arhiva: 21/02/2010


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
tristete
de cosmyynutza la: 21/02/2010 23:54:06
buna am 20 ani ji m.am indragosti de un baiat de 15 ani si se poarat urat cu mine,toti imi spun sa ma despar de el,dar daca ma despara o sa cunosc un alutu de care o sa indragostesc din nou.pt ca sunt o fire care pune suflet foarte repede ce sa fac sa nu my fiu asa..sau de curat am cuoscut un baiat care imi place dar iubesc pe altcineva ce sa fac sa nu my fiu asa?
5 comentarii
modifica
bachanta
de irma la: 21/02/2010 22:27:40
iubitului meu ii este frica/ respira!/ un, doi/ auzi?/ sus, jos/ arcusul aluneca pe corzi/ nu-i asa ca e mai bine?/ sa te strecori/ printre picurii de ploaie ce bat in pervaz/ ma rog/ pentru lumina ochilor mei/ ce sa fac acum cu tine?/ ascunde-mi rasuflarea intre palme/ maine dimineata/ mancam ou fiert/
18 comentarii
modifica
Plusul ce scade
de EmaAugusta la: 21/02/2010 20:06:13
de ce sufera unii oameni de mania cuvintelor operate estetic? / de unde atata pomposenie si verva flamboayanta dichisite "contestabil" frumos sub masca ce ascunde una, alta sau deloc?/ si cat de educativ este, ce naste pomposul, din ce lipsuri vine, cu ce plusuri scade?/ ce aduce in afara de senzatia de greata de dupa bomboane fondante?/ daca s-ar lasa spatiu unui dram de naturalete poate atunci as intelege, mai usor, dorinta de a orna si implicit necesitatea tratarii unui complex(real sau nu).
15 comentarii
modifica
Variabile (2)
de diana vlase la: 21/02/2010 19:59:05
in ziua urmatoare i-au spus. ei erau o "gasca nomada". se plimbau din loc in loc, fara sa caute prea multe. credeau ca lumea si viata sunt doua notiuni care nu pot exista decat impreuna, iar viata trebuie daruita lumii. asa ca ei calatoreau./ cat despre a doua marturisire, a fost mai greu. paul le sugerase sa nu o aduca in discutie, insa ei erau pregatiti sa ii spuna adevarul./ erau o "familie". iar ea trebuia sa inteleaga ca nimic nu conteaza mai mult decat familia. trebuie sa faci totul pentru familie!/ pentru o clipa, ioana s-a gandit la familia ei, dar si-a dat repede seama ca i-ar fi placut mai mult sa faca totul pentru familia asta noua. si, se pare ca paul i-a citit gandurile:/ "vreau  ...continuare .
19 comentarii
modifica
Variabile (1)
de diana vlase la: 21/02/2010 19:58:35
calatorea cu ei de mai bine de cinci ani. nu putea spune ca este fericita, desi o spusese de nenumarate ori. probabil ca o spusese de fiecare data cand a fost intrebata. si, pana la urma, de ce sa nu o spuna? oamenii nu sunt interesati de adevar. vor sa auda doar ceea ce vor sa auda. si, nimic nu le place oamenilor mai mult decat sa stie ca impart fericire in jurul lor, nu-i asa?/ ioana avea 17 ani cand intrase in "gasca" asta. abia terminase liceul. ca premiu, pentru efortul intelectual depus, parinii i-au facut cadou o vacanta de doua saptamani la mare. nici unul dintre cei doi fosti comunisti nu ar fi banuit ca "aia mica" nu se va mai intoarce multa vreme. a plecat cu mine si cu inca o col  ...continuare .
3 comentarii
modifica
duminica nu ploua niciodată
de Sancho Panza la: 21/02/2010 10:23:34
intri în baie îţi măsori din priviri trupul gol doar o mână de carne sub care te strângi ca hârtia în foc. degetele nişte pui jucăuşi mâna trăind departe de tine şi aproape de lucruri. te-ntinzi. auzi cum se macină sângele pentru o clipă te-ntrebi ce gândeşte zăpada între fălcile soarelui./ de mult nu mai vorbeşti despre moarte. o taci. sapi liniştea ca un câine după osul ascuns. când erai copil alţi copii îţi spuneau că numai dorinţele pe care le ţii în secret se-mplinesc. azi e duminică nu ai nimic de făcut. de la un timp libertatea ia formă de pumn închizi ochii şi aştepţi lovitura. / / nu-ţi aminteşti nicio rugăciune. odată ştiai una cu  ...continuare .
16 comentarii
modifica
Avraam Avinu se şucăreşte pe tat'su
de philo la: 21/02/2010 06:11:35
@/ avraam avinu [tatăl nostru] se şucăreşte pe tat'su/ sara, regină a frumuseţii/ Şi iac-aşa avram se şucăreşte pe tat'su de vindea la icoane, le sparge în bucăţi mari sau mici şi fuge din ur ce-i în mesopotamia cea depărtată şi se opreşte în hebron, astăzi oraş în israel./ aici o "ştie" pe hagar canaanita şi ishmail iese în lume./ mai apoi o întîlneşte pe sara, regină a frumuseţii şi se amorează de ea./ dar sara e stearpă, sau poate că abramic al nost' nu mai e ce era, căci între vreme, cu totul pe neobservate, ajunsese la cam vreo nouj’ de ani./ dar, totuşi se naşte itzhac, băiat cuminte, bine făcut şi cu boi ales./ numa’ bine ajunge itzhac  ...continuare .
4 comentarii
modifica
saru' mana Mazariche
de om la: 21/02/2010 00:45:34
mi-am tras si eu blog pe wordpress. / thx to you l-am parolat./ acum nu-mi ramane decat sa ma desfasor 100% acolo cu niste "jucarii" incepute pe aici!/ :)
19 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...