arhiva: 19/02/2010


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
De week-end:)
de anadaria la: 19/02/2010 20:35:29
pentru ca e week-end, pentru ca stresul saptamanii a trecut, deschid o pagina alba in care o sa scriu trei dorinte pentru 2010./ so:/ la vara mi-as dori sa merg doua-trei zile intr-o tara din africa. nu conteaza care, da’ sa mor de cald, sa vad o girafa in habitatul natural, si, daca se poate, sa stau o zi in mijlocul unui trib./ vreau sa invat sa cant la chitara. asta-i o dorinta veche pe care am amanat-o mereu.. primul cantec o sa fie: "und’ te duci tu mielule?"/ si ultima, ce-o sa para un pic stranie: vreau sa invat un pic de rusa:) la sfarsitul anului sper sa fiu in stare, cu dictionarul langa mine, sa scriu un mesaj meserias in limba lui gogol. sunt o ciudata. stiu. nu  ...continuare .
49 comentarii
modifica
Sarut mâna Măzăriche.
de cosmacpan la: 19/02/2010 15:37:31
o să-mi iau tainul de la măzăriche dar nu m-am putut apţine că prea era zemos şi palpitând ca un ficat proaspăt pus pe jar.../ faptul că practicăm o meserie (unii de plăcere, alţii de nevoie şi alţii pentru că se plictisesc...), faptul că pe fruntea noastră este fixată o etichetă (medic, inginer, economist, avocat, om de cuptură) ne înghesuie pe viaţă într-o "fecioară de fier" lăsându-ne abandonaţi etichetei până la uiltima picătură de sânge? / este deplasat ca actor să vorbeşti despre morală şi nu numai despre scenă şi relaţiile actorului cu lumea?/ este deplasat ca inginer să vorbeşti despre căutări, luând-o pe arătură şi povestind despre p  ...continuare .
21 comentarii
modifica
CRIZA FINANCIARA
de Tot Areal la: 19/02/2010 15:20:02
asa este!/ peste tot unde ma duc si cer ceva sunt servit foarte prompt, aduc din depozit, revino maine ca fac rost din alta parte, mai las din pret, va fac doua rate ca va cunosc, o zi buna in continuare!/ si sunt aceeasi care in 2008-2009, nici nu se sinchiseau sa-mi raspunda, bandu-si cafelele in tihna!/ sa fie criza un lucru bun sau trebuie mult umblat le mentalitate???
5 comentarii
modifica
când satul vine la oraş...
de cosmacpan la: 19/02/2010 15:12:21
doamna otilia Ţeposu în ultimul număr al formulei as face o trecere în revistă a aducerilor aminte ce pot fi regăsite, gustate - adică închinate-n cerul gurii şi eventual cumpărate (merită să uiţi de super-hiper-market-uri)...am furat fără consimţământ o bucată de aducere aminte.../ "Într-o dimineaţă de iarnă, bucureştiul a fost ocupat de ţărani. Încărcaţi de poveri, îmbrăcaţi în iţari, în şube şi în bocanci soldăţeşti, au debarcat cu desagile lor în câteva pieţe ale oraşului. asta a fost seara. dimineaţa, lumea venită la târguieli a rămas cu gura căscată, în faţa tarabelor pline de bunătăţi, pe care nu le mai văzuseră din anii copil  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Zodia Pesti(19 februarie-20martie)-Pisces
de amari la: 19/02/2010 11:40:30
la multi ani celor care in aceasta perioada isi aniverseaza data nasterii!<img src="http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002023e.gif">/ pentru ca multi colegi isi vor pastrate secrete datele personale m-am gandit la o modalitate de a le transmite celor in cauza urari si de a le face o mica bucurie./ pentru cei interesati de astrologie:/ http://www.acvaria.com/astro-zodia_pesti.php?p=astrologie
20 comentarii
modifica
de-ale brd-ului
de INSULA ALTUIA la: 19/02/2010 11:39:04
acum am primit un telefon ca trebuie sa platesc 200 lei pt. un card nefolosit de doi ani./ nu mi se pare corect ,de ce nu s-au sesizat dupa 6 luni spre exemplu sau un an./ ma rog ,nu stiu ati patit careva sau?
36 comentarii
modifica
Casa pe bloc cu leagan si gratar in "curte"
de l1cur1c1 la: 19/02/2010 10:24:57
un locatar din canta si-a construit o casa cu doua camere pe terasa blocului. "curtea" a fost imprejmuita cu gard. omul are in plan si construirea unei bucatarii, si a unei bai. desi constructia este destul de veche, oficialii primariei si ai inspectoratului in constructii par cazuti din luna./ http://ziaruldeiasi.ro/local/casa-pe-bloc-cu-leagan-si-gratar-in-curte~ni65ei
11 comentarii
modifica
azil
de Sancho Panza la: 19/02/2010 09:56:44
azi nu te-am iubit mai mult decât ieri/ şi nici mai puţin / s-a întâmplat doar să mă-ntorc neaşteptat către tine/ îţi zideai inima/ pe dinafară/ să nu-ţi fie frig / mi-ai zis/ uşor departe uşor obosit/ apoi ai zâmbit ca atunci când mângâi pe frunte/ un bolnav incurabil/
12 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...