arhiva: 27/02/2010


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Carneţelul roşu(1)- Tatăl.
de adynet1 la: 27/02/2010 20:05:06
- oficial! oficial!...cuvinte ce mi-au rămas în memorie împreună cu imaginea lui taică-meu, marunţel cu faţa veşnic încruntată, ce-şi făcea loc prin puhoiul de oameni de la coadă, fluturând cu carneţelul roşu, în drum spre casa de bilete./ ma jena de mama focului scena şi mă lipeam de un perete să nu se ştie că-s fiul lui. nimeni n-avea curajul să pună întrebări, iar el jubila cu un scurt zâmbet pe sub mustaţa, că a reuşit să-i păcălească. nu ştiu dacă era un comunist convins, cert este că se simţea bine în sânul majoritaţii. acestea erau puţinele clipe în care se simţea tare./ În timpul filmului îl priveam cu coada ochiului şi mă-ntrebam dacă  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Primavara 2010
de Roman Haduch la: 27/02/2010 12:26:12
stimate,frumoase, enigmatice si distinse femei,/ cu prilejul primaverii anului de gratie 2010 (in special a zilelor "cheie" de 1 si 8 martie), va comunic, in cele mai curate ganduri, urari de sanatate personala, fizica si spirituala. doresc sa fiti fericite si sa fiti izvoare proaspate de fericire (dragoste, calm, bunatate, rabdare, imbarbatare, etc.) in familiile dvs., pentru toti cei pe care-i iubiti, si, sa fiti deosebit de placute si in spirante atat in societate cat si in cafeneaua.com. / ma rog ca dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va daruiasca tot ceea ce va doriti./ cu dragoste, recunostinta si respect, roman haduch
5 comentarii
modifica
Paris, Londra si Bruxeles
de sami_paris74 la: 27/02/2010 12:24:08
eu am inghetat de frig ,da nu-mi pasa sa stii! / <a target="_blank" href="http://img707.imageshack.us/i/cersetorilametrousipest.jpg/"><img src="http://img707.imageshack.us/img707/3838/cersetorilametrousipest.th.jpg" border="0"/></a><br>/ <a target="_blank" href="http://img205.imageshack.us/i/cersetorilametrousipestc.jpg/"><img src="http://img205.imageshack.us/img205/2806/cersetorilametrousipestc.th.jpg" border="0"/></a><br>/ vezi? asa sufar de 10 ani....te iubesc./ <a target="_blank" href="http://img171.imageshack.us/i/cersetorilametrousipest.jpg/"><img src="http://img171.imageshack.us/img171/3838/cersetorilametrousipest.th.jpg" border="0"/></a><br>/ bà tigane! de ce ma trezesti din  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Blondi
de modigliani la: 27/02/2010 09:39:00
/ avea păr blond și, evident, ochi albaștri. dintre toate fetele, a apărut cu o fustă scurtă, în curtea liceului, pentru prima dată. nu-mi amintesc numele ei și cred că nu-l știam nici atunci. a fost întodeauna blondi. eram și atunci, la fel ca și acum, timid, crunt și capricios. astfel, după mulți ani, ca un scurt circuit al memoriei, am văzut că-mi zîmbea uneori, singura culoare între pereții masivi, ai unui prea mare, prea gri, bloc al resemnărilor. ori poate am plăsmuit totul, absorbit de amețeala și inconsistența timpului trecut între realitate și miraj, cum, de atîtea ori, am plăsmuit apoi o lume în care printre atîtea cuvinte inutile, mai strecuram o fa  ...continuare .
34 comentarii
modifica
Despre filmul "Dictatorul" lui Charlie Chaplin
de philo la: 27/02/2010 09:20:19
@/ despre filmul "dictatorul" lui charlie chaplin/ cum a putut crede ...?/ puţină istorie/ subiectul căruia i-am acordat multă aenţie toată viaţa mea a fost războiul ii mondial şi intrarea româniei în dandanaua asta alături de armata germană./ 1. cum a putut crede hitler că e mai tare decît tot globul pămîntesc?/ 2. cum a putut crede antonescu ion_mareshal că a se da de partea hitlerului e o treabă bună?/ În 1941, deci cu mult înainte de timpul în care germanii au început retragerea, charlie chaplin a realizat filmul "dictatorul"./ mi-a rămas în minte în special scena în care hitler curtează cu globul pămîntesc concretizat printr-un balon cu diametru de  ...continuare .
17 comentarii
modifica
Loc de pus martisoare
de Baby Mititelu la: 27/02/2010 08:32:47
vine, vine primavara/ se asterne in toata tara/ floricele pe campii/ hai sa le adunam, cafegii...
4 comentarii
modifica
pentru tu
de adina.petre la: 27/02/2010 01:55:24
corpul acesta nu este al meu / în ochii mei nu vezi nici ură nici disperare / e doar durerea de la care m-au înţărcat / prea devreme / / când m-au legat în fier şi / s-au hrănit din mine / cu dinţi de rugină / cu sufletul / împăcat / cu capul plecat / cu zâmbetul spânzuratului / / pe gura mea nu stă scris epitaful iubirilor mele / pentru că din mine se vor naşte pe rând / ziua de mâine / orele nopţii / şi pisicile negre / / corpul acesta nu este al meu / dinţii aceştia nu ştiu să muşte / iar pe obrazul meu n-ai să vezi decât imagini / caleidoscopice
28 comentarii
modifica
neştirea zilei. ciorne scrise pe o pungă ecologică
de Sancho Panza la: 27/02/2010 01:08:47
1.tirbuşonul, cotidian adresat categoriilor cu vârstă activă/ ca pe un ou cu coaja subţire / dimineaţa ne leapădă-n jet pe marginea drumului/ de mulţumire împrăştiem un miros verde crud/ ceva între talk-show şi aripioare picante / în jur vrăbiile cad secerate / cele rămase îşi strâng piuitul şi îl înghesuie/ în fisura primului zid/ toate astea ne bucură/ pentru fiecare vrabie moartă/ vom înfiinţa o organizaţie non-profit/ şi grupuri de sprijin/ pentru pisicile fără stăpân. / / 2.diazepam, revistă bilunară a sociologilor amatori/ uneori când mai auzim de-un cutremur/ ori de tragedia urşilor polari/ observăm că trăim/ şi faptul ac  ...continuare .
4 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...