arhiva: 17/02/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Atât de aproape
de madibusoi la: 17/02/2010 22:32:24
îţi simt respiraţia lângă ureche.../ aerul încălzit de plămânii tăi/ îmi inundă părul, îmi tremură ceafa/ îţi simt privirea pe genunchii calzi/ povestea din ochi se scurge şi mă învăluie/ cu patima vremurilor netrăite/ îţi simt atingerea la încheietura mâinii/ degetele tale zdrobite şi firave/ îmi pulsează venele cu dorinţe de viaţă, de noi/ te simt în sufletul meu ca şi cum n-ai plecat niciodată/ ca şi cum nu ai venit vreodată.../ dincolo de timp şi de vremuri/ dincolo de vis şi realitate.../ atât de aproape este depărtarea ta.../ eşti în mine...
3 comentarii
modifica
Amintiri! A fost, a trecut, numai esti !!
de Midgit la: 17/02/2010 20:07:22
din cand in cand viata ne de cate o lectie pe care ne obliga sa o invatam repede si sa nu repetam ce am facut gresit in trecut , in prezent sau viitor./ am fost cu o fata 1 an cred ca in cap. ma rog, ne'am cuplat dupa ce eu am facut'o sa sufere intr'o vara (m'am comb cu ea si mi'am cam batut joc de ea adica nu am sunat'o , nu m'am intalnit cu ea si tipei ii placea de mine). cand ne'am intalnit iar am reusit sa o fac sa inteleaga ca m'am schimbat si ca mie dor de ea. chiar imi era dor de ea.. avea ceva special. primele 2 luni nu a fost cine stie ce , pt ca ea tinea cont de trecut dar incetul cu incetul incepuse sa ne mearga din ce in ce mai bine. a trecut 1 luna, 2 luni, 3 , 4, 5 si era din  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Un fel de proză cu artefacte
de modigliani la: 17/02/2010 19:25:20
de la o vreme nu mai știi/ iubirea/ moartea/ ...te afunzi în viață / o apă limpede/ prea clară.../ totul a început în vremea/ florilor de soc și comuniștilor/ evident pe atunci nu existau poeți/ dar exista julieta/ este grozav să fii amorezat de julieta/ din păcate eu n-am fost/ i-am pus mîna pe cur în timp ce ne ascundeam pe un cazan uriaș/ din oțel comunist / mihăiță nu m-a crezut niciodată/ și pînă la urmă am ajuns să nu cred nici eu/ veronica-mi căuta scrisorile sub un dulap / mov/ dimineața mămicile noastre-și beau cafeaua / dulce șovină uscată/ comuniștii erau o scuza ca oricare alta/ dar soarele răsărea în fiecare zi/ este grozav să fii am  ...continuare .
11 comentarii
modifica
batalioane de străini
de batranutragator la: 17/02/2010 14:41:42
/ mi-am pus căștile în urechi/ și mă avînt printre oameni/ plouă cu boabe de toate mărimile/ și ochii mi se umplu pînă la refuz/ de trotuare/ pe care lumea se pierde gratis/ mașina cu înghețată/ a dispărut după colț/ însă merg vesel atigînd ușor/ trecătorii ghemuiți sub umbrele/ ca sub niște stînci/ dansez de unul singur / i-aș lua pe toți de mîini / să dansăm/ să uităm de plumbul norilor/ dar nu le pasă de mine/ ploaia cade cu toată tristețea/ sunt un mort dansînd în mijlocul străzii/ dar nu mă vede nimeni/ îmi dau seama că durerea e reală/ și nu am pe cine da vina/ locul de joacă al copiilor/ e gol astăzi/ asta îl face insuportabil/ înce  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Curlingul la români (epigramă)
de Valeriu Cercel la: 17/02/2010 14:37:37
sportul ăsta, pentru noi,/ ar fi chiar de nota zece !/ dai cu piatra, ţipi şi-apoi,/ Înjurând o freci la rece !/ valeriu cercel/
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...