48 comentarii
modifica
cursa de crini
de alexandervs la: 02/12/2010 11:12:50
să dea dumnezeu sănătate dumnezeului/ care a inventat pijamaua cu ursuleţi/ pentru tine/ asta e rugăciunea mea de dimineaţă/ în timp ce/ pământul suge toată lumina din/ stâlpii de iluminat / şi când privim / frunzele căzând / îmi spui cu un miros/ proaspăt de cafea în privire/deh! nu ne este totul permis// apoi ştiţi/ vine amnezia până seara
7 comentarii
modifica
....indecisa...ar fi cazul sa imi iau zborul?
de matahari la: 02/12/2010 01:20:48
trebuie sa iau o decizie....pana maine..vineri ar fi prea tarziu sa mai pot face ceva../ ar fi decizia care mi-ar schimba viata..cel putin viitorii ani.../ ca sa fiu mai precisa sambata sunt invitata sa merg la un interviu....daca da atunci urmatorii ani si viata mea se va schimba....daca nu..atunci nu se va schimba nimic,decat mi-as imbunatatii experienta la capitolul interviuri../ pana acum in viata mea decat o singura data am simtit ca viata mea sa schimbat cu adevarat....ca si orice alta schimbare de mari proportii a avut 2 taisuri..ambele au durut si le-am simtit din toate punctele de vedere la intensitatea maxima...nu o spun cu parere de rau...am invatat si simtit atat de multe incat re  ...continuare .
16 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: