arhiva: 09/02/2010


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
1984
de Intruder la: 09/02/2010 19:57:19
am sa povestesc de anul 1984. / nu 1984-ul lui orwell, ci 1984-ul meu. / a fost anul cand am fost dat la scoala, dar asta a fost in septembrie. imi place si acum luna septembrie, pentru ca e o prelungire a verii doar ca zilele se scurteaza si pasarile au trilul mai stins. / 1984 a fost anul jocurilor olimpice din los angeles si anul boicotului tarilor din est care n-au participat pentru ca nici americanii n-au participat la moscova, in '80. romania si iugoslavia au participat totusi si adultii sperau vag la a doua primavara de la praga. / razboiul dintre marile puteri ale lumii a fost mai rece decat iernile siberiei, dar eu traiam in lumea mea cu soare, pasari si caini vorbitori. / iarna lu  ...continuare .
68 comentarii
modifica
Sa renunti... E chiar posibil?...
de monte_oro la: 09/02/2010 17:32:31
recitesc stirea de pe hotnews si ma tot intreb: eu as putea? da' voi?...;) cu 3 milioane in cont sau nu... sau conteaza si la cat renunti?.../ un milionar din austria a renuntat la intreaga avere, pentru "a trai fericit"/ de r.p. hotnews.ro/ marţi, 9 februarie 2010, 18:17 actualitate | internaţional/ un austriac milionar renunta la intreaga avere, pentru a-si gasi fericirea. dupa o viata de lux si bogatie, karl rabeder a ajuns la concluzia ca modul sau de viata il impiedica sa fie fericit. asa ca renunta la averea de 3 milioane de lire si se muta intr-o cabana mica de lemn, la munte, transmite telegraph. / in varsta de 47 de ani, rabeder si-a scos la vanzare proprietatea de lux des  ...continuare .
45 comentarii
modifica
sub picior de play
de paparuz adrian la: 09/02/2010 16:47:08
/ / nu semăn cu emin/ escu/ mi-am zis şi azi cu bicul sub nas/ am toate şansele să nu mă fii născut/ ci să fiu doar un avortat reuşit/ din ţara lui escu/ ( a drapelului găurit ca un covrig)/ nu semăn de fapt/ nici cu mine prin ţara poeţilor trişti/ nimeni nu seamănă/ culegem doar ura/ necultivată/ naturală/ ecologică/ pură/ nu semăn cu nimic cunoscut/ îmi spun ciufut/ fără dinţii din faţă/ şi mă simt de temut/ ca un lup ce băse sculptat/ pe plaiul lui escu/
4 comentarii
modifica
Dulci amintiri
de Andi la: 09/02/2010 14:50:21
de ce dulci? pentru ca amintirile in opinia mea te reprezinta ca om, ca persoana. cu ajutorul lor traiesti in trecut, dar ele te ajuta sa simti prezenta celor dragi alaturi de tine in prezent si in viitor...lucrul dureros este ca viata unui om este reprezentata si de amitiri negative si de amintiri pozitive si deoarece sunt amintiri, acestea nu pot fi uitate, si chiar daca sunt uitate, lasa urme. la un moment dat, o persoana pe care viata nu o evitase si ii oferise destule clipe grele m-a sfatuit ca fiecare intamplare care ma marcheaza dar care la un moment dat se incheie pentru mine si ma face sa rad sau sa plang, sa o transform intr-o "carte" pe care sa o adaug in "biblioteca personala a vi  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Drogul
de monte_oro la: 09/02/2010 14:30:50
tratament/ "esti ca un drog"/ mi-a zis/ tragandu-ma pe nas./ ochiul, mai intai/ buzele, pielea/ tocate fin, de dimineata, / in gura-i rosie./ "dai dependenta",/ si-a zis, / dupa ce am plecat,/ cautandu-ma la orice colt/ intreband dealeri suspecti/ prizand prafuri anonime/ sorbind alcooluri / amestecate cu pilule roz/ prin bodegi intunecate de tutun cald./ cand ne-am revazut, / dupa o vreme,/ zambea vinovata/ cu seringa pe masa./ "tu ma ucideai."/ am inchis usa/ zambind vinovat./ / / /
32 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...