arhiva: 20/02/2010


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Iubiri imposibile
de Vant in pupa la: 20/02/2010 22:26:33
te poti indragosti de o prostituata? ori de un criminal? exista iubiri posibile si iubiri imposibile?
11 comentarii
modifica
Arbitrii i-au furat aurul lui Plushenko
de mirabela anghel la: 20/02/2010 21:36:45
”americanul evan lysacek a produs, aseară, una dintre cele mai mari surprize ale jocurilor olimpice de iarnă de la vancouver, întrecându-l pe campionul în exerciţiu la patinaj artistic, rusul evgeni pluşenko”, titreaza evenimentul zilei. adevarat si nu prea. adevarat ca a fost o surpriza victoria americanului. insa, aproape toti cei care au vazut programele celor doi sportivi au ramas cu un gust amar dupa afisarea rezultatelor. in opinia mea, plushenko a fost furat de doua ori. o data la programul scurt – cand a avut o evolutie de exceptie si desi a obtinut cel mai mare punctaj, americanul – pentru un exercitiu bun, dar nici pe departe la fel de bun ca al rusului a primit o n  ...continuare .
27 comentarii
modifica
blogul lui Sami
de sami_paris74 la: 20/02/2010 17:19:29
va invit sa priviti putin cite putin citeva imagini reale a unor romàni plecati sa descopere miraculosul occident./ http://sami-diamantul.blogspot.com/
7 comentarii
modifica
Putere fizica versus Spirit
de philo la: 20/02/2010 15:31:11
@/ putere fizica versus sprit/ hercules, samson, goliat erau, fara indoiala, inzestrati cu mare putere fizica./ tot asa si neanderthal-ul, insa a pierit./ la fel si cei trei voinici de mai sus./ goliat a fost infrint de un copil destept, samson de o curva si hercules din cauza geloziei unei alteia./ oare astia trei au avut si minte?/ goliat avea minte cit cita-ul lui tarzan./ samson a fost unul din marii judecatori ai poporului evreu si minte nu-i lipsea./ poate ca exemplul lui hercules este cel mai interesant. in toate ispraviile lui in muncile lui vezi ca si-a folosit si mintea. un fel de ulisse biblic si, apropo, acestia doi au trait cam in acelasi timp./ exemple:/ hercules l-a inv  ...continuare .
56 comentarii
modifica
Ce vor femeile?
de philo la: 20/02/2010 13:29:31
@/ ce vor femeile?/ nu ca as sti multe, insa incerc./ am vazut ieri o piesa de teatru care, printre altele, infatiseaza citeva scene care contin un anumit aspect legat de acest subiect./ o familie obisnuita - parinti si trei fete, prima nemaritata in virsta de 46 de ani. ea, virstnica, a avut multe legaturi sentimentale terminate rau si in piesa o vedem ca incearca o noua relatie cu varul ei, holtei de 37 de ani. tipul este cunoscut in piesa ca "charlie cel mititel" si nu prea straluceste, intelectual vorbind si nici nu arata ca fat frumos holiwoodi./ si totusi..., si asta desi femeia, apropo, o frumusete de scufunda corabii, a promovat facultati de lingvistica si e mare sefa in meseria  ...continuare .
21 comentarii
modifica
Folosirea energiei fulgerelor
de philo la: 20/02/2010 12:49:55
@/ electrification system using lightning energy/ folosirea energiei fulgerelor/ http://www.ideaconnection.com/inventions/11343-electrification-system-using-lightning-energy.html/ electrification system using lightning energy/ in povestirea mea "nelu/ şi ingerii " scrisesem:/ "mă lua la o serie de/ întrebări şi îi povesti ce învăţasem şi eu la şcoală despre cum ia naştere ploaia şi de ce sunt fulgere./ “da. Şi spui că fulgerele astea au electricitate? de ce nu e folosită?”/ n-am vrut să-i spun că tocmai asta o întrebasem şi eu pe învăţătoarea noastra care îmi răspunsese că e o întrebare prostească./ În fine. "/ dar iata articolul din link./ c  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Armagedon
de philo la: 20/02/2010 12:07:29
@/ armagedon/ noţiunea "armagedon" este o denaturare a denumirii unei localităţii israeliene - "har məgiddô", aka / הר מגידו/ adică muntele məgiddô, şi, după tradiţia evreilor, acolo va avea loc bătălia decisivă între fortele răului întruchipate de satan şi premergătorul lui mesia, cel ce-i va pregăti calea./ În această lupta ultimativă satan va fi învins, va veni mesia şi el va ridica din morţi doar pe cei care au dus o viaţă fără de pată./ mai mult nu ştiu, însă este destul pentru a ridica multe întrebări etice, filozofice, teologice, etc./ nu odată mi-am pus întrebarea “dacă dumnezeu este stăpînul universului, de ce există satan?”.  ...continuare .
15 comentarii
modifica
aici Radio Europa Libera...
de dorele la: 20/02/2010 10:09:04
ati dona doi euro pentru acest proiect?/ http://100000romani.ro./index.html
16 comentarii
modifica
CLARA ŞI DOMINO
de anca c. carstea la: 20/02/2010 09:27:00
/ / clara face dragoste cu orice imagine a lui . cea din tocul uşii când ea pune de cafea , cea în care domino îi prepară suc de portocale şi cea în care răsfoiesc împreună clipele iar el îi prinde fluturi calzi de zăpadă în păr . aseara i-a citit ce scrisese sub efectul însemnărilor lui . În ea nu e nimic altceva în afară de el . din momentul în care l-a văzut prima oară a fost sedusă , a fost a lui . Şi de atunci începând îl combate şi i se supune deopotrivă ./ ......................................................................................................................................./ cuvintele lui sunt înveşmântate cu rugină iar privirea se de  ...continuare .
3 comentarii
modifica
o cafea, o prajitura?
de Bucu la: 20/02/2010 00:19:18
<img src='http://img517.imageshack.us/img517/3061/cafeaz.jpg'>
23 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...