arhiva: 21/12/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ce omoara iubirea?
de Radha la: 21/12/2010 23:07:32
'iubirea interzisa' postata de deeutza m-a dus cu gindul la o intrebare: ce omoara iubirea? ati incetat vreodata sa iubiti pe cineva? mai ales atunci cind ne casatorim cu persoana iubita credem ca ne vom iubi pentru totdeauna..."pina moartea ne va desparti" dar in unele cazuri nu e asa...si incetam sa iubim sau sa fim iubiti sau felul in care manifestam dragostea devine nesatisfacator pentru partener; poate pentru ca uneori presupunem ca am cistigat dragostea cuiva pentru totdeauna si putem fi delasatori, sau pur si simplu ne schimbam sau persoana iubita se schimba...unii spun ca e o munca continua sa mentii calitatea unei relatii... poti mentine dragostea prin 'munca'? mai e aia dragoste? s  ...continuare .
36 comentarii
modifica
amestecate
de Lady Allia la: 21/12/2010 22:41:56
<div class="separator" style="clear: both; text-align: center;">/ <a href="http://1.bp.blogspot.com/_vnnxopsczn0/trecgapw3di/aaaaaaaadx0/gz_fwobt_a4/s1600/impletire.jpg" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;"><img border="0" height="213" src="http://1.bp.blogspot.com/_vnnxopsczn0/trecgapw3di/aaaaaaaadx0/gz_fwobt_a4/s320/impletire.jpg" width="320" /></a></div>/ <div style="text-align: right;">/ </div>/ căldură şi frig, alb şi negru, dragoste/ zbor peste un cuib de cuci uitaţi undeva/ în lanul cu amintiri/ sinceritate şi teamă, uitare şi icoane/ nasc câteva pelicule cu păr cărunt/ şi mâini bătrâne/ împletind ciorăpei de lână/ uneori, îmi închipui c  ...continuare .
4 comentarii
modifica
am dat din coate
de cosmacpan la: 21/12/2010 21:41:18
atat cat am avut aere in plamani am strigat haulit ca sa va ajunga urarile mele, am vanturat manurile ca sa mai imping nameti si sa adapostesc focurile de sub povestile ce fierb in aburi de vin si scortisoara.../ deci dragi mei, gaseasca-va sfintele sarbatori, in plina putere ca sa domoliti revarsarea din farfurii si din pahare si fie ca mosul cel darnic sa va culcuseasca sub cetine toate cele cate va doriti si le doriti celor dragi. daca n-oi mai iesi pa punte sa aveti un gand rubiniu si o tzara de carnatz si pentru toti ceilaltri (si mie adicatelea)...
3 comentarii
modifica
Craciun pe cautate
de Guinevere la: 21/12/2010 21:04:07
craciun fericit maan, picky, baloo, vania, alexandros. si inca multora, de care ne amintim cand si cand. sa fiti fericiti.
17 comentarii
modifica
Scenariu cu linişte
de Lady Allia la: 21/12/2010 20:47:32
<a href="http://s130.photobucket.com/albums/p262/bearhappy/thomas%20kinkade%20pictures/?action=view&amp;current=scan0023.jpg" target="_blank"><img src="http://i130.photobucket.com/albums/p262/bearhappy/thomas%20kinkade%20pictures/scan0023.jpg" border="0" alt="stepping stone cottage"></a>/ Într-un loc unde pentru unii ar fi pustietate, o casă. o casă albă de lemn. o terasă din podele obişnuite să scârţâie sub fiecare pas. un balansoar scorojit de timp şi ros de carii. un cer albastru, unduit deasupra unor dealuri nu foarte îndepărtate. iarbă. iarbă verde mirosind a reavăn. flori. flori de toate culorile şi mărimile. Ţârâit de greieri şi lăcuste. păsări. nu ştiu pent  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Apel umanitar
de modigliani la: 21/12/2010 17:21:56
problema se pune in felul următor:/ dreptul unei mame de a-şi vedea copiii minori şi de a obţine custodia acestora, în cadrul unui sistem juridic unde banul face legea./ banul, nimic altceva./ iar cel cu care se luptă are, din păcate, mult prea mulţi./ alte informaţii nu pot şi nu vreau să ofer./ la atît se rezumă totul - dacă vrei şi poţi să ajuţi contactează-mă pe mp./ tot ce pot eu să garantez, este că banii pe care-i obţin, o să fie direcţionaţi exclusiv în direcţia menţionată./ mersi/ p.s nu este o glumă, deci nu am nevoie de glume proaste, ori interpelări pe post de pretins garanţii./ răsplata - evident în ceruri./
6 comentarii
modifica
Chintesenta Transcendentei
de Raizen la: 21/12/2010 13:46:09
trezit de aceasta lumina/ am auzit un urlet divizand/ minciunile si cu maretie sigiland/ eroarea ce credeam ca ilumina/ cum m-am grabit inapoi in timp/ sa salvez lumina de a luci un anotimp/ cazi cu mine in infinitate de contratimp/ hai cu mine sa schimbam realitatea cu rastimp/ nu ma mai simt singur/ traind prin fiecare suflet/ de multicolor augur/ lipsit in vid de orice siclet/ si stiu ca mi-e destinat/ sa nu fiu clatinat/ nu pot neglija incapatanat/ tot ceea ce am vazut imputinat/ ofensat de semenii mei in rusine traiesc/ din nou calatorind in vid banuiesc/ ca plonjand in necunoscut voi vedea cum convietuiesc/ cu tot ceea ce graiesc si dispretuiesc
comenteaza!
modifica
Clepsidra Lacrimilor De Argint
de Raizen la: 21/12/2010 13:45:37
timpu-i un rau de stele/ ce trece prin ferestrele/ sufletului meu pulsant/ pe al mintii mele versant/ invatand prin univers/ sa traiesc divers/ sa vad soarele invers/ ca sa-l redau in vers/ dupa mii de ani si lacrimi varsate/ in fantani cosmice comasate/ nu a fost timp pentru furie si durere/ si cand am invatat totusi a ramas o parere/ fata de-ntreaga viata/ in care nimic n-a mers ata/ indiferent de care dimineata/ privirea mea mareata/ plina de subinteles si ironie/ intr-un moment de falsa agonie/ se-ntalneste in armonie de flint/ cu clepsidra lacrimilor de argint
comenteaza!
modifica
Pentru Viata si Libertate
de Raizen la: 21/12/2010 13:44:32
realitatea e un vis,/ care apare fara preaviz;/ cateodata cu ocazii de avis/ cu un ironic si succint aviz/ amatorilor de senzatii tari/ plini de exagerate asteptari/ niste constatari si cugetari/ bagate pe gat fara ezitari/ pentru viata si libertate,/ trebuie ganduri si fapte asortate,/ multe greseli purtate si iertate,/ invatate si la divinitate raportate!
7 comentarii
modifica
Alexandra si infernul
de sami_paris74 la: 21/12/2010 05:49:11
alexandra si infernul./ / cap din vol 2/ ta tête, ton geste ,ton air/ sont beaux comme un beau paysage ;/ le rire joue en ton visage/ comme un vent frais dans un ciel clair. / / (charles baudelaire)/ / perlele./ và imaginati,un intrus,un graunte de nisip mititel,aproape invizibil,sa patrunda in cochilia unei scoici,apoi scoica sa secrete putin cite putin nacra stralucitoare ,secretia se depune pe grauntele de nisip si in citiva ani de zile se naste ,creste si devine o perla minunata ?/ se spune ca « numai din adincul marii poti sa culegi margaritare » iar margaritarele perfect rortunde incep sa devina din  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Zilele noastre ca arginții numărate sunt ...
de botteugen74 la: 21/12/2010 04:30:16
poem în proză dedicat lui margine octavian/ varianta a doua/ / ora cinci dimineaţa/ camera plină de sticle goale/ de scrum chiştocuri şi foi de hârtie/ în mijlocul ei/ o măsuţă special amenajată/ pentru ritualuri de exorcizare/ unde eu şi cu tavi/ stând faţă în faţă/ îndelung ne sorbeam/ din cănile de ceai aburinde/ tăcerea neagră şi amară/ la intrare/ de un cui spânzurate/ se bălăngăneau/ animate de vânt/ cheile mele/ şi brelocul lui tavi/ un schelet/ cu mâinile înfipte-n buzunar/ purtând pe cap o pălărie/ şi-n dosul coastelor inimă roşie/ de pe un perete cu igrasie/ mucegăit pe alocuri/ ne fixa cu privirea/ un poet tuberculos/ atins de aripa n  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Craciun Fericit!
de httbogdan la: 21/12/2010 01:35:05
sa uram "sarbatori/craciun fericit(e)". in orice limba, cu poze, cu rima sau fara...pentru cafengii sau pentru vizitatori./ craciun fericit!!!
13 comentarii
modifica
cântec cu greieri
de Lady Allia la: 21/12/2010 00:10:40
cerul s-a ascuns undeva sub inimă/ deasupra tâmplelor a rămas doar noaptea/ e o noapte rece şi grea/ tuşesc în ea greieri bolnavi, uitaţi pe sub pietre/ dacă nu îi găsesc la timp/ vor muri unul câte unul/ tu nu ştiu unde eşti/ este clar că ai plecat undeva departe/ pentru că, nu te mai simt/ m-am scotocit peste tot, mi-am întors şi tăcerile pe dos/ nu eşti şi basta/ mi-e dor de tine ca şi de pâinea caldă/ dacă nu te vei întoarce/ eu voi continua să frământ vise şi aşteptări/ până când, în cele din urmă/ voi reuşi aluatul perfect să te pot coace din nou/ pe vatra cu mere/ chiar dacă pentru asta va trebui să resuscitez greieri/ toată viaţa
13 comentarii
modifica
Istorii cu ochi rotunzi
de Guinevere la: 21/12/2010 00:07:13
maica-mea, dupa o vizita de patru luni, la primul telefon de verificare, dupa ce ajunge inapoi acasa:/ - mama, ai ajuns cu bine, a fost usor zborul?/ - da, mama, m-am speriat degeaba, am dormit tot drumul, sunt tare suparata ca mi-au luat ceasu' si medalionu'. snifaie (autentic, nu-i poveste)./ imi dau doua receptoare-n cap pe infundate, sa nu auda. o intreb pe voce calma:/ - cum asa, mama? cand, cum. cine?/ - cand le-am pus in tavita, mi-au dat doar pantofii inapoi. (snifaie iar). am plans, tot nu mi le-au dat. (snifaie, aud si servetul cu care-si sterge dusmanos nasul)./ vad verde. ce naiba sa fac, asa e viata. pot sa scuip in chiuveta./ - lasa, mama, ca luam altele, nu mai fii suparata. st  ...continuare .
11 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: