arhiva: 31/12/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
După sărbătorile de iarnă
de Valeriu Cercel la: 31/12/2010 14:32:40
nu ştiu, zău, ce să mai spun/ de bătrânul moş crăciun !/ an de an, câte un pic,/ i-a rămas costumul mic,/ nici pe faţă, nici pe dos/ nu-l încape de burtos,/ iar chimirul, ce mai jale !/ de-abia ţipă pe sub foale,/ Însă buba-i pân’ la ghete,/ mama lor, azi, de şirete !/ râgâind a usturoi/ Şi a doage de butoi,/ e un drum atât de lung,/ nu e chip să mai ajung !/ fi’n’c-aşa-i de sărbători,/ cu antreuri, cârnăciori,/ măslinuţe gogonate,/ Şunci, bânzeturi asortate,/ Şi sarmale, / bestiale,/ Şi friptane, / barosane,/ iar apoi, ce nebunie !/ cum să uit eu de piftie !?/ fără milă, fără silă,/ n-am iertat, nici de prăsilă,/ după toate, cum vă spui,  ...continuare .
3 comentarii
modifica
LA MULTI ANI
de gabyp la: 31/12/2010 14:15:55
la multi ani oameni buni. fie ca noul an sa va aduca tot ceea ce va doriti si sa gasiti tot ceea ce cautati. sper ca noul an sa ne faca pe toti mai buni si mai intelegatori./ la multi ani!!!
4 comentarii
modifica
Taximetristul de lângă noi
de xpol la: 31/12/2010 11:18:30
orice şofeur sau pieton are propriile motive pentru a-i înjura pe taximetrişti, acestea putând fi reduse la câteva experienţe. din perspectiva şofeurului, taximetriştii “se bagă”, “nu se uită şi nu dau prioritate, oblâgându-te să-i fereşti tu”, “claxonează ca bezmeticii” (asta am auzit-o de la unul care cred că s-a născut cu 3 mâini – una pe volan, una pe schimbător şi una pe claxon), iar dacă s-’ntâmplat să te buşeşti cu unul, ai dat de dracu’, pentru că sigur va spune că tu eşti de vină, te va apostrofa şi va deveni violent, ba mai mult, va mai chema şi pe alţii prin staţie./ ca ocazional călător cu taxi-ul, vei spune despre ei că sun  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Curiozitate
de GloriaVictis la: 31/12/2010 10:07:07
"ti-e mai teama uneori de vreo revolta eliberatoare, decat de un jug cunoscut. jugul devine un straniu... acasa"/ e o replica pe care-am primit-o pe mess. cu acordul emitentului, am adus-o aici. recunosc, e foarte straina felului meu de-a fi... dar mi se tot repeta ca nu-mi dau silinta sa-nteleg alte feluri de-a fi.../ deci? cat de mult va regasiti voi in replica aceea?
116 comentarii
modifica
La multi ani... oameni...
de monte_oro la: 31/12/2010 10:01:48
unii oameni sunt ca apa...vin, iti stau in palme o clipa si isi curg una mai departe, pe albia lor./ unii oameni sunt ca vantul, nu-i vezi, dar ii simti...te pot mangaia, imbratisa ori iti pot ravasi crengile frunzoase... vin, pleaca, revin... dupa propriul calendar al anotimpurilor/ unii oameni sunt ca mancarea...ti-e pofta de ei si-ti fac pofta...ii gusti, apoi ii lasi pe masa... pana cand ti se face foame iar..uneori ii gasesti inca buni de mancat, alteori... timpul mesei se va fi scurs/ unii oameni sunt ca aerul... in lipsa lor respiratia ti se incovoaie intr-un spasm dureros.. iar lipsa lor, peste un prag al tinerii respiratiei... poate ucide acea parte din tine care-i respira../  ...continuare .
39 comentarii
modifica
chiar nu
de Sancho Panza la: 31/12/2010 03:28:39
chiar nu contează dacă ai fost la băute cu ei, dacă aţi făcut vacanţe împreună, dacă vă scrieţi de patru ori pe zi ori de două ori pe an, dacă ştii ce parfum şi-au cumpărat de curând ori ce preferă să mănânce la micul dejun. uneori nici unul din lucrurile acestea nu au relevanţă. pentru că sunt oameni pe care-i simţi din lumea ta fără ca ele, lucrurile, să se întâmple ori să se impună. / le vorbeşti când te copleşeşte o nelinişte, când te opreşte din drum un peisaj (pe care alţii n-ar da doi bani) ori când descoperi ceva nou despre tine şi, singur fiind, n-ai cui împărtăşi. le vorbeşti în gând şi te luminezi - da, există cineva care poate  ...continuare .
14 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...