Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 04/12/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
INTRODUCERE v1.0
de ILN1 la: 04/12/2010 22:50:43
ea nu are un nume, de fapt nici nu are nevoie. ce nevoie ar avea o piesa dintr-un puzzle de un nume ? nu l-ar ajuta cu nimic pe cel care trebuie sa faca acest puzzle. dar stai, daca piesa este cumva creatorul, rezultatul si modul de rezolvare al acestui puzzle. dar ce idee nebuna, cum poate o componenta a unui ansamblu sa fie chiar ea un ansamblu pentru mai multe componente aflat in interiorul ei. dar vedeti, problemele nu se termina aici. sa zicem ca ceva s-ar defecta in aceasta piesa de puzzle, da, forma nu cred ca s-ar putea schimba, culoarea insa da. acum, daca cineva are de facut un puzzle in care piesele se pot colora dupa bunul lor plac sarcina devine destul de dificila. sa nu uitam to  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Adrian Paunescu-Intre moralitate si nemurire
de gabyp la: 04/12/2010 13:15:55
acum cateva zile am primit urmatorul comentariu la un articol de-al meu despre adrian paunescu:/ ,,acest versificator mediocru nu avea proprietatea cuvantului. ce legatura va fi fiind intre moralitate profunda si faptul ca ajunge la oameni cuvantul lui ? numai mintea lui de ins exterior culturii ar putea sa o stie !”/ ,,ce legatura va fi fiind intre moralitate profunda si faptul ca ajunge la oameni cuvantul lui ?” chiar asa, ce legatura?/ ca sa scrii bine, trebuie sa fii un om moral? conditia sine qua non a unui artist este moralitatea? ca opera ta sa-ti supravietuiasca, trebuie sa fii un sfant? oare, peste ani si ani, dupa ce lumea va fi uitat de adevaratul adrian paunescu, ce va  ...continuare .
46 comentarii
modifica
hic et nunc
de alex andra la: 04/12/2010 10:25:28
secunda asta e mai lungă/ cât să te cuprindă întreg/ pe firul ierbii ideea de verde/ devine primăvară asumată/ așa mai sărim o iarnă/ un colind/ o petrecere/ suntem tot aici/ în timpul iubirii noastre
16 comentarii
modifica
La persoana a treia
de Anonimat la: 04/12/2010 10:05:17
Și plouă…/ / / Și nu se mai oprește. de vreo trei zile plouă într-una. parcă se așează toate ca să nu aibă chef de nimic. de parcă ar trebui sa aibă chef ca să facă ce trebuie făcut. pentru că nu încape îndoială, trebuie să o facă./ fumează. pentru că simte nevoia (dependență?), pentru că așa s-a obișnuit, pentru că speră să o inspire, cine știe? sau doar din prostie. ar vrea să renunțe la obiceiul ăsta dar nu din cauza sănătății, nici chiar din cauza esteticii (întotdeauna i s-a spus ce urât arată fumând). nuu, nici pe departe. nu o interesează aspectele astea, nu au interesat-o niciodată. dar sunt scumpe țigările, a  ...continuare .
16 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: