arhiva: 14/02/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
om fals
de floris la: 14/02/2010 20:49:56
acum cateva minute colega mea de camera(sunt studenta locuiesc cu chirie) mi-a zis ca sunt un om fals.pana acum nu am stiut niciodata sau nu am incercat sa inteleg ce inseamna un om fals.ca sa imi dau seama exact daca sunt as vrea sa ma ajutati fiecare cu cate un raspuns ce inseamna sa fii ,,fals(a)" . multumesc
13 comentarii
modifica
sunt baiat mare -6-
de om la: 14/02/2010 20:22:02
http://www.cafeneaua.com/nodes/show/24007/sunt-baiat-mare-5/1/ sa fii artist este dificil. trebuie sa realizezi ca muschii fara cap nu fac doua parale, trebuie sa fii inventiv, curajos si sa fii atent la natura umana. / / toate acestea le-am invatat datorita fetelor din scoala si in mod special datorita roxanei./ eu, bica, tataru si fratii releu eram cam epuizati dupa ce ne cocotam pe barele de fier din fata geamurilor vestiarului de fete a salii de sport. / aproape ca nici de miutza nu ne mai ardea dupa vreo 10 minute de chin agatati de geamuri si doua de observat. suparati ne-am pus mintea la contributie cum putem sa observam natura umana a …fetelor  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Patru vrăjitoare au stropit porţile Parlamentului cu "apă pleznită"
de cosmacpan la: 14/02/2010 15:40:14
a fost odată ca niciodată, daca n-ar fi, nici că s-ar mai povesti, cînd lupii beau tutun şi urşii făceau săpun, de-şi ungeau femeile feţele şi uncheşii bărbile./ a fost odată un împărat mare şi tare. după ce bătu pre toţi împăraţii pămîntului şi le luă împărăţiele, se însură şi făcu trei fete: una cu soarele-n frunte, alta cu luna în spate, iar cea mai mică cu luceafărul de dimineaţă iarăşi în frunte; şi toate erau mai frumoase decît zînele munţilor şi ale pădurilor./ aceste fete se duseră la scăldat şi intrară într-o baie de marmură; dar deodată se ridică o furtună pe cer şi le răpi pe cîtetrele. ajungînd la urechile împărat  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Gertrude (5)
de juli la: 14/02/2010 13:46:51
http://www.cafeneaua.com/nodes/show/19123/gertrude/1/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/19362/gertrude-2/1/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/19366/gertrude-3/1/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/19472/gertrude-4/1/ / coborau poteca tăcuţi. hotarât că se întâmplase ceva cu gertrude, acum ochii îi ardeau strălucitori, era ea, doar că ceva era schimbat în toată înfaţişarea ei, pasul îi era mai sprinten, părea că pluteşte şi asta-i schimba toata linia corpului, părea mai suplă, mai înaltă, parcă întinerise. cristian cu un pas în urma ei o privea, işi mărea ochii, avea impresia că acum o descoperă, ca atunci când o văzuse prima oară, avea în privire un  ...continuare .
8 comentarii
modifica
cand moartea nu-i de-ajuns si-l mai murim odata...
de cosmacpan la: 14/02/2010 13:20:28
http://www.muzeultaranuluiroman.ro// http://www.revista22.ro/criza-de-la-muzeul-taranului-roman-1693.html/ dincolo de usa incepe timpul./ indrăzniţi. open the door. ouvrez la porte!/ Ţăranul român a emigrat zidindu-şi răsuflarea în uitare. horia bernea l-a ajutat să iasă dintre dărâmături. Şi l-a protejat, slăbit fiind. ce spunea bernea?/ "e cineva care nu-i sigur de enormul dezastru provocat de comunism?/ e cineva care crede că spiritul e o formă mai "subţire" a materiei?/ e cineva care crede că toţi oamenii sunt dotaţi în mod egal?/ e cineva care-l dispreţuieşte pe cel mai slab decât el?/ e cineva care dispreţuieşte pe cel mai deştept decât el?/ toţi ac  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Cai albi pe campii lacustre
de anadaria la: 14/02/2010 11:44:49
a venit o vara anapoda, cu zile caldute, cu ploi marunte si linii neclare pe cerul chemator dintre vale si deal./ pasunile erau moi si fantanile tulburate, muresul isi cata carari pe campia slabita si oamenii urcau pe coasta s-aduca apa buna./ fata porni spre fantana lui mitrut si inima i se ghemui ca o pasare speriata intr-un culcus cald, la gandul ca-i stie numele. din mijlocul cerului soarele cata-n campie bucati de oglinda sparta. / l-a vazut de departe: statea nemiscat langa cumpana mica din lemn de cires si-avea in mana un manunchi de flori si iarba. / i-a dat binete si s-a apropiat de fantana cu margine joasa ca un vers dintr-o doina./ o vreme-au stat unul langa altul  ...continuare .
12 comentarii
modifica
TARGUL DE CANINI
de adynet1 la: 14/02/2010 00:55:02
a se apasa pe slide show iar apoi f11.../ / http://picasaweb.google.com/adynet1/targuldecanini#
19 comentarii
modifica
furaciune dintr-un ziar
de cosmacpan la: 14/02/2010 00:40:39
despre dragoste. anatomia unui sentiment/ despre pasiune şi tandreţe/ În general, există tendinţa de a lega pasiunea de eros..../ sambata, 13 februarie 2010 sursa: voxpublica.ro autor: liviu antonesei / (din prea multa lene de a numara cele 10 000 de caractere, va las placerea de a descifra unde trebuia sa ma opresc cu aricolul in cauza)
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...