arhiva: 26/12/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Hârtii
de Guinevere la: 26/12/2010 23:28:24
paharul avea gura un pic ciobită şi lui îi plăcea să-şi plimbe degetul exact pe locul acela tăios, cicatrice în carnea de sticlă. / din vântul de hârtie, colaje arse, în spirale; oraşul dispărea mocnind încet, bucată cu bucată. / o aştepta pe femeia aceea furată, ademenită îndelung sub umbre. Îşi făcuse un obicei din a le fura, rostogoli, mototoli în sărutări şi destrăma în mângâieri, până când pieptul i se despica în două: sufletul lui cu lame în balans. soarele de hârtie, lipit cam strâmb pe cerul de hârtie. Şi o bucată de tapet murdar căzut la colţuri, lângă bar. printre amprentele murdare de pe geam, o muscă zumzăia în cercuri către eta  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Duel in rime
de Valentinemernic la: 26/12/2010 12:41:29
am facut subiectul asta pt cei pasionati de rime libere.../ si propun un duel... in rime/ dar frumos si cenzurat... / bafta... la compus
5 comentarii
modifica
Colinde sau cersit?
de gabyp la: 26/12/2010 12:23:04
intr-adevar, suntem un popor sarac. dar asta nu ne da dreptul sa ne pierdem orice urma de mandrie. pentru ca asta se intampla in romania. lumea nu are, si incearca sa-si asigure traiul prin orice mijloace: furt, inselaciune, pomana, si……colinde. da, colinde. dar nu orice fel de colinde. de ce sa mergem la colindat cu vechile, obisnuitele si frumoasele noastre colinde. nu. fluieraturi, batai in tobe, cativa oameni infasurati cu perdele si gata. reteta pentru un colind de craciun. capra, ursul, plugusorul, sorcova pe care le stiam noi cand eram mici nu mai sunt. acum tot ce a ramas e un amalgam de tigani, perdele, manele, tobe, imbracaminte tipatoare, si cateva cuvinte balmajite in graba  ...continuare .
14 comentarii
modifica
dă-mi mâna
de alexandervs la: 26/12/2010 11:00:03
/ tocmai număraserăm toţi norii care mângâiau cerul vinovat şi albastru. stăteam întinşi pe versantul acela ca nişte observatori pur sânge. / o doamnă caldă ne băga înapoi în trup măruntaiele/ revărărsate până la malurile apelor./ iubirea noastră se crăpase ca un rid. ieşeau aburi începuse să ne curgă lavă din ochi. ne aluneca tot aerul din plămâni. / doamna caldă s-a suit repede pe o bicicletă şi a plecat / lovind din când în când clopoţelul ataşat pe ghidon cu unghia./ norocosule ţine-te bine de creanga ce îţi face rană în tâmplă îmi spuneai. degetele crengii mi-au intrat adânc până la os. abia acolo atingerea a devenit tandră./ er  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...