arhiva: 05/02/2010


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
nazi girl
de batranutragator la: 05/02/2010 20:39:41
ce miros ce culoare are sinuciderea/ poate că ochii ei umplu lagune/ și hainele îmbracă păduri degerate/ din bascheți varsă încontinuu nisip / valuri și iar valuri nesfîrșite de fierbințeală și nisip/ numai bun de cafea/ dune galbene unele în spatele altora/ un deșert și un punct în mijlocul lui/ în care te rotești pierdut/ însetat/ un deșert din cafea uscată/ cu miros de febră/ soarele arzînd cu flăcări lente peste pieptul meu/ pierdut și însetat / fără vreo urmă/ fără vreun semn care să mă scoată/ spre apă/ privirea ei secase/ mîinile uscate ca niște copaci fulgerați/ hainele verzi nu mai încălzesc/ din bascheți curge în continuare/ nisip  ...continuare .
4 comentarii
modifica
de-criminalizarea drogurilor (hard). pro sau contra?
de zaraza la: 05/02/2010 20:38:19
am citit de curand un articol interesant, intr-un ziar flamand. l-am tradus si-l copiez mai jos, pentru voi. / dati-va cu parerea, dupa ce cititi argumentatia. / economistul paul de grauwe propune o alta abordare a luptei impotriva drogurilor. / « am pierdut razboiul cu drogurile », spune paul de grauwe, profesor de economie la universitatea din leuven. « in majoritatea tarilor drogurile sunt ilegale », explica el. « modul de abordare al problemei este represiv : cine produce sau distribuie droguri este pedepsit, bagat la inchisoare si in unele tari chiar executat. acest lucru creeaza un paradox : o activitate care te transforma intr-un criminal iti si aduce un imens pro  ...continuare .
146 comentarii
modifica
Urma
de Apoll la: 05/02/2010 19:21:34
mă uit la tine urmă/ a durerii/ azi iarăși ne-am întâlnit/ și n-ai plecat capul vinovată/ mă uit la tine urmă.../ de ce mă duc pașii/ în urma urmei/ care nu mai vrea / să fie urmă/ chiar dacă umbrele o înconjoară?/ jocuri pe ulițe/ cu săniuțe răsturnate/ clopote trase în dungă/ și hornuri fumegande/ își adună urmele-n ochi/ in fiecare început de februarie/ stalactitele gândurilor/ înalță stalagmitele-amintirilor/ o stea cade vertical/ în nopțile orizontale/ în sfeșnice de lut/ lumânări ./ mă iau cu tine urmă/ și ca -ntr-un vis plecăm/ braț la braț/ călători în timp/ până la intersecția lumească/ ce ne bifurcă/ drumurile./
19 comentarii
modifica
de pe la noi
de rumm la: 05/02/2010 18:27:32
premierul emil boc i-a solicitat ministrului sănătăţii să finalizeze în regim de urgenţă, până la şedinţa de guvern de săptămână viitoare, actul normativ privind interzicerea consumului de plante halucinogene./ sursa: tvr.ro
30 comentarii
modifica
margaretă cu gât lung
de Lady Allia la: 05/02/2010 16:52:47
în pieptul meu, a trăit cândva un stol de porumbei sălbatici/ aveau aripi largi şi zbor frumos. se ridicau şi se roteau deasupra inimii/ până în gât,/ iar apoi coborau în stomac cuminţi deschizând lacătele a mii de fiori/ ce mă străbăteau râuri sălbatice până când adormeau cuminţi/ prunci viselor./ uneori, simţeam cum vor să iasă. izbeau din aripi înlăuntrul meu/ asemeni unor peşti aduşi pe uscat, iar trupul mi se întorcea pe dos sânge/ din pliscuri./ după ce-şi potoleau furtunile, dorul de cer senin şi de zboruri înalte/ mi se cuibăreau adânc în carne regurgitându-mă lacrimă/ dimineţilor verzi./ în pieptul meu, a trăit cândva un stol de porum  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Plictisitoare
de RIbanna la: 05/02/2010 16:44:41
mi-ai zis ca sunt plictistoare.asta in primul rand...in al doilea rand m-a dezamagit...nici nu ne-am despartit bine ca el era cu alta de mana...totul a fost ca si cum n-ar fi fost.acum stau si ma gandesc cat de porci sunt baietii(cel putin majoritatea) pfff....boys,can't loie with them,can't live without them:))/ aum va invit baieti sa va spuneti parerile personale in legatura cu ce mi s-a intamplat.go ahead:d
8 comentarii
modifica
cumpene din viata mea
de INSULA ALTUIA la: 05/02/2010 16:31:24
/ eram in vacanţa de iarnă la o verişoară de-a mea la sat-chinez,era ger si balta satului era bocnă./ .-ai venit lizica,fată dragă intră in sobă sa te incălzeşti./ -cum in sobă vreţi sa ard?/ -nu ,fetiţo soba e camera cea bună de la uliţă mi-a răspuns tanti grete./ am dormit bine iar dimineaţa ne-am adunat copii sa mergem la baltă sa ne dăm cu patinele./ -lizica ai grijă sa nu se rupă gheaţa.am făcut două piruete şi deodată gheţa s-a crăpat am simţit apa rece./ am început sa ţip dar unul din copii care era mai mare fulvian a zis să nu se apropie nimeni sa mă ajut de miini şi coate să ies./ aşa am făcut , noroc că hainele nu s-au udat prea tar  ...continuare .
10 comentarii
modifica
SOS...
de monte_oro la: 05/02/2010 12:20:19
bon! ai cnp-ul lu noe...si dumnzeu iti urla intr-o zi, discret, in ureche ”vine potopul! fa-ti o arca!”... pe criza asta, nu pot improviza decat o varianta modeste...cu 5 locuri... ce cafegii ai lua cu tine... in portbagaj nu se accepta...:))... salvand apoi umanitatea?...;) n-am alta idee... is satul de iarna... si caut ”ghinda”... da ma gandeam ca pana si eventualele polemici ce se pot naste, ne mai pot incalzi..:)) so... verdeeeeeee.... / ps. se accepta 5 cafegii... in afara de titularul arcei... sa fie bine..:))/ psps. cine se codeste sa dea nume... poa sa dea... numa criteriile de alegere... pe post de portret-robot/roboate...:))
75 comentarii
modifica
Despre statutul femeii in Islam si tramvaie de lemn
de philo la: 05/02/2010 10:33:36
@/ despre statutul femeii in islam si tramvaie de lemn/ tratat scurt/ acum vreo doua zile a fost discutat aici threadul burqa postat de vechiul forumist intruder si doamnele de aici au contribuit cu mare insufletire./ in general si scos din context, ce ne-am face fara dragele de ele? / ele sunt pasionate din fire si pun suflet in toate, fie ca de cresterea copiilor este vorba, fie de grija ca sotul sa aibe camasa curata, dar si ca sa-si spuna parerea despre burqa. nu ca noi, niste adormiti fara vlaga si suflu. de la tigari./ una din ele a spus ca purtatul burcei [parca nu merge - burqei] e dreptul musulmancei si, fara sa spun ca asa e, nici contrariul nu-l pot sustine./ hai sa spunem c  ...continuare .
53 comentarii
modifica
Plictiseli marunte
de GloriaVictis la: 05/02/2010 08:09:46
de regula ignor diverse apeluri sau mesaje care, din eroare, nimeresc la mine. cel mult, daca mi se par importante - anunt emitentul ca a gresit destinatarul.../ ieri seara ma pomenesc cu un sms:/ "pisicuta an calduri, caut motan anghetat"/ :)))))/ desi nu mi se parea esential, raspund:/ "o informatie minunata, doar ca n-a nimerit unde trebuie... si mai invata limba romana, daca tot ti-e cald."/ poate ma anveti tu, raspunde doamna/ domnisoara sau ce-o fi./ in lipsa vreunui raspuns de la mine, continua:/ cf ionut?/ (presupun ca pe limba lor, il intreba ce face, nu?)/ ahaaaam, imi zic. ionut a ametit-o si i-a dat un numar de telefon la plezneala... raspund:/  ...continuare .
49 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: