arhiva: 23/12/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Mos Craciun si Google
de angelopf la: 23/12/2010 22:37:30
pentru ca tot suntem pe val, va semnalez o pagina, binecunoscuta voua, care iti spune azi, pe unde umbla mos craciun./ de mici copii ne intrebam pe unde se duce mosul, si cum de are timp sa treaca pe la toata lumea. dar iata ca acum poti vedea raspunsul la intrebarea: "unde este mosul acum?"./ maine ii putem vedea traseul, datorita noilor tehnologii de gps. incepand de dimineata, accesati aceasta pagina, veti vedea pe unde este in momentul respectiv. / daca aveti instalata aplicatia google earth, vizualizati aici traseul mosului prin statele unite./ nu stiu cat din aceasta aplicatie va functiona, dar este un gest frumos, chiar daca vede unde este mosul in trecere prin america./ via: h  ...continuare .
3 comentarii
modifica
(re)conditionari
de 1brasovean la: 23/12/2010 16:27:17
daca (si) dupa intamplarea <a href='http://www.ziare.com/politica/parlament/un-barbat-s-a-aruncat-de-la-balconul-parlamentului-1064213'>asta</a> mai sunt inca idioti care cred in salvatorii neamului basescu, boc & pdl, sunt niste cacati aidoma idolilor lor./ ps – nu vreau sa intru in dispute politice, spun de acestia pentru ca ei (non)guverneaza azi, act implinit de domniile lor dupa un traseu identic cu al mustei fara cap./
2 comentarii
modifica
Dragi prieteni,
de Intruder la: 23/12/2010 13:43:24
/ vă doresc sărbători fericite / şi să vă bucuraţi / de familiile voastre, / de prieteni, / de zile şi de nopţi, / de veri şi ierni multe. / fie ca în următorul an / să răzbiţi furtunile, / să vă regasiţi cărările / şi s-aveţi sănătate. / la mulţi ani, oameni buni! / (andrei) / / <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wucbzhifqba?fs=1&amp;hl=ro_ro"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wucbzhifqba?fs=1&amp;hl=ro_ro" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" widt  ...continuare .
44 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...