arhiva: 30/12/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Plugusorul Cafenelei
de Apoll la: 30/12/2010 20:12:41
ahoo! ahoo! din bici pocniți,/ trageți brazda și opriți/ la portița cafenelei/ să simțim gustul cafelei/ cu aromele-i bogate/ care vin din multe state,/ să urăm pe lângă mese/ toate fețele alese!/ crește-n număr și valoare/ la ăi șapte ani ce-i are/ cafeneaua ca prințesă/ printre saituri cu adresă./ buza-n ceașcă ,măi flăcăi,/ și sorbiți o gură , măi!/ hăăăi! hăi!/ ia,intrați în ritual/ cu râșnitul virtual/ și descrieți cele-arome/ în cuvinte econome!/ două puncte, măi flăcăi,/ și sunați din zurgălăi,/ liniuță- dialog/ apăsați pe pocinog,/ pe grupări să îi urați,/ unul nu cumva scăpați, / hăăi! hăi!/ la cutia literară/ unde mer  ...continuare .
8 comentarii
modifica
O întâlnire ca toate celelalte
de trestiafatala la: 30/12/2010 17:11:49
palma o izbise cu o precizie surprinzătoare chiar şi pentru ea...ah! nu....totul, orice.... nu spasmele.tremura. / dar cumva ştia că e târziu, lumina nu mai era la locul ei...şi ura că oricât ar fi fost convulsiile de puternice...ochii îi înţepeneau şi avea senzaţia că va orbi dacă se va împotrivi...o teamă cruntă de orbire o sufoca...dacă înainte de apariţia acelor lovituri se consola că astăzi picioarele vor fi prea trudite pentru a precupeţi efortul de a o face să cadă la pământ...acum coatele loveau spatele chirchicit de spasme. brusc articularea secvenţelor deveni cruntă :/ - te-ai uitat la nenorocirea aceea de televizor, ce s-ar întâmpla dacă te-  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Macarale rade`n soare!
de 1brasovean la: 30/12/2010 17:02:33
stirile de sfarsitu` anului imi plac cel mai mult: ne povestesc, non-sf, ce se va mai face si mai drege in viitorul imediat./ una ce merita retinuta (stire) este: “lucrarile la cel mai mare cartier anl incep in 2011” / << ministrul dezvoltarii regionale si turismului a declarat la inceputul lunii septembrie ca intentioneaza sa construiasca un cartier anl de 10.000 de locuinte, cel mai mare din tara, pe un teren de peste 180 de hectare pus la dispozitie de ministerul apararii in zona ghencea din capitala./ <img src=' http://i101.photobucket.com/albums/m79/hoinaru/udrea.jpg'>/ ministresa duios glasuieste:/ << "va fi cel mai mare proiect imobiliar desfasurat vreodata la  ...continuare .
2 comentarii
modifica
camasa mea cu maneci lungi
de Homo Stultus la: 30/12/2010 16:18:30
marţea trecută mi-au cumpărat o camaşă nouă. e de un alb imaculat. nu le-am spus niciodată, am însă impresia că nu se pricep la cămăşi. cea despre care vă vorbesc are mânecile mult prea lungi. din acest motiv, când mă ajută să o îmbrac, se văd nevoiţi să le lege între ele la spate. / din când în când, mă lasă în curte; asta mă bucură. pe lângă gard au răsărit urzicile. am mâncat odată o ciorbă de urzici excelentă. se spune că e bogată în fier. sigur e o minciună. când am încercat cu magnetul, frunzele nu s-au mişcat. am aşadar dubii mari. cred că vor să îşi bată joc de mine./ i-am minţit într-o marţi că sunt napoleon. chestie abso  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Lăcomie
de modigliani la: 30/12/2010 11:09:28
după trei sute şi ceva de ani / plus cîte un răsărit şi-un apus aferente fiecăruia/ doar cîte unul pentru fiecare dintre cele aproximativ/ trei sute de răsărituri şi apusuri clasice şi irepetabile / ale fiecărui an/ şi trezit pe neaşteptate în faţa creatorului/ muta mea gură a ştiut doar să ceară/ încă/ această lăcomie/ deloc pe placul înaltei instanţe / stă sub semnul lucidităţii şi iubirii/ după trei sute şi ceva de ani/ nu am descoperit care-i şmecheria/ oricum nu cred că dumnezeu îşi poate înţelege fiii/ cum nici fiul nu îl mai înţelege/ şi nu îmi pare deloc nepotrivit să-mi exprim clemenţa/ bunătatea şi înţelegerea/ să trăieşti doamn  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Mesaj pentru voi
de anticena la: 30/12/2010 09:23:50
/ nu pot lucra desi atmosfera ma indeamna oarecum, am o sumedenie de hartii “vii” care tipa din tavite, de urgenta relativ imediata.prietenii ma sfatuiesc sa consider ca totul e relativ, nu obligatoriu, insa eu cred ca relativitatea e suficient de relativa incat sa fac tot cum cred eu ca ar fi « relativ » bine./ totusi, astazi m-am trezit cu gandul la voi./ imi place sa cred ca va faceti ganduri frumoase despre noaptea dintre ani, ca veti fi acolo unde va doriti sa fiti si ca locul ales e cel mai potrivit pentru voi./ de fapt asta va urez mai intai : sa primiti noul an zambind, alaturi de prieteni, de familie sau singuri – de considerati ca e cel mai bine pentru voi – alaturi de am  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Barbatul copil.
de httbogdan la: 30/12/2010 00:16:40
intors acasa pentru cateva zile, se gandea sa-si petreaca sarbatorile alaturi de familie. adora sclipirea din ochii mamei la fiecare revedere, obrajii crestati de riduri fine...adevarate poteci catre surasul blajin. dar cel mai mult iubeste portalul timpului ascuns in pragul de la intrare, cel care transforma barbatul plin de griji si probleme intr-un copil ciufulit si nazdravan. / ningea ca in povesti, fulgii dansau pe valsul norilor acompaniati de arbori spectatori care tineau ritmul in bataia vantului. / copilul apuca haturile saniei in mana si o lua la fuga./ mama - incotro te duci baiete?/ copilul - hai mama sa ne dam cu sania!/ mama - sunt prea batrana pentru asta, te astept aici!  ...continuare .
41 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: