arhiva: 24/12/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
un fel de încheiere
de nyx la: 24/12/2010 21:51:46
cred că pot să spun fără să greşesc: a fost un an bun. a fost un an prost./ cred că pot să spun fără să mint că ştiu ce-nseamnă jumătate./ jumătate de suflet, jumătate de om./ am aflat că nu eşti ce spui, sau ce crezi că eşti, decât după ce viaţă te obligă s-o demonstrezi./ am aflat cât de uşor poţi pica în capcana lui "nu am avut de ales", ca să-ţi justifici micimea./ şi-am mai aflat cât valorează prietenia./ am simţit pe pielea mea cât de greu te ridici dacă n-ai braţe puternice alături./ mi-e teamă că eu, oricât de puternică m-am crezut, probabil n-aş fi avut nicio şansă fără prietenii mei./ nu credeam că cineva mă poate iubi atât, nu şt  ...continuare .
27 comentarii
modifica
Deci!
de picky la: 24/12/2010 20:38:32
sărbători felicite./ ah, da, ieram să uit! Şi-un voj plin ochi cu stridii.
65 comentarii
modifica
Alt colind
de Apoll la: 24/12/2010 16:58:12
o vinit az’ cu ajunu’/ o vinit az’ cu ajunu’/ sacu’ mare și umflatu’ cât balunu’,/ fofârlica-n taragot, trosca, poc si boc!/ pe-nserate moș crăciunu’/ cum e obicei străbunu’,/ sacu’ mare și umflatu’ cât balunu’,/ fofârlica-n taragot, trosca, poc si boc!/ și-o intrat în curtea noastră,/ noi cu ochii la fereastră./ tata-și aranja mustața/ mama-n turte sta cu fața,/ soră-mea pe lângă mine,/ zguduită, să leșine./ sacu’ mare și umflatu’ cât balunu’,/ fofârlica-n taragot, trosca, poc si boc!/ iar bunica printre gene/ se uita jâmbind alene,/ amintindu-și că odată/ zgâtie era ca fată./ gheața se-ntindea sticloasă/ in ogradă  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Asociatia REACT lanseaza Fabrica de Bine
de xpol la: 24/12/2010 13:40:19
având drept obiective dezvoltarea economiei sociale şi integrarea în câmpul muncii a persoanelor vulnerabile social, proiectulul ”fabrica de bine” al asociaţiei react se desfăşoară pe durata a 32 de luni şi are ca finalitate înfiinţarea a 6 ateliere protejate în 5 din cele 8 regiuni de dezvoltare ale româniei: bucureşti şi ilfov, centru, nord-est, sud-vest oltenia şi sud-muntenia. astfel, până în februarie 2013, proiectul va crea 150 de noi locuri de muncă pentru persoane cu dizabilităţi şi persoane care trăiesc din venitul minim garantat./ “În contextul economic actual, când traversăm una dintre cele mai dure perioade din punct de vedere social şi financia  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Multumesc
de httbogdan la: 24/12/2010 10:55:09
vreau sa va multumesc pentru primirea in cafenea, comentariile minunate primite, din care trebuie sa recunosc am invatat multe. nu am avut ocazia sa fac asta si profit de perioada sarbatorilor sa va multumesc tuturor pentru scaunelul oferit in cafenea. sunt bucuros sa fac parte din aceasta familie si...barman! cafea la toata lumea din partea mea!/ multumesc! / (bogdan)
11 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...