arhiva: 28/12/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
o vesnica iubire
de annka la: 28/12/2010 21:32:22
un fum de neguri gri,o pala de culoare.un vant naprasnic din amurg.o ultima iubire.un semn ca nu a fost sa fie .un cantec sau o poezie.un vis frumos,o adiere.pote,un strigat amutit de-o mangaiere.ce l-am trait si-l retraiesc ca o placere.olacrima zidita-n rasarit.un rasarit ce sursura iubire.un sursur de idei si mangaieri.un vant ce a adus o despartire.o noua zii,cu noi si noi regrete.un apus cu-o inima zdrobita.o viata stransa intr-un singur pumn ce poarta pasi pe o noua zare.un camp de flori,o noua viata.grabit pasim peste amintiri.lasam ceea fost frumos vreodata.pasim in lumea vesnicei iubiri
24 comentarii
modifica
puterea destinului
de annka la: 28/12/2010 21:14:56
numai d-zeu are prilejul sa ne abandoneze,oameni nu pot decat sa-si intoarca spatele.
10 comentarii
modifica
Ultimul dictator al Europei. Sau doar cel dintâi din noul val?
de xpol la: 28/12/2010 15:20:29
zilele trecute, în belarus, aleksandr lukaşenko a fost reales în funcţia de preşedinte. rezultatele au fost contestate şi mişcări de stradă s-au întâmplat, dar au fost reduse la tăcere de bocancul şi bastonul forţelor de ordine. sute de oameni au fost arestaţi – printre care 7 dintre candidaţii preşedinţie -, riscând închisoare de până la 15 ani pentru violenţe publice, iar studenţii care au participat la proteste au fost exmatriclaţi din universităţi. astfel, cel pe care bush jr. l-a numit ”ultimul dictator al europei” arată întregii lumi că îşi merită acest titlu din plin./ dar ce va face europa? deocamdată numai declaraţii de genul “nu sunt  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Mos Craciun secret - after party
de irma la: 28/12/2010 14:35:46
mai cu rele, mai cu bune, s-a organizat si anul acesta!/ inca nu am primit reclamatii. ba mint, exista o reclamatie pe adresa mosului, dar o vazui de-abia azi. era de la prole, care se ingrijorase ca adresa mazarichii e gresita. eh cu ocazia asta am mai schimbat si eu doua vorbe cu maza. am aflat ca totul e in regula. o pup inca o data!/ din cate mi-am dat seama nu toata lumea si-a primit cadoul. s-ar putea sa fie de vina vremea ce si-a facut de cap in ultima perioada. eventual expeditorii sa mai verifice la posta daca nu cumva coletele au fost returnate.../ mie mi-a picat s-o moshesc pe adina. de fapt n-am avut incotro, fin'ca ea, ca o copila foarte ocupata ce se afla, uitase sa trimit  ...continuare .
11 comentarii
modifica
De vorba cu mormintele
de Homo Stultus la: 28/12/2010 14:03:53
pe tălpi bătăturile căpătaseră duritatea lemnului de corn. parcă nici nu se mai simţea frigul. trecuseră şapte ani. cifră semnificativă, cifră simbolică, cifra lui dumnezeu. din cei şapte, cinci însemnau război. / Îmi amintesc fiecare om pe care l-am ucis. când i-am omorât nu am simţit ceva deosebit. Ştiam că îi omor. Ştiam că dacă nu mor ei, o să mor eu. nu îmi părea rău. nimeni nu vrea să moară. nici eu nu doream. apăsam aşadar pe tragaci fără nici o ezitare, împungeam cu baioneta fără milă, ca în sacul de nisip. era mai dificil când îi nimeream în burtă. spre deosebire de nisip, maţele put. noroc că mă obişnuisem cu putoarea asta de când  ...continuare .
11 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...