arhiva: 11/02/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Un fel de fabula
de philo la: 11/02/2010 20:26:42
cica au fost odata doi frati tarani care aveau ogoare invecinate. gard intre gospodarii nici gind. intre ei era mare prietesug si se ajutau unul pe altul cu unelte si alte chestii../ arau impreuna cu acelasi tractor, semanau inpreuna cu aceeasi.. ma rog, stiti voi./ etc.[insa nevestele nu le imparteau, da' nu asta e chestia]./ si'ntr-o zi o pisica neagra fugarita de un elefant contemporan [vezi toma caragiu], a trecut printre ei si gata. s-au sucarit unul pe altul./ fratele cel mic a facut gard intre ogoare in dreapta paraului care le despartea fermele./ si a tot trecut timpul in liniste incordata..../ intr-o zi fratele cel mare a auzit o bataie in usa. era un dulgher care a spus:/ - crest  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Dragoste de femeie
de philo la: 11/02/2010 17:22:21
- dragă marghioalo. am fost impreună 40 de ani, insa medicul are dreptate. asta noapte voi muri. rămii, te rog, lingă mine./ - dragă ghiţă. doar stii cit te iubesc. miine, la inmormintare, vreau sa fac faţă in mod onorabel condoleanţelor, asa că mă duc să dorm in salon ca să nu te deranjez./
8 comentarii
modifica
2012
de Roman Haduch la: 11/02/2010 15:03:11
cand constientizezi ca se apropie finalul , cum traiesti ziua de astazi?
42 comentarii
modifica
ajutooor
de om la: 11/02/2010 14:42:57
va rog cafegii sa nu ma lasati in ispita de a reactiona impotriva minciunii si a pedofililor (vai ce putine doleante am pe cafenea;)/ cand stiti ca este vreun payback cu rezonante din real, va rog sa ma anuntati pe mp, ca sa nu mai cad de rebel fara sa stiu! o avertizare corecta este ca un tacut sanatos...si apoi o sa oftati dupa mine (a se vedea linkul youtube :)))/ dar va rog seriozitate si sa nu ma intoxicati cu tonele de informatii de tot felul si din ambele tabere asa cum am primit in ultimele 24-48 de ore! sunt doar rebelul meu si nu sunt mercenarul niciunei tabere, multam anticipat!!!!/ foaie verde balamuc/ greu ii ca sa fii haiduc/ toti in fata de hulesc/ iar in spate te iubesc  ...continuare .
49 comentarii
modifica
romînia über alles
de batranutragator la: 11/02/2010 14:02:36
trei culori cunosc pe lume/ minciuna suferința și prostituția/ floare mirositoare/ tîmpenie orbitoare/ atac violet/ romînia über alles/ romînia über alles/ deșteaptă-tă prostule/ ha, chiar mai crezi / în ceasul deșteptător/ floare urît mirositoare/ tîmpenia-i orbitoare/ atac violent/ romînia über alles/ romînia über alles/ rănit în cuget și-n simțiri/ mă doare-n cur de patrie/ romînia mea e-n italia/ c-acolo este țara mea/ și neamul meu cel romînesc/ în spania/ în portugalia/ acolo eu să mor aș vrea/ în germania/ romînia über alles/ romînia über alles/ acolo este greața mea/ și-n neamul meu cel romînesc/ îmi bag o mașină mai mare/ și-un  ...continuare .
51 comentarii
modifica
poneiul alb
de paparuz adrian la: 11/02/2010 09:51:57
/ / acum nu mai ştiu de ce visele / m-au mutat în oraş/ poate pentru nepriceperea mea/ de a şti dacă oul a ajuns înaintea găinii/ iubesc nefericirea mai mult/ decât am curajul să-ţi spun când mă inviţi/ (rareori)/ să facem complimente unei cafele/ pe bulevard/ întrebările m-au dat afară până la urmă/ din mine/ şi din camera din care baudelaire/ privea florile într-un fel anume/ nu mai ştiu multe lucruri/ pe care aş fi vrut să le învăţ/ în afara prieteniei mele profunde/ cu johnny walker/ număr doar resemnat ploile din sufletul/ tău arvunit/ desigur/ iubirea e totul/ mi-ai arătat asta ori de câte ori/ ai putut cu boemii din montmartre/ de ce să  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: