arhiva: 13/02/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
.
de verra la: 13/02/2010 23:36:28 modifica
Fecioara Maria
de philo la: 13/02/2010 22:22:09
/ fecioara maria/ deci./ in matei citim previziune scrisa intial in isaia, cum ca fecioara il va naste../ specific ca acest "fecioara" este o inventie tarzie, cuvintul neaparind in biblia originala [a evreilor]./ in jurul fecioriei s-a scris multe romane, au fost daltuiti multi idoli, au fost turnate niste filme, etc./ ma intreb de ce chestiunea fecioriei e atit de importanta./ doar evreilor nici ca le pasa./ doar maria mgdalena, iubita ucenica a lui iisus, a fost curva./ imi inchipui ca intentia a fost de a pune accentul pe nevinovatia si puritatea domnisoarei, dar atunci intreb:/ atunci cind ma culc cu iubita care imi va fi sotie oare o pangaresc?/ oare mamele noastre si-au pierdut drep  ...continuare .
87 comentarii
modifica
timp
de INSULA ALTUIA la: 13/02/2010 21:18:49
pendulul bate/ in palma mea nu parcheaza / nici o secunda/ din tendoanele/ mele si-a facut / arc/ un ghem de minciuni./ coama somnului/ infloreste crengi/ pe pleoapele mari/ ale spaimei/ si intunecatul sir/ de tei/ leganati de miinile noptii./ / <img src=http://i49.tinypic.com/24g60io.jpg>/
4 comentarii
modifica
sunt baiat mare -5-
de om la: 13/02/2010 19:54:07
http://www.cafeneaua.com/nodes/show/20770/sunt-baiat-mare-4/1/ din acel moment, clasele i-iv au trecut ca un hocus-pocus, deoarece totul s-a transformat intr-o magie, adica am preluat un numar mai vechi de magie pe care l-am dus la apogeu. trucul de magie se numea “mutarea unei bomboane din pumnul drept in cel stang prin simpla incantatie abracadabreasca….iiii-haaaaa”. pentru acest numar de magie imi alegeam intotdeauna un baiat ca asistent, cu cat erau mai pishpirei cu atat mai bine era pentru mine, am descoperit acest lucru dupa primele doua spectacole. dupa ce-l alegeam, ii dadeam sa tina in pumnul drept o bomboana luata de acasa. de-a lungul timpului, de prin clasa a-ii-a am incep  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Alo, Poliția?
de modigliani la: 13/02/2010 19:27:07
- bună ziua, secția 4 poliție, agent șef dumitru/ - bună ziua, iuzăr homo de pe cafenea, vă sun în legătură.../ - in za name of vărgin meri, sei again, uat iuzer?/ - ha?/ - nu am înțeles prea bine cum vă numiți/ - iuzăr homo de pe cafeneaua punct com, trebuie să mă știți/ - nu te știu dom’le, ciudat nume ți-o dat mă-ta. Îți zic eu, te-o nenorocit. Și de ce stai pă cafeneauă? ( notează mă tot. notez să trăiți, șefu’)/ - hi, hi, hi, tocmai v-am spus, nu este numele meu real, este un iuzăr, adică un nume secret, ca și cum ați fi dumneavostră sub acoperire, hi, hi, hi, întelegeți? (mira-m-aș să înțeleagă, îs prea inteligent pentru ăștia) / -  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Concursurile in cafenea
de Baby Mititelu la: 13/02/2010 18:15:53
concursurile in cafenea sunt "normale" adica participa mereu doua categorii de cafegii: categoria castigatorilor-previzibili mereu-si umplutura-fraierii. jocurile de culise se vad cu ochiul liber, simpatiile concureaza cu antipatiile, felicitarile le primesc prin rotatie aceiasi. nu ca ma mira! si nici ca ma revolta. doar observ. / nu afirm ca printre organizatori nu ar exista oameni de buna credinta si de bun simt! exista. dar se pare ca, in pofida oricarui efort, prieteniile si dusmaniile, de fapt, concureaza./ useri ca bucu si prietenii sai vor spune ca sunt complexata si furioasa ca nu am castigat niciodata. nu, e mai grav! sunt frustrata si infuriata pentru ca oameni mai valorosi ca mine  ...continuare .
84 comentarii
modifica
Un alt fel de fabula
de philo la: 13/02/2010 18:00:09
/ fabula brutarului/ cică ar fi fost odata un om bun care vindea în prăvălia lui felurite mărfuri necesare oamenilor simpli. printre altele şi făină albă de cea mai buna calitate. cel mai important clent al lui la acest articol era, cum nu, brutarul satului./ Într-o zi brutarul a avut impresia că vînzatorul făinei îl înşeală la cîntar şi a controlat. greutatea pungilor de făină era ba de 900 de grame, ba de 850 şi niciodată nu se apropia măcar de un kilogram. supărat foarte a făcut plîngere şi iată-l pe omul nostr' la judecată./ Îi spune judecătorul:/ - esti învinovăţit de brutar că pungile cu făină pe care i le vinzi au mai puţin de un kilogram. ce  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Despre "corectitudinea" patologica...
de monte_oro la: 13/02/2010 13:30:34
un alt text... semnat andrei plesu... ce mi-a retinut atentia... si la care subscriu, din nou, cu toate vocalele si consoanele proprii..;)/ http://www.dilemaveche.ro/index.php?nr=313&cmd=articol&id=12444
41 comentarii
modifica
Un bărbat si o femeie...
de adynet1 la: 13/02/2010 09:42:36
la început, l-a fascinat vocea...intrase pentru a se prezenta. era a zecea persoană ce-i intra in birou în acea zi şi deja dădea semne de plictiseală ascultând acelaşi ritual de cv-uri anoste, prezentate sec dar cu emoţia de rigoare în preajma noului boss.... / o privi cu o anumită stânjeneală...o găsea diformă deşi ar fi trebuit să fie mai îngăduitor cu efectul sarcinei pe care femeia o ducea. nu reuşea să-i accepte proporţiile şi se simţea jenat că asemenea ganduri îi acaparau atenţia făcându-l s-o perceapă cu un subiectivism ieftin care de obicei nu-l caracteriza./ primele sunete ale vocii ei l-au făcut să tresară...era uşor cântată, cu nuanţe de o gi  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Valentine's day :))
de juli la: 13/02/2010 08:53:56
noa dară, sa ne descreţim o ţâră frunţile.../ tot e mâine ziua lu’ valentin îdrăgostitu’ :))/ am primit pe mail, recitată de sorin tănase, ficior fain, băimărean, am transcris-o sper destul de corect, spun asta pentru cei ce probabil au cd-ul lui sorin tănase. / / / horea voroavei fără-nturnare/ de ion a lu’ minulescu, ficior :))/ / amoare, ţuţusluc de porţolan,/ dărab de pleu cu viaţa ca de glajă,/ te aflu iar tăt pă aceeaşi stălajă / pă care te-am lăsat amu-i un an.../ Îţi mulţămăsc! .../ da’ ...ce ţ’-s-o-ntâmplat?/ ce duh de popă şod te-o tăt cotat/ În hia me’,/ În hia ei,/ În hia noastă?/ ce diavol hab, / ce galiţă albast  ...continuare .
23 comentarii
modifica
d'ale omnivorilor
de om la: 13/02/2010 03:26:30
cadrul: politicizat/ vremurile: umede...deoarece este bine si pace, iar lumea se pupa umed pe unde apuca...adica pe strada, in ratb, in metrou si alte subsoluri./ actiunea: jocul de alba-neagra cu niste carti minoritare/ sus cortina:/ -cetateanu' turmentat (cu o "anumita" alcoolemie)....beiiiii pedometrilor nu mai jucati alba-neagra langa wc-uri ca va spui lu' jupan pristanda sa va traga cu cristinel peste buc'shoare de nu o sa mai puteti sa faceti pasi!/ -o mangafa: gura ba! nu asta-i problema! tu de ce nu faci la fel? aud? vrei sa spargi gasca si sa ne dai in gat!?!?! mucles ca-ti dau niste rude-papa-rude de nu mai ai loc in casa de ele !/ -cetateanu' turmentat: pedometriloooor  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Iarnă grea
de Valeriu Cercel la: 13/02/2010 00:12:31
de când mă ştiu n-am detestat / Şi n-am urât iarna mai tare,/ aşa cum astăzi s-a-ntâmplat/ sperând că-i ultima ninsoare ;/ o aşteptam întotdeauna/ Într-ale ei albe veşminte/ Şi să-i fi zis măcar vreuna, / nu îmi aduc, vreodat’, aminte, / fi’ndcă aşa sunt eu de fel,/ de când se cerne prima nea/ Şi pân’ la primul ghiocel,/ mă aflu în natura mea :/ cum văd că ninge la fereşti,/ mă scarpin vesel pe buric,/ sorbind, c-am rude la piteşti,/ o ţuică fiartă în ibric,/ Şi peste-o săptămână, dacă / va ninge iar, cu vânt şi ger, / Îi fac necaz, scăpând în joacă/ mai multe boabe de piper... / iar de se pune pe  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: