arhiva: 25/12/2010


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
creanga de aur
de Sancho Panza la: 25/12/2010 20:22:55
primul meu pom de crăciun (să fi avut trei sau patru ani) a fost o creangă uscată de măr. bunicii o aşezaseră pe pat, sub icoană. Încerc să-mi amintesc cum o împodobiseră (parcă ceva beteală şi câteva bomboane învelite în staniol roşu), dar nu cele văzute atunci s-au păstrat proaspete, ci bucuria acelui moment, când, trezită din somn, nu mă mai săturăm să privesc. Şi tăcerea lungă, neştiinţa mea de a mulţumi pentru dar. se petrecuse o taină şi mintea mea de copil se străduia să-i facă loc în înţelegerea sa./ deschid televizorul. crăciuniţe zvelte, dansând languros; crainicul unui post de televiziune duce pachete unai familii ce trăie  ...continuare .
5 comentarii
modifica
de la Insula Altuia (Bubu), de Craciun!
de zaraza la: 25/12/2010 12:43:46
"moşul meu n-a fost minciună / a fost chiar o zâna bună!!!" / zaraza sc. draga mea dragă,îţi mulţumesc din suflet pentru că mi-ai dat de lucru,am găsit tot cu mare emoţie împreună fetiţa mea cea mică. / buburuza ,broscuţă şi fotografia ta am să le port cu mine mereu. / am fost emoţionată şi am lăcrimat cînd mi-am adus aminte că nu ne-am îmbrăţişat la despărţirea din oraşul meu,aveam multe surprize pentru tine şi soţul tău pregătite în taină de soţul meu. / va doresc sărbători calde,frumoase şi multă sănătate. / p.s broscuţa am aşezat-o lîngă o altă broscuţă cu poşetă,iar bombonieră în miniatură mi-a confiscat-o cea mică,e la ea  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Cine l-a omorat pe Moise? (2)
de diana vlase la: 25/12/2010 00:38:24
ca trezit dintr-un vis, moise a desfacut valiza, s-a imbracat in graba si a iesit. a plecat in noaptea groasa. mergea ca si cum stia unde trebuie sa ajunga. cu pasi grabiti, dar apasati, mergea in noapte. a urcat intr-un taxi. a spus adresa in graba si si-a intors privirea catre oras. orasul in care a trait 32 de ani, orasul care i-a fost dusman mai mult decat i-a fost prieten. niciuna din luminile pe care le vedea nu ii era cunoscuta, fiecare apartinea unei povesti si niciuna nu era povestea lui. s-a gandit o vreme. apoi si-a alungat gandul. taxiul s-a oprit iar taximetristul i-a cerut banii./ 'eu voi cobora din masina si tu vei pleca. daca vrei sa traiesti. daca nu, spune-mi acum.'/ 'ce pul  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Cine l-a omorat pe Moise? (1)
de diana vlase la: 25/12/2010 00:37:56
moise a asteptat sa se faca intuneric. si-a adunat lucrurile si gandurile si le-a pus intr-o valiza jerpelita. o pereche de tenesi, doua tricouri, 32 de ani, o pereche de sosete cam rupte, cateva cute pe fruntea lata, o grimasa impachetata elegant si legata cu o funda cu urme de dezgust, o geaca gri, roasa de molii si de prea mult purtat, o pereche de chiloti. totul intr-o valiza maro, de piele, care mirosea a apa statuta si a lipsa de speranta./ a inchis valiza si a asezat-o pe pat. a ramas gol, in picioare, asteptand intunericul sa il imbratiseze./ l-am cunoscut pe moise in facultate. era tipul care nu vorbea niciodata, care nu asculta si care avea privirea absenta. uneori mirosea cam dub  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: