arhiva: 23/02/2010


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
adînc, tot mai adînc
de batranutragator la: 23/02/2010 20:36:24
sîngerez/ ceva sau cineva se decupează în mine/ e întuneric, frig și un lichid mă învelește ca o pătură a morții/ sîngerez și ceva îmi spune că și buzele-i/ sînt pline de sînge/ cînd s-a băgat în pat îmi doream totul, miros absolut/ de transpirație, de piele/ miros de dragoste, de spermă, de sînge menstrual/ miros de interior de femeie/ o căldură care să mă învăluie plăcut, o mînă pe piept/ apoi un obraz în care să simt fierbințeală de cană cu ceai/ să-mi urce în el, încet, din pelvis pînă sub pleoapă/ bătăile inimii, să-mi coboare apoi zvîcnirile din frunte/ să mă cuprindă acele frisoane de trup îngropat sub zăpadă/ să văd roșu apoi  ...continuare .
18 comentarii
modifica
34 de chestii
de Intruder la: 23/02/2010 20:36:15
am gasit pe un sit frantuzesc o lista cu 34 de chestii si m-am gandit sa le traduc si sa le pun aici, urmand ca voi sa completati. / daca nu ma-nseala neuronul salbatic, parca a mai fost o confa de genul asta dar ce conteaza? / (sursa n-o mai stiu, n-am mai apucat sa copiez adresa browserului...)/ deci: / un obiect.../ o carte.../ o culoare.../ un film.../ o piatra (semi)pretioasa.../ un tablou .../ un parfum.../ o sculptura.../ o floare.../ un drog ("drog").../ un fel de mancare.../ o litera.../ o bautura.../ un element.../ un animal.../ un anotimp.../ un monument.../ un an.../ un oras.../ un pacat.../ o planeta.../ un personaj celebru.../ un fenomen natural.../ un personaj de f  ...continuare .
30 comentarii
modifica
despre nevoia de revoltă
de cosmacpan la: 23/02/2010 13:35:03
dap, acesta se vrea a fi şi prolog şi epilog şi cuprinsul cel de toate zilele.../ este revolta o necesitate organică? este doar un moft de pierdut minţile prin tăieturile norilor?/ este hăţul şi morcovul cu care conduci sau te conduci?/ limitele bunului simţ se aplică revoltei sau revoltelor?/ revolta împlică lăsare de sânge ca la doftor, implică doar moartea neuronilor, ciocnirea neutronilor, fuziune, fisiune? (de unde şi vorba: te-ai fisionat cu mine, şi-amândoi o ducem bine...)/ sau: adu-mi sângele-n obraji şi du-mi graiu-n fundul curţii.../ sau: de-atâta amar de timp strângem lumea la ostreţe, dacă le rupeam bilet, cumpăram vreo trei judeţe.../ când, cum  ...continuare .
30 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...